• Mali Zeus
    14.3k
    Naïs Djouahra je došao u zicer nakon što je Dinamo loše izvršio pritisak na čovjeka koji je uputio loptu, nakon što je ostavio potpuno otvorenu sredinu i nakon što je zadnja linija ostala visoko i bez pravog mehanizma pokrivanja. Djouahra je napao prostor između Stefana Ristovskog i Kévina Théophile-Catherinea i izašao je sam pred Zagorca. Nije zabio — odnosno, Zagorac mu je odlično obranio — ali taj je slučaj još jednom pokazao da Dinamo ima problema sa svakim tko ga može napasti s malo brzine. Pokazali su to Gorica, Osijek i Istra, pokazao je to na neki način i Slovan.

Topić piše. Zaboravite tko piše, al ovo sve stoji. Gorica nije imala niš dok nam nije prodala kontru, prva kontra odmah zabiju gol. Osijek isto, Baturina gubi loptu prodaju nam kontru u 3 poteza i 3. gol zabiju. Za Slovan ipak mislim da je veći problem bila otvorena utakmica i porozna sredina što se poslije popravilo. Al u svakom slučaju prelako ispadamo iz tračnica u obrani i prejednostavno.
  • Crni86
    4.8k
    a uz sve onda vec bar da prikrijemo tu sporost pa da napravimo faul da sprijecimo neke kontre polukontre, mi uredno igrace pustamo. Koliko je samo na taj nacin moglo biti golova sprijeceno ove sezone.
  • don
    7.4k
    BORUSSIA I HAJDUK? DOBIT ĆEMO OBJE!”Crni86

znamo svi šta se desilo prošle sezone kad je Ristovski najavio slično 4 dana prije hajduka na poljudu. :halo:
  • Paggini
    26.6k

Istina potpuna, obrambena tranzicija nam je očajna, svaka polukontra preraste u šansu. Na stranu i naši teretni obrambeni igrači KTC i Torrente, veza apsolutno ne sudjeluje u povratnoj trci na polukontri i uvijek bude fini koridor i magistrala u sredini...
  • hardek
    3.1k
    Ovdje bi se moglo dalo naslutiti da misli na strance koji su došli. A onda pogledaš prvu postavu protiv Rijeke 29 prosjek godina, redom igrači koji imaju 100+ utakmica u nogama za Dinamo.

Floskuletina samo takva
  • tp1997
    633
    Ono što je možda najbolje detektirao je da mi naprosto nemamo širinu rješenja.
  • Mali Zeus
    14.3k
    Dugoročno gledano stoperski par Katarina - Torrente nema baš budućnosti. S 3 iza to je ok kad imaš i Bernauera i zbog posjeda i zbog brzine al njih dvojica u paru u 4 i to je veliki problem. Samo kaj kako doskočiti tome. Meni bi od njih dvojice Torrente ostao prva opcija, a u paru s njim onda Bernauer ako se igra s 4 iza. Mmae je nestao i očito je fiju briju u glavu lik ili nešto. Perković se tek vraća i on bi mogao biti opcija. I sad, vjerojatno ima još netko kog zaboravljam.
  • Crni86
    4.8k
    nasa najbolja utakmica u hnlu pod nenom je bila protiv lokosa kada su nam stoperski par cinili max i torrente.
  • Iskrenjak
    158

Pa ovo je krivo skroz napisao.
    Početak akcije nije bio pritisak na igraca od strane Dinama uopce, vec su ovi uzeli loptu u izglednoj situaciji za nas centarsut pred svojim sesnaestercem, zato je nasih ostala hrpa gore.
    Dalje, djuahra nije napadao nista 'izmedju teofila', jer je teofil u toj akciji izasao na igraca i bio najmanje 50 metara dalje od ovoga. Znaci prostor izmedju teofila i ristovskog je u tom trenu - cijela polovica terena. :D
    Trece, nije ostala otvorena sredina nego je Smolcicev promaseni pas s(p)retno dosao do spice i otvorila se povratna pa duga na djuahru koji samo zbog Ristovskog i njegove nepaznje nije bio u ofsajdu.

Topić ko i inače, bitno da baljezga. Po sjećanju napiše par floskula i glumi taktičkog maga.
  • Mali Zeus
    14.3k
    Nije uopće stvar te akcije kao takve nego koliko smo ranjivi kad nas napadne protivnik s imalo brzine i kako lako ispadamo. Što zbog nepokrivanja u sredini što zbog sporih stopera.
  • cibona
    3.5k
    Kaze ristovski: “NEKI IGRAČI MOŽDA NISU SVJESNI VELIČINE KLUBA! BORUSSIA I HAJDUK? DOBIT ĆEMO OBJE!”Crni86

Samoproglašeni vođa kluba ponovno daje izjave koje su kontradiktorne s titulom koju priželjkuje.

Želiš biti vođa? U redu, ali onda nemoj po medijima razdvajati ekipu i stvarati nepotrebne trzavice, već zagovaraj zajedništvo, ujedinjenje i jedinstvo.

Lagano je okupljati ekipu i glumiti zajedništvo kada smo u pozitivnom nizu, ajde da te vidimo kada je momčad u krizi. Populizam ovoga puta neće proći.
  • Crni86
    4.8k
    I ovaj dio za navijace, on se nada da ce navijaci i dalje biti uz njih, da navijaciii moraju shvatiti. Jel njemu neko pamcenje izbrisao? Prosle sezone su navijaci izgurali sezonu, nemoj ti navijacima nista objasnjavat. Mi smo tu uvijek, i kad je sunce i kad je kisa i kad je dobro i kad nije. Najsvjetlija tocka ove sezone su navijaci i ti sad krenes filozofirat da nasi navijaci moraju shvatit. I ove sezone ste nakon razno raznih pizdarija i gluposti dobili potporu makar mozda svojim pristupom to niste zasluzili. I ti sad ides nesto objasnjavat navijacima.

Objasnite vise medu sobom neke stvari.
  • Mali Zeus
    14.3k
    Jako mudra objava, prozivaš suigrače preko društvenih mreža.
  • ElDorado
    381
    Momcad se jednostavno nije natjecateljski uigravala kroz sezonu da bi dobio neku širinu kadra. Forsalo se 11-13 istih i sad si u golemom problemu. 4 igraca su po meni trebali vec imat puno tekmi u nogama: Kač, Stojko, Mbuku, Rog i naravno ovo s RPGom mi je suludo. Ocekivat sad da u srijedu budu vrh je fakat suludo. I mi stalno nekaj ocekujemo a vrte se ista imena. Protiv Rijeke Ademi, Mišić i Ogiwara nisu trebali igrat. Onda se kaže trener valjda zna. Kurca zna ak dvojicu mora zamjenit nakon 60 min.
  • don
    7.4k
    kakvo prozivanje, kakvo objašnjavanje navijačima ljudi dragi...

dobro je i reka, najbolje da jednog Mbukua zanima kiks protiv Rijeke/Gorice (primjer) kad mu za par dana dolazi Borussija i to je prirodno i normalno kada je igrač tek stiga u klub. Mislin, slažen se da to nema potrebe govoriti javno, ali nije mislio na način na koji neki od vas potenciraju.

pogotovo ovo za navijače ne razumim šta je loše reka, kaže samo da želi da ih razumiju i da budu strpljivi, jer naravno da zna da nismo zadovoljni i da bi im svi ovdje redom po plaći udarili da možemo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.