• Droljo
    9k
    Daleko bile od našeg kluba i stadiona LGBT friendly pjesmice tipa: "šalove u ruke, zapjevajmo svi", pa kom pravo, kom krivoMedvedgrad

Hehe. Koja glupost.
    Eto meni krivo. I šta ćemo sad?
  • jedan u nizu
    9.3k
    Daleko bile od našeg kluba i stadiona LGBT friendly pjesmice tipa: "šalove u ruke, zapjevajmo svi", pa kom pravo, kom krivo.Medvedgrad

jbt, koliko puta sam u zivotu nekome rekao da mi ga popuši, što u svađi, što u zajebanciji a nisam ni znao da sam gay.

Ništa, idem reći ženi da sam se zajebao :sad:
  • ZrnTSCHeZ
    371
    Bod bliže naslovu.puxigadjurdja

Citiraš Antu Čačića :grin:marcio amoroso

ili Alexa Fergussona :wink:
  • Eduardo
    21.1k
    Najbolje hrvatsko krilo.austrijanac

*desno.
  • Sajla
    5.9k
    Bili smo na ZD3 i meni se činilo da je fino popunjeno i na ZD.mlinchica

moj dojam ZD krajem prvog poluvremena je bio da bi ga trebalo zatvoriti kao i istok. igra katastrofa, kužim frustraciju, ali kad neki likovi od prve minute jebu mater igračima i treneru, mnogi se nijednom ne priključe ni pjesmi ni skandiranju, šal raširi svaki pedeseti... i onda u 40oj minuti odu s tribine sa "kaj to meni treba, jebemvamsve". pa ne treba ti, frende, osim da liječiš svoje frustracije na nekome tko je 50 metara od tebe i nemre ti odgovoriti.
    kaj se zapada tiče (ok, ne cijelog, ali dijela godišnjaka), jučer su gledali utakmicu kakvu i zaslužuju.
  • mlinchica
    2k
    moj dojam ZD krajem prvog poluvremena je bio da bi ga trebalo zatvoriti kao i istok.Sajla

Nikaj čudno za zapad, nažalost.
    Oko nas je ovaj put bila skroz ok ekipa. Bilo je puno mjesta na 3 koju je punila ekipa s pojedinačnim ulaznicama, kao i mi. Čak nam je jedan stariji gospon donio stiropor za sjesti, pa je onda dobil i priču o onima koji su se “bogatili” na stiroporu. :lol:
    Jedino taj dio sa šalovima mi nije bio jasan jer pogledaš oko sebe, a ekipa snima teren i sjever, nitko ne ferma šalove. Pa kaj se nemrete tih 5 min bar uklopit u navijačku priču?!
    A prije tekme je bila gužva u Fan shopu pod zapadom i u Fan zoni, hrpa ih je kupovala šalove.
  • IvanS
    192
    Nemojte o pojačanjima, ova jadna liga se toliko pojačala u odnosu na nas da zbilja zaostajemo i trebaju nam još tri do pet vrhunskih igrača da ih stignemo.
    Pa svaki naš sa klupe bi bio veliko pojačanje u bilo kojem klubu hnl-a.
    ZgDLions

Pa jel se trebamo pojačavati ili ne? Ili da nam malo igraju ti s klupe?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.