• Orc123
    8.7k
    Mene mali Jakir uopce ne odusevljava...spor je jako, dobre tehnike ali spor brate i lose se postavlja. Naravno jos je mlad i mora se razvijati ali brzinu nece dobiti. Ne bi me roliko zabrinjavala brzina ali dosta lose se postavlja i to mislim opcenito ono sto sam ga gledao u juniorskoj LP....puno stvari se tu da ispraviti ali vidjet cemo. Meni se vise na toj poziciji sviđa Cvetko u Jarunu koji je malo fizicki slabiji ali to se da doraditi. Puno je okretniji, brzi, a nista losiji i na lopti. Meni cak Zebic bolje izgleda.....vidjet cemo...to su sve jos mladi igraci, kako cw se razvijati.

Kaj je s Fayeom i Suntom? Znam da su ozljede ali kakve prirode? Koliko ih nece biti? Sunta je bas eksplodirao u zadnje vrijeme...
  • Hambi
    30
    neće bit nijedan,da si gledao koju tekmu ove sezone bilo bi ti jasnije na sto se aludira.
    Ovo je tragikomično,preskočila nas lokomotiva u radu debelo.
    Tragedija nazalost za Dinamo.
  • Hambi
    30
    nije još jedan kiks,nego ti strucnjak pogledaj malo dublje utakmice kadeta,juniora pa će ti sve bit jasnije.
    Kasniš za lokomotivom 7 bodova..dobio si u zadnjih 5 kola tek Goricu jedva 1:0.
  • Jurki
    12.7k
    moze oklada u rucak? Evo znaci od igraca Jakir, Mikic, Pavic, Faye, Cutuk i Šunta bar dvojica budu u prvih 11 kroz 3-4 godine ak ne i prije.
  • Hambi
    30
    može Jurki moj
  • Sven
    17
    Zebic, Rajic, Cvetko. Ovo je stvarno jako dobra generacija ako ne i zlatna generacija tako da nema mjesta za pesimizam
  • Jurki
    12.7k
    jbg neki misle da smo u totalnom *rcu i da nam ne valja ni skola ni nist.. al za rucak cu se uvek okladit, pogotovo za nekaj kaj sam siguran.
  • Hambi
    30
    Daj me podsjetite da imamo i dalje najbolji rad u školi. Istra-Dinamo 2:0 juniori.(tek je poluvrijeme)
    Sramota
  • Crni86
    4.7k
    imamo i dalje najbolji rad u nogometnim skolama i to je fakt koji potvrduju rezultati.

Sramota je krasti i lagati. Izgubiti posteno nije sramota, ali ako se negativan niz nastavi potrebno je postaviti pitanja. Poanta nogometnih skola je razvoj igraca pa tek onda rezultat.
  • Hambi
    30
    koja je referenca da se može izreci da imamo najbolji rad? Po meni je to broj igrača iz škole u seniorskoj ekipi.
    Tu smo debelo ispod prosjeka.
    Zadnjih 5 godina smo u defektu,dopelali smo trenere koji ne mogu vodit Kustošiju,uz svu tehnologiju koja danas postoji,naši juniori i dalje nabijaju u bunar i stoperi vode igru. To traje već duže od godine dana
  • Krizy
    46.6k
    Daj me podsjetite da imamo i dalje najbolji rad u školi. Istra-Dinamo 2:0 juniori.(tek je poluvrijeme)
    Sramota
    Hambi

Dobro si napisao, tek je poluvrijeme. Samo što si ti išao na to da će nas nabiti 4:0 ili slično.
    Preokret Dinama, 2:3
  • Crusades1986
    13.4k
    E baš mi je drago :lol:

Legenda na poluvremenu juniorske utakmice zaključi da nogometna škola ne radi dobro.
  • Hambi
    30
    dobro jesi ti svjestan da ti jedan junior ne može igrat u Gorici? Da nemas nijednog igrača sa 19 g i mlađeg u prvoj ekipi?
    Da ti juniori kasne za lokomotivom 7 bodova i da uz sve to gubis na pol 2:0 od Istre? Trebali bi reci da top je
    Jebeni smo
    Daj vi ste u teškoj zabludi ljudi
  • Hambi
    30
    Bolnička cesta 32,javi se prva vrata lijevo.
    Čitaj s razumijevanjem i poantu,a ne da se primiš za prvi drek
  • Crusades1986
    13.4k
    Bolnička cesta 32,javi se prva vrata lijevo.Hambi

Već sam bio, nisu mi pomogli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.