• Infinity
    16.6k
    Hajduk je prvi na ljestvici. Zelimo li biti prvi? :chin:

Je*e nam se za rasprodane stadione, ali zato imamo temu na kojoj se broji svaka prodana ulaznica. Budimo realni, svi bi zeljeli da nam prodaja ulaznica ide dobro koliko ide i Hajduku. I ne zato sto je to Hajduk, nego zato sto bi to bilo dobro i pozitivno.
  • Laugreano
    2.6k
    Koliko vi mozete srat. Do prije godinu dana imali smo 1000 ljudi na tekmama, i ti mislis da sve ide preko noci? Porast gledatelja je brutalan i iznad svih ocekivanja, i nastavlja rasti. 20 godina se sprdamo s ligom, dok ovi dole bi prodali sve zive za pobjedu nad dinamom ili titulu. Znas zasto? Zato jer smo veliki i jer smo sila!
  • Dani Olmić
    500
    pa o tome i pricam cijelo vrijeme - nije radi hajduka nego radi cinjenice sto je pun stadion … eto ako vam se svidja mogu uzet neki drugi klub kao primjer - ali u hrvatskoj bas nema klub koji puni stadione pa sam zato njih spomenuo
  • Doktor Kunić
    3.9k
    Bilo bi lijepo da je kod nas tako a čovjek zadnji put na Maksimiru bio protiv engleza 2006
  • Dani Olmić
    500
    Bio sam ove godine protiv gorice, a pošto ne zivim u HR nemogu ici na svaku tekmu kao neki (koji cak i onda ne idu makar im pod nosu maksimir)..

A cak i da jesam bio 2006 zadnji put - to ne mijenja cinjenicu da bi bilo lijepo punit stadiona :wink:
  • Sajla
    5.9k
    to ne mijenja cinjenicu da bi bilo lijepo punit stadionaDani Olmić

"Bilo bi lijepo rasprodati stadion u 2h" je jako različito od "bilo bi lijepo rasprodati stadion u 2h kao Hajduk".
    "Bilo bi lijepo imati direktan plasman u LP" je jako različito od "bilo bi lijepo imati direktan plasman u LP kao Zvezda".
    "Bilo bi lijepo voditi državu" je jako različito od "bilo bi lijepo voditi državu kao Pol Pot".
    "Bilo bi lijepo biti liječnik" je jako različito od "bilo bi lijepo biti liječnik kao Vili Beroš".
    Puno je toga lijepo, ali neke usporedbe su u najmanju ruku nes(p)retne.
  • don
    7.4k
    dobit ćemo hajduk upravo iz razloga jer sve ide kontra nas. ozljede, srijeda utakmica, sudac, mi u lošem nizu i malo tko nam viruje.
  • Sibirski plavac
    2.2k
    S obzirom da u zadnje vrijeme uglavnom primamo golove u posljednjim trenucima, mislim da ćemo u Splitu zabiti za pobjedu u sučevoj nadoknadi. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.