• badjibadara
    3.7k
    Na 1:38 počinje. Ovo je za mene gaženje, i to za najmanje žuti karton. Start đonom na protivnika je zabranjen.Toni90d

Na pet kamera izgleda kao cisti kazneni udarac, ali na 6. se dobro vidi da igrac slavena namjerno stavlja nogu pod papucarovu kopacku i time cini povredu nogometne igre. Prekrsaj za rakel.
  • NORTE
    12.2k
    Navodnici su ti slučajno ostali ili je to netko izjavio negdje?nemapredaje

Citirao sam tj. kopirao tekst iz statusa jedne dinamovske stranice na facebooku.

Zamislite kad klub koji više desetljeća kmeči na odluke hrvatskih sudaca nakon svake tekme sad odbija povratak stranih sudaca nakon kojih nikakvih repova nije bilo.

Sve ovo se odvija nakon nekoliko orkestriranih medijskih i klupskih hajki na hrvatske suce i dinamo kao najjači klub.

Ovo je zaista nešto nečuveno i nadam se da će ih stići pravda na tablici.
  • Paggini
    26.1k
    Jebo ih pečat da ih jebo smrdljivi pečat, pokrali su 10 bodova ove sezone i kad se itko usudi reći "alo ekipica malo ste nas pokrali", odma krenu lajati da su ZASLUŽILI to jer su dali pečat, a oni imaju moralnu slobodu da kradu jer su bili protiv "krađe".

S druge strane, kad odbijaju strane suce na derbiju iako su iznapadali cijelu državu da hoće strane suce, to je sve korektno s njihove strane, nema tu problema.

Ja iskreno ne znam jel postoji cirkusantskija liga s cirkusantskijim klubom.
  • DrawTube
    5.4k

Ja iskreno ne znam jel postoji cirkusantskija liga s cirkusantskijim klubom
    Superliga Srbije i Fk Crvena Zvezda ipak osvajaju tu titulu
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Zašto te poštenjačine i moralne vertikale nisu tražile pečate i strane suce u Jugoslaviji nego baš sad kad ih Dinamo siluje zadnjih 20 godina?
    Kad mi odgovore na to pitanje onda tek idem u raspravu sa njima.
    Do tad nabijem im taj pečat znate već gdje...
  • ShanKu
    1k
    To sve s sucima je samo uvertira za 1.12... namjerno stvaraju velik pritisak na suce i HNS. Ja se samo nadam da do kraja godine pokažemo neku kvalitetu u Dinamu i pometeno ih sve ko lavina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.