• Svi na Sjever
    2.4k
    Jedinu pozitivnu stranu kod Šokote vidim samo u smislu da nas možda potrefi neki mladi igrač iz Portugala na temelju nekih njegovih poznanstava,s obzirom na staž tamo.

Portugalci lakoćom izbacuju nove mlade igrače,a PSG i slični takve vole preplatiti...
  • Crni86
    4.7k
    poznanstavaSvi na Sjever

Dzabe ti poznanstva, ako nemas kljuku za talent. Jos ce nam utrpavat macke u vreci.
  • badjibadara
    3.8k
    Znate li vi koje kontakte Nikola Kalinic / Tomo Sokota u mobitelu ima?
  • Jurki
    12.7k
    Znate li vi koje kontakte Nikola Kalinic / Tomo Sokota u mobitelu ima?badjibadara

Karma je kurva.. smijali smo se angazmanu Kalinica... mi dobili Šokotu. :rofl:
  • don
    7.3k
    Karma je kurva.. smijali smo se angazmanu Kalinica... mi dobili Šokotu. :rofl:Jurki

odlična usporedba sportskog direktora i skauta
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Ne znam zašto se toliko uzrujavate oko pozicije skauta i sportskog direktora.
    Jasno je kao dan da će se Nenu sve pitat oko pojačanja na zimu a po mom mišljenju to će bit Jurišić i Benković.
    Neno nije Jakir...neće on dozvolit dovođenje neke sumnjive robe iz japanske i mađarske lige.
  • Sibirski plavac
    2.2k
    neke sumnjive robe iz japanske i mađarske lige.Maxova dijagonala

Ima i u takvim ligama dobrih igrača, samo jebiga, ili ih prije nas primjete jači klubovi iz Europe ili im klubovi traže preveliku cifru za njih s obzirom na nivo lige u kojoj igraju...
  • Haza
    5.7k
    Ovo su rijetki trenuci kad 99 posto Zone o nekoj temi ima isto mišljenje. Nadam se da više nikad nećemo vidjeti ovakav stil odabira djelatnika sportskog sektora, a sad nema druge nego dati potporu Tomi i Džemalu.
    Apeliram samo da ako ima još koji zaslužnik, prvoborac, da im se nađe neka druga pozicija u klubu, ali sportski sektor zaobiđite u širokom luku.
    Inače, nije vezana tema, ali sportski sektor Lokomotive mi danas izgleda možda i posloženije od našeg, imaju Prengu za Kosovo, Chaga za Afriku, juniori su im debelo vodeći na tablici, imaju Jarun kao klub s dvojnom registracijom.
    Mi nemamo filijalu, klub za dvojnu registraciju, juniori me nisu nešto ekstra impresionirali, ima tu puno posla, i nadam se samo da ćemo kroz mjesec dva riješiti najavljivani kapitalni projekt zvan filijala, obzirom je jasno da se B ekipa neće vratiti.
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    ima naravno ali nisu slobodni igrači i ne koštaju 500 tisuća nego 3 milijuna.
    Treba se fokusirat na balkanske igrače i tržiste.
    Uvjeren sam da će Neno naciljat 4,5 takvih igrača jer smo se već dovoljno nakrcali strancima kao nekakav Qarabag ili Sheriff.
  • austrijanac
    4.3k
    Hrvatski treneri, te Hrvati u nogometnoj struci nisu cijenjeni i nisu kvalitetni.
    To proizlazi iz činjenice (koju tupim vec dugo ovdje na forumu) da se posao dobiva konstantno preko poznanstva, a licence na temelju igranja u HNL. Postoji razlog zašto naši treneri nisu cijenjeni vani i zašto ne uspijevaju.

Dinamo sad ima priliku to ispraviti, s mladim, školovanim SDom i mi opet krenemo istim tim putem. Dati pozicije ljudima koji ni ne rade u nogometu, samo na temelju dobrog prijateljskog odnosa.

Još na to sve izađe floskula da će Bjelica tako i tako birat igrače. Ne neće, može davat savjete, razgovarati, ali trener ne smije birat igrače. Treneri su potrošna roba, dobije otkaz i ti igrači ti ostanu na ugovoru, dok trener troši otpremninu u steakhouse Opatiji.

Što više razmišljam, to mi je ovaj potez gori. Nažalost, to se vidi svugdje u hrvatskom sportu. A ljudi bi se iznenadili koliko relativno školovanih Hrvata radi u svjetskim firmama koji su usko vezani uz sport - ne samo za scout nužno, nego na bilo kakvim upravljačkim pozicijama. No u našem sportu nisu bili ni na mapi jer nisu frendovi s ljudima.

Jako veliki minus, te bi volio čuti misao iza odabira. Sva sreća pa je klub "naš" pa će biti i tribina.
  • BBBaranja
    2.6k
    Palac gore za preuređivanje tunela :ok:
  • don
    7.3k
    iz tunela, aufff :starstruck: :fire: :fire:

IMG-5952.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.