• Maxova dijagonala
    1.5k
    Navijači Hajduka pokušali krivotvorit ulaznice za Osijek.
    Nije to ništa moji dragi šarani...znali su oni krivotvorit i grb hajduka na muralima njihovih legendi :lol:
  • Simpatizer
    373
    Situacija se opet zakomplicirala.
  • NitkoBitan
    19.2k
    U tvojoj glavi da, ne cudi me.
  • NORTE
    12.3k
    maknuli koju stotinu mjesta s tim grbom i ak tovarima propadaju ulaznice za sjever stvarno ne vidim kako će prec 12 000DrawTube
    O kakvom propadanju ulaznica je riječ?
    I kakvi su to pokušaji krivotvorenja ulaznica?
  • Maxova dijagonala
    1.5k
    Da smo mi danas uzeli 3 boda uvjeren sam da bi ovi cipoli sutra pukli pod pritiskom i izgubili.
    Ovako ne znam šta mislit za sutra,bio bi zadovoljan da Osijek izvuče x.
  • NitkoBitan
    19.2k
    Danas 3. zuti karton prijeti Uremovicu, Rakiticu i Livaji.
  • Ludovic IX
    7.5k
    Ma nist od toga. Livaja mora ubit nekog da dobije žuti.
  • NORTE
    12.3k
    Danas 3. zuti karton prijeti Uremovicu, Rakiticu i Livaji.NitkoBitan

Nema teorije da heroj nacije Rakitić dobije žuti, isto tako ni Livaja.
    Ali očekujem žestoku tekmu.

Naprijed Osijek!
  • Droljo
    9k
    Zamislite da sudac sa žutim kartonom danas ubije najveći praznik hrvatskog nogometa sljedeći tjedan i jedan livaja ili raketić ne mogu participirati
  • NitkoBitan
    19.2k
    raketić ne mogu participiratiDroljo

Nadajmo se kako ce zapljeskat boysima kao onomad u Sevilli, ipak je Dinamovac od rodenja kak je tvrdio prije :sweat:
  • tp1997
    621
    Danas moliti Boga da Osijek uzme sva 3 boda pa da smo mi bar unutar jedne utakmice razlike od tovara. Ići dolje sa -4, ili ne daj Bože -6, mi s našom trenutnom igrom miriše na katastrofu
  • DrawTube
    5.4k
    Na Pampasu skinuli ceradu s grbom Osijeka prema kavezu :rofl:

Tovaraski sluge bili i ostali
  • Kepec
    6.7k
    "Torcida osvojila Osijek, pogledajte ulazak u grad: kod Gradskog vrta ih dočekala policija"

Pomislio bi čovjek da su 90-e godine u pitanju, tenkovi, rat i osvajanje grada i države, a ne šetnja narkomana uz pratnju 10 vozila policije.
  • NitkoBitan
    19.2k
    Osijek ce pobjedit.
  • don
    7.4k
    teško, uvik neka teorija Opus arena zajebano gostovanje a ne znan jel ikad ikog Osijek tu dobija u derbiju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.