• Svi na Sjever
    2.4k
    Tovari zadnje dvije tekme što su trebali izgubit uzimaju bod, a prije par tekmi gdje je trebalo biti x na silu i pogurance su uzeli pobjede.

U Split moramo ici po pobjedu, momentum lige moramo sami okrenut, a i zbog međusobnog duela.
  • Orc123
    8.7k
    ma iskreno vise me i briga za to ali realno 9 od 10 sudaca bi tu ponistilo gol....evo ovaj se nasao i bio taj 10. Pa ga priznao....
    Da se razumijemo opet ista prica, mislimo da je prvenstvo zanimljivo, nikad jace, da se hnl dize i onda u 7. I 8. Mj samari i telece face, kao pa kako je moguce?
    Jedini razlog zasto je prvenstvo zanimljivo i napeto smo mi sami!
    Najvise radi toga jer igramo na 2 kolosijeka, jer nam se dosta igraca ozlijedilo, sto ne koristimo sirinu koja je sirina ali ne dovoljna i jos je sami limitiramo jer ne vjerujemo u igrace s klupe.
    Ako pojacamo pozicije koje moramo na zimu, ako napravimo kvalitetne pripreme mi moramo pojesti ovaj HNL!
  • dinon7
    1.1k
    Sve ove price o namještanju i podilaženju tovarima bi davno pale u vodu da mi igramo kako bi trebali igrati. Dali su nam sve na pladnju, nismo iskoristili ništa. Samo 2 njihova kiksa da smo Iskoristili bili bi ispred njih. Tu sve po meni treba početi i završiti.
    Mala smo zemlja, imamo jako malo profesionalnih sudaca i onih koji se tim zanimanje općenito žele baviti. Županijske lige se igraju u 2 termina da pokriju sve utakmice sa sucima. Na nekima ih ni nema 3. Nego samo glavni sudac. Teško je na taj broj pronaći 10 sudaca koji mogu biti na visokoj razini plus nositi se s tom razinom pritiska koji se nameće sam po sebi gdje god da dođu.
    Kada vidim moj klub koji ima budžet veći od cijele lige zajedno kako maršira ligom, kad vidim kako igrači lete kao danas Osijekovi, kad vidim da dišu jedno za drugo kao Belupovi i Varaždinovi, kad vidim da daju zadnje atome snage da pobjede dok drugima sudci nose bodove i pobjede, moći ću uprijeti prstom i reci jbg bilo je dosta sada.
    Do tada nažalost, postajemo tovari vječitim kukanjem, plakanjem, raznim teorijama zavjera i ostalim sranjima.
  • reziser
    6.9k
    Mala smo zemlja, imamo jako malo profesionalnih sudaca i onih koji se tim zanimanje općenito žele bavitidinon7

Ne postoje profesionalni suci u Hrvatskoj.
    Otvorite portale i samo se prica o sudjenju, tko normalan bi se htio time baviti??
    Prijetnje odlaskom na more, prijetnje radnim mjestima…
    Gledanje tvog “posla” s par kamera, analizranje znanih i neznanih…strucnih i nestrucnih
    Treba za to imat jak zelidac ili biti mazohista
  • Nino Bule
    14.6k
    Šibenčani vode
  • dinon7
    1.1k

Neznam dal smo sada na istom tragu ali ako tumačim dobro tvoj odgovor, s njim se i slažem. Toliki stres, strah, probijanja kroz niže lige gdje te svaki idiot može pljunuti, lupiti, opsovati. To nikom u životu ne treba. I onda kad si pojeo sva ta govna i došao do elite naše lige, ustvari shvatiš da si na početku. Jer opet prolaziš sve ispočetka.
    Šamaraju te doktorice, portali se pune tvojim imenom i pišanjem po istom.
    Svi zajedno trebamo stati malo na loptu. Svaki nas klub šamaraju ribari u Europi, tereni su krumpirišta a očekujemo svaki vikend Colinu u primeu kako trči šibenskom oranicom.
  • Crusades1986
    13.5k
    U Osijeku rijetko kad pobjeđuju, ovi su u naletu, Istra im je znala radit probleme na Poljudu nemali broj puta. Sumnjam da će tu bit dvije pobjede.

Na nama je da gledamo sebe i uzmemo maksimum iz dvije utakmice i dođemo dolje sa minimalnim zaostatkom ili daj Bože, prednošću.
    Crusades1986

Kakva tragedija da ovo nismo iskoristili i da dolje ne idemo kao prvi na tablici.
  • reziser
    6.9k
    Svi zajedno trebamo stati malo na loptudinon7

Ovo odmah mozes zaboraviti.

Ogromni su problemi na djecjim utakmicama od strane roditelja, trenera..zbog vrijedianja sudaca. I naravno da i ta djeca odustaju od sudjenja. A kad dodjes do 1 lige, onda ide jos vece vrste pritisaka.
    Kazem, veliki manjak sudaca na svim poljima

I tu dolazimo do stvari da sudac koji je amater, zaradi po tekmi cca 300-400 eura, a odlucuje o klubovima koji imaju milijonske budzete
  • badjibadara
    3.8k
    Otvorite portale i samo se prica o sudjenju, tko normalan bi se htio time baviti??
    Prijetnje odlaskom na more, prijetnje radnim mjestima…
    Gledanje tvog “posla” s par kamera, analizranje znanih i neznanih…strucnih i nestrucnih
    Treba za to imat jak zelidac ili biti mazohista
    reziser

A tko tocno forsira to sve skupa, prijeti i napada?
    Turopoljci, istrijani? Slavonci, primorci? Zagorci, licani?

Stvar je jasna za onoga tko zeli da vidi. Ta knjiga je sa jednim slovom.
  • reziser
    6.9k

Svi mi to znamo
    A tko to moze rijesiti? Ja cu ti reci, za sad nitko.
    Mogao bi HNS, mogao bi disciplinski sudac. Ali od toga nista.
  • veselko tenžera
    2.6k
    Da mi igramo ispod svake kritike i da smo sami za to krivi, to stoji i nema dileme.

Međutim, u svinjcu smo kojeg mi nismo napravili svinjcem, a put do onoga za što igramo vodi upravo kroz taj dugi, blatnjavi, smrdljivi svinjac. Nema drugog puta. S druge strane, ponašamo se kao da smo u milanskoj Scali. Naše bijele rukavice i halbcilindar su isprskane blatom, a mi glumimo da nismo tu.

Jučer i danas sudačke greške rade 3 boda razlike. I to ne neke teško vidljive li-la sitiacije. Da i izgubimo na Poljudu mi ćemo ovo prvenstvo uzeti, ali nije svejedno u kojem kolu uzmeš prvo mjesto i odvojiš se od drugog. S plus 7-8 Pavić i Mikić se nesmetano razvijaju, bolja je pregovaračka pozicija s igračima koji trebaju doći, manje je stresa i puno je lakše raditi i graditi igru i ekipu.

Poslije zadnjeg kola sam rekao da druga strana radi pripremu za derbi i da klub treba reagirati. Na Zoni mi je obrisan komentar, a ovo kolo smo oštećeni za 3 boda razlike.

Ponavljam, nismo mi od HNL-a napravili svinjac, ali sad je takav kakav je i treba se prilagoditi pravilima igre.
  • Nino Bule
    14.6k
    Kako ga je zakucao božic, mora sibenik danas dobit, ovo im je utakmica sezone
  • Noel
    7k
    Lučić: “Ako ne možeš pobijediti, nemoj izgubiti, to uvijek kažem“
    Znači ovo nije šala ovo je zbilja izjavio golman tovarije Lučić poslje utakmice. Živi Alan Ford je taj splitski klub i ljudi oko njega. Doslovno Alan Ford.
  • Nino Bule
    14.6k
    Kako je ovo zaleđe, sta nije prva lopta bila iz auta ili sam ja nesto zabrijao ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.