• don
    7.3k
    najiskrenije se nadam da ćemo ispast iz lige prvaka.

puca mi k za milijune, koefcijent i ostale p.. materine, ako ne osvoje HNL neće to moć isprat sa kantom lige prvaka
  • Captain America
    18.1k
    Imamo članski dan i postavljajte škakljiva pitanja bez straha jer ovo je nedopustivo. Niste ni tattičari ni trovači ako vam ovakav Dinamo izaziva mučninu. Ako nas se stvori kritična masa, neće se moći neugodna pitanja samo tako preskočiti.
  • Olmic
    3.7k
    teorije nema da se puste pitanja koja njima ne odgovaraju
  • Captain America
    18.1k
    teorije nema da se puste pitanja koja njima ne odgovarajuOlmic

Ako će se birati najpopularnija pitanja, neće moći samo tako preskočit. Ja sam svoja već pripremio, nadam se da i ostali rade na istima.
  • Olmic
    3.7k
    Cacic je za sve ove trenere Guardiola…
  • vjeko1701
    9.4k
    Obrisano 4/5 postova iz tolerancije koju imam nakon ovakve utakmice. Nakon 5/5 kreću opomene.

EDIT: 5/5

fun-this-is-where-the-fun-begins.png
  • Kulminacija
    13
    Forum je forum i u dobru i zlu, ne samo u dobru. Ljudi su isfrustrirani , ali i to je dio ljubavi prema klubu. Jednoumlje nije rješenje.
  • vjeko1701
    9.4k
    Na vrh glave mi je već spominjanje nekog jednoumlja. Nije uvijek stvar u tome kaj se napisalo već i kako se napisalo.

Svi smo nervozni i živčani al to ne znači da se forum može pretvoriti u smetlište svačijih frustracija. Opomena je data. Ohladite se svi. Ako imate nešto za napisati, pišite. Ako vas netko upozori znači da ste pretjerali i onda prikočite s izražavanjem.
  • sebenico
    808
    Ne vidim razlog zašto je i moj komentar obrisan. Nije se nikoga vrijeđalo ili koristilo ružne riječi nego se samo istaknulo one koji su najodgovorniji za najlošiji dinamo u 20 godina. Valjda svi vidimo da stvari ne idu u smjeru u kojem bi trebale. Forum je mjesto gdje bi trebalo biti dozvoljeno iznositi svoje mišljenje na kulturan način, a ne alat za kreiranje jednoumlja.
  • Crusades1986
    13.4k
    Al ako 10 puta napišeš komentar s jedno te istim sadržajem, vrlo je vjerojatno da si postao iritantan
  • vjeko1701
    9.4k
    Ponavljanje jedne te iste stvari svakom prilikom na značajnom broju tema nije izražavanje mišljenja nego spam ili flaming, ovisno o sadržaju.

Smatraj se upozorenim.
  • Ivdzo11
    4.4k
    Za veliku brigu... 3 derbija kuci samo 1 bod smo uzeli
  • Facke
    4k
    Opet podbacaj v lige. Ova utakmica denes je bila uzasna losa. Mi sme ovu sezonu u HNLu jos gori nek proslu.
    Al to ti je rezultat krive i lose sportske politike. Pojacanja su nam pre male donesla. Neki igraci su iz pitaj boga teruga razloga na klupe. Kaj nikomu nije jasne. Al eto onda se zaposljavaju pajdasi za scoute. I kaj bume na zimu vidli? Nist. I nemojte iskati alibije v lige prvaka ili bile cemu drugome. I drugi igraju jedne i druge. Mah, puna mi je kapa kak ovu sezonu izgledame u HNLu. I nakon sake tekme se isceju neki alibiji. Preslo je 14 kola HNLa a osim Sibenika nikoga nisme pobedili kak treba. Se na muke.
    Uzas zivi. Ova ekipa jos navek nije nist shvatila. A nas SD Maric nek se primi posla. Nema cekanja. Kaj je s Rogem? Ostaje ili ide? El se bude ulozil koji miljuncek ili se bude opet stedile? Mogel bi eksploderati. Ja vise ove pricice i floskule poslusati nemrem.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Kaj je s Rogem? Ostaje ili ide?Facke

Kaže trener da imaju interno mišljenje o tome...
  • sebenico
    808

Sve 5, ali upozoravanje na probleme nije nikakav spam. I komentari su dobronamjerni jer jedino želim da dinamo bude ozbiljan klub u svim svojim segmetnima, a smatram da aktualno stanje ne vodi ka tome. Po toj tvojoj definiciji bi trebalo obrisati 90% komentara na temi današnje tekme jer svi pišu o lošoj igri. Ali što i kako bi se trebalo komentirati. Pisati da je sve divno, bajno i da samo ovako nastave.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.