• Liks90
    2.5k
    Još 630 ostalo za sjever
  • Olmić7
    42
    Liks će prebrojit, ali evo ja ću se usuditi procijeniti da sutra neće biti više od 10.000

@deda 12.066
  • DrawTube
    5.4k
    Dovoljno za najgledaniju tekmu kola ukoliko legići stave onaj veliki grb NKOS kraj kaveza koji prekriva 300ak mjesta
  • tigric
    385
    Na utakmici svakako nije bilo 12 tisuća ljudi. Jebale vas "izdane ulaznice".
  • NORTE
    12.3k
    Dovoljno za najgledaniju tekmu kola ukoliko legići stave onaj veliki grb NKOS kraj kaveza koji prekriva 300ak mjestaDrawTube

Grb je tamo za stalno, ali mislim da će broj ljudi na Pampasu bit veći od naših izdanih ulaznica.
  • DrawTube
    5.4k
    Stvarno ne vidim kako. Mislim da je rekord Pampasa u HNL 12 222 i to protiv nas. Ako su u međuvremenu maknuli koju stotinu mjesta s tim grbom i ak tovarima propadaju ulaznice za sjever stvarno ne vidim kako će prec 12 000

Jedino da 100% osječkih godišnjaka dođe ili prepusti kartu
  • Kulminacija
    17
    Mislim da je totalno nevažna stvar hoćemo li mi imati broj 12066 a oni 11 789 ili ce imati 12 234. Uspoređivati se s Osijekom bi baš bilo smiješno po broju gledatelja. Realno je da smo mi morali više , a to koliko će biti ljudi na Pampasu, nevažan podatak za nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.