• Kepec
    6.7k
    Trenutno bih radije dao kapetansku traku Theophilu nego Ademiju.
    Koliko god šlampav bio, čovjek svaku utakmicu ide svim srcem, ne valja se po terenu, skače i osvaja duele, po potrebi trči sprintove u napad i ubacuje bolje od krila i bekova.
    Ademiju svaka čast, legenda je kluba, ali trenutno nam momčad izgleda kao kapetan. Loše, neuigrano, bez snage. Pokaži da si kapetan i prepusti igru drugima, a ne da svaku utakmicu gledamo tvoje izležavanje u 60. minuti. Radije uđi zadnjih 20 minuta, pola sata i grizi kako znaš jer ovako ne ide.
  • Captain America
    18.2k
    S obzirom na razvoj situacije, možemo se tuć u guzicu ako uzmemo bod dolje i na zimskoj pauzi bude -6.
  • Nousername
    711
    ustani se prije nego seres po kapetanu.Ne znam kako te nije sramota samo srat po covjeku koji je toliko dao i dace Dinamu ali to je na ovom forumu postalo normalno.Srat po igracima koji su toliko dali Dinamu, a cim dode prilika za popljuvat ih se tu smo prvi i tu smo najjaci.Naravno vec za tri dana ce se te iste igrace dizat u sedmo nebo
  • Kepec
    6.7k
    legendo gdje sam se ja posrao po Ademiju? Možda time da sam napisao da je legenda kluba? Ne ubacuj mi riječi u usta, ne znam koliko godina imaš, ali sigurno si već završio školu, a tamo se uči čitanje s razumijevanjem koje ti očito nisi naučio.

Ajmo još jednom, Ademi je legenda kluba i to se ne može promjeniti osim da primjerice pređe u rivale kaj naravno nikada neće. To kaj je legenda ne umanjuje činjenicu da je trenutno loš, nema snage i ne doprinosi igri osim kaj nakon 60 minuta traži zamjenu. Pogledaj mi malo komentare kad već pričaš "samo o sranju po čovjeku", iznenadit ćeš se da ih nema.
    Evo ustao sam dok sam ovo tebi pisao ak te tješi.
  • Nousername
    711
    napisao si da bi uzeo Ademiu kapetansku traku.Time si se vec posrao po covjeku.
  • Kepec
    6.7k
    Rekao sam da bih trenutno radije dao Theophilu traku zbog toga što se igrači ugledaju u kapetana pa bi tako da se radije ugledaju u sprint, trku, želju, htjenje i energiju koju on pruža. Neupitna je Ademijeva želja i htjenje naravno, no trenutno nedovoljno.
    Ali okej, u pravu si, posrao sam se po kapetanu, ne da mi se dalje s obzirom da je ovo poput priče o tigru i magarcu koji idu do lava...
  • Dani Olmić
    501
    x na Wc skoljci za tjedan dana dovoljni za spasit sezonuHnlovac

Ako cemo se zadovoljit s X-om tjedan dana prije hajduka, jaoj si ga onda nama, al ocito da nam je to realnost trenutno

Vrijeme bi vec bilo da dobijemo neku malo vecu tekmu u HNL-u a ne samo neke smiješne X-ove ili poraze - muka mi je više toga
  • Juznjak
    3.9k
    Nemamo pravo spominjat suce dok god nam trener na press konferencijama izjavljuje da vjerujemo našim sucima, a onda dan nakon urla u facu glavnom sucu u 93. minuti utakmice nakon što momčad apsolutno ništa nije pokazala.
  • Dani Olmić
    501
    U par sati rasprodan čitav poljud za derbi - kolko god ih ne volimo ovo im jako dobro ide, mora se priznat - mi danima i satima odbrojavamo kolko je ostalo/prodano, dok ovdje plane sve u roku 2-3 sata

#voliobidajekodnastako
  • Hnlovac
    1.2k
    Kaj se mene tiče može planut u 2 minute, ne želim da išta vezano uz wc školjku kopiramo

#jebovashajdukdavasjebo
  • Dani Olmić
    501
    Kazem, ne volimo ih, ali treba se priznat ako je nesta dobro - Sumnjam da bi mi imali sta protiv da nam se maksimir rasproda u roku 2 sata
  • nemapredaje
    3.7k

Boli me alibi desne lože za to
  • Paggini
    26.7k

Nisi se dugo divio tovarima, dobro si izdrzao
  • Dani Olmić
    501
    ne divim se, nego bi lijepo bilo da je to tako i kod nas - ako neko kaze da ne bi, taj ili laze ili nece priznat da je dobra stvar - sto nema ikakve veze s tim da im se divim …
  • NitkoBitan
    19.3k
    nego bi lijepo bilo da je to tako i kod nasDani Olmić

Pa bilo bi tako kod nas da nismo 20 godina prvaci a napokon imamo neku opipljivu sansu.

Tu njihovu sveuopcu mitomaniju o neogranicenoj ljubavi i neupitnoj vjernosti pusi samo netko tko ih prati nekoliko godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.