• DiddyGuela
    2.2k
    Ajde kada smo vec kod Skandinavskih talenata da i ja bacim jednog...

Jones El-Abdellaoui

https://www.transfermarkt.com/jones-el-abdellaoui/profil/spieler/960571

https://www.youtube.com/watch?v=Y20KGIgR3g0&ab_channel=CSNFootballVideos

Mladi krilni napadac iz Norveskog drugoligasa, od iduce sezone ponovno u prvoj ligi. Neka vas nivo natjecanja ne zavara jer u Norveskoj postoji zdrava raspodjela talenata na seniorskom nivou. Tako su neki mladi talenti u vrlo malo vremena iskocili iz druge Nor. lige na ozbiljan Europski nivo kao Gift Orban ili Christos Zafeiris.
  • Nogo
    4.1k

Čim sam pročitao post pomislio sam da nije Lukas Grgić. Skoro mi se kosa na glavi digla :sweat:
  • Nolifer
    8.7k

Haha..Ne nije taj. Znam na kog misliš :lol:
  • NKDZ86
    2.1k
    dečki, ak nije besplatan i ne dođe do 2 mil. e ništa....
    ima SD popis takvih iz druge francuske na stolu.
  • Orc123
    8.8k
    Mislim da na zimu jedino u napadu mozemo dovesti talenta nekog,..ovaj Grgic je zanimljiv ali mislim da nama vise nedostižan jer bi odsteta isla mozda i 4-5 puta vise od vrijednosti na TM....

U napadu mozemo nekog talenta dovest, igraca kojeg treba razvijati, ali vezni i bek moraju biti kapitalna ulaganja ...od Hrvata na pamet mi jedino padaju a da su koliko toliko realni, Broz i Moro.,....Broz bi se morao odreci Arapskih milijuna, a za Moru binse morala izdvojiti gotovo pa rekordna odsteta....to su igraci koji bi bili kapitalci.....sve ostalo od Hrvatskih igraca nema smisla jer su ili pre skupi, nedostizni ili nedovoljno kvalitetni da bi bili upgrade u odnosu na ono sto imamo......tu se referiram na pozicije zadnjeg veznog i l. Beka koje su nam nasusno potrebne.

Sta se tice napadaca, taj Grgic je zamimljiv ali ovisno koja bi bila odsteta...da je ona oko +- 2mil eura onda bi se isplatilo ici u rizik, ako bi to bilo duplo od toga naravno da ne......Frigan igra nestomi jedini je koji bi mogao doci u obzir ali opet ovi ga nece pustiti ispod 5mil eura sta je previse....od Hrvata nitko mi vise ne pada na pamet....
  • NitkoBitan
    19.4k
    Vrijeme je za discipliniranog Skandinavca.
  • Nolifer
    8.7k
    I da još dodam komentar od Krizya

Leon Grgić tri gola 63 minute u prvoj austrijskoj ligi.
    U drugoj ligi četiri gola u 535 minuta.
    U juniorskoj Ligi prvaka četiri gola i asistencija u 331 minutu.
    Za austrijsku U19 reprezentaciju dva gola u tri utakmice.
    Krizy

:up:
  • Omake
    3.5k
    BIlo je priče da ga pratimo lani u prvom mjesecu, možda se interes obnovi.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Sturm je u zadnje 2 godine napravio 3 najveća izlazna transfera u svojoj povijesti. Hojlund s 19 godina u Atalantu za 20 mil., Emegha s 20 godina 13 mil., Prass s 23 godine 9.5 mil., a nadodat ću i 4. najveći transfer u njihovoj povijesti iz sezone 21/22 - Yeboah u Genou za 6.5 mil.

Ukratko, Sturm se značajno podigao u posljednjih par godina i mislim da nema smisla raspravljati o Grgiću jer teško da ćemo ga dobiti za ispod 7 mil., možda sam malo i rekao. On je njihov novi projekt, a zna se koliko su napadači skupi. Nema šanse da ćemo mi kupiti nekog igrača za 7 mil. u ovome zimskom prijelaznom roku jer će nam budžet za sva pojačanja biti oko 5 mil. (pretpostavljam, možda sam i pretjerao).

Ali, svakako dobar pick, takav profil napadača trebamo tražiti. Mlad i potentan.
  • Orc123
    8.8k
    siguran sam ako prođemo dalje u LP da cw minimalno duplo od 5mil eura biti proracun za pojacanja .....
  • marcio amoroso
    37.7k
    siguran sam ako prođemo dalje u LP da cw minimalno duplo od 5mil eura biti proracun za pojacanja .....Orc123

U zimskom prijelaznom roku?
  • Crusades1986
    13.6k
    Ne znam dal je teže da nam budžet za pojačanja bude toliki ili gdje ćemo na zimu nać toliko igrača da to potrošimo
  • Omake
    3.5k
    Alexander Abrahamsson Stoper Free

99 Godište, 188cm
    Bivši mladi rep Švedske u više selekcija
    U zadnje vrijeme nam je stoperski par Torrente Teo
    Teo je fantastican u zraku, Raul na tlu,
    Trazio sam igraca slicnog profila kao Teo, ali da je bolji u izgradnji
    Abrahamsson nije baš brutalan u igri glavom kao Teo, ali je blizu, uz to je svestraniji. Najbitnije od svega što po 90 minuta donosi 5 progresija više od Tea. Statistički je kao da uzmeš sve najbolje što ti daju Teo i Max. Također mi se sviđa omjer defenzivne aktivnost i mali broj načinjenih prekršaja.

L2V80Cn.png
  • Žan
    167
    https://www.transfermarkt.com/branimir-hrgota/profil/spieler/171209

Vec se povezivao sa nama prije par sezona, mislim da je sad idealna situacija da ga dovedemo !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.