• Svi na Sjever
    2.8k
    Jedinu pozitivnu stranu kod Šokote vidim samo u smislu da nas možda potrefi neki mladi igrač iz Portugala na temelju nekih njegovih poznanstava,s obzirom na staž tamo.

Portugalci lakoćom izbacuju nove mlade igrače,a PSG i slični takve vole preplatiti...
  • Crni86
    11.1k
    poznanstavaSvi na Sjever

Dzabe ti poznanstva, ako nemas kljuku za talent. Jos ce nam utrpavat macke u vreci.
  • badjibadara
    4.9k
    Znate li vi koje kontakte Nikola Kalinic / Tomo Sokota u mobitelu ima?
  • Jurki
    17.4k
    Znate li vi koje kontakte Nikola Kalinic / Tomo Sokota u mobitelu ima?badjibadara

Karma je kurva.. smijali smo se angazmanu Kalinica... mi dobili Šokotu. :rofl:
  • don
    13.3k
    Karma je kurva.. smijali smo se angazmanu Kalinica... mi dobili Šokotu. :rofl:Jurki

odlična usporedba sportskog direktora i skauta
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Ne znam zašto se toliko uzrujavate oko pozicije skauta i sportskog direktora.
    Jasno je kao dan da će se Nenu sve pitat oko pojačanja na zimu a po mom mišljenju to će bit Jurišić i Benković.
    Neno nije Jakir...neće on dozvolit dovođenje neke sumnjive robe iz japanske i mađarske lige.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    neke sumnjive robe iz japanske i mađarske lige.Maxova dijagonala

Ima i u takvim ligama dobrih igrača, samo jebiga, ili ih prije nas primjete jači klubovi iz Europe ili im klubovi traže preveliku cifru za njih s obzirom na nivo lige u kojoj igraju...
  • Haza
    9.4k
    Ovo su rijetki trenuci kad 99 posto Zone o nekoj temi ima isto mišljenje. Nadam se da više nikad nećemo vidjeti ovakav stil odabira djelatnika sportskog sektora, a sad nema druge nego dati potporu Tomi i Džemalu.
    Apeliram samo da ako ima još koji zaslužnik, prvoborac, da im se nađe neka druga pozicija u klubu, ali sportski sektor zaobiđite u širokom luku.
    Inače, nije vezana tema, ali sportski sektor Lokomotive mi danas izgleda možda i posloženije od našeg, imaju Prengu za Kosovo, Chaga za Afriku, juniori su im debelo vodeći na tablici, imaju Jarun kao klub s dvojnom registracijom.
    Mi nemamo filijalu, klub za dvojnu registraciju, juniori me nisu nešto ekstra impresionirali, ima tu puno posla, i nadam se samo da ćemo kroz mjesec dva riješiti najavljivani kapitalni projekt zvan filijala, obzirom je jasno da se B ekipa neće vratiti.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    ima naravno ali nisu slobodni igrači i ne koštaju 500 tisuća nego 3 milijuna.
    Treba se fokusirat na balkanske igrače i tržiste.
    Uvjeren sam da će Neno naciljat 4,5 takvih igrača jer smo se već dovoljno nakrcali strancima kao nekakav Qarabag ili Sheriff.
  • austrijanac
    7.1k
    Hrvatski treneri, te Hrvati u nogometnoj struci nisu cijenjeni i nisu kvalitetni.
    To proizlazi iz činjenice (koju tupim vec dugo ovdje na forumu) da se posao dobiva konstantno preko poznanstva, a licence na temelju igranja u HNL. Postoji razlog zašto naši treneri nisu cijenjeni vani i zašto ne uspijevaju.

Dinamo sad ima priliku to ispraviti, s mladim, školovanim SDom i mi opet krenemo istim tim putem. Dati pozicije ljudima koji ni ne rade u nogometu, samo na temelju dobrog prijateljskog odnosa.

Još na to sve izađe floskula da će Bjelica tako i tako birat igrače. Ne neće, može davat savjete, razgovarati, ali trener ne smije birat igrače. Treneri su potrošna roba, dobije otkaz i ti igrači ti ostanu na ugovoru, dok trener troši otpremninu u steakhouse Opatiji.

Što više razmišljam, to mi je ovaj potez gori. Nažalost, to se vidi svugdje u hrvatskom sportu. A ljudi bi se iznenadili koliko relativno školovanih Hrvata radi u svjetskim firmama koji su usko vezani uz sport - ne samo za scout nužno, nego na bilo kakvim upravljačkim pozicijama. No u našem sportu nisu bili ni na mapi jer nisu frendovi s ljudima.

Jako veliki minus, te bi volio čuti misao iza odabira. Sva sreća pa je klub "naš" pa će biti i tribina.
  • BBBaranja
    3.5k
    Palac gore za preuređivanje tunela :ok:
  • don
    13.3k
    iz tunela, aufff :starstruck: :fire: :fire:

IMG-5952.jpg
  • Nolifer
    11.3k
    Morat ćemo ponovo u obilazak stadiona to vidjeti uživo :love:
  • Neron53
    1.6k

Sve 5 ali ima li tko bolje objasnjenje?
    A da je bas pola Zone bilo tada eksponirano?
    Nemojmo se lagati.
  • Kujtim Shalla
    5k
    Dokle će nam sudit ovo govno ribarsko arogantno Duje strukan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.