• badjibadara
    3.7k
    Puno bolji i kompaktniji bili tići u prvih 20min. Po jedna velika prilika sa svake strane. Vratari odlično obranili.
  • deda
    34.1k
    Fali nam par prvotimaca - Pavić, Šunta, Ćutuk, Zebić, Orlić, Faye. Tako da je ovo sasvim solidno.
  • Crni86
    4.6k
    Sve mi se vise cini da je ovaj sutalo zalutao kod nas. Ne vidim nista sta bi ga izdvojilo od njegovih vrsnjaka.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    a dobro svakako 80% tih momaka završi u nekakvom Jadranu iz Ploča ili Croatiji Zmijavci.
    Bitno je da iskoči bar jedan novi Šutalo,Sučić,Baturina ili Gvardiol i ta generacija je odradila svoje.
  • Crni86
    4.6k
    ma naravno slazem se, ali vazna je selekcija. Cilj ti je dobit sto vise takvih igraca, mozda smo inali priliku uzeti nekoga tko je bolji od njega. Sa strane struke svaki igrac mora biti najbolji, pa onda tko ce od njih isplivati je na samim igracima.

Mali rimac dijeli lopte kao petko :cool:
  • Haza
    5.6k
    Fali i njima Durdov:)
    Ono što je interesantno, starija im je prva postava skoro godinu dana od naše, to mi se sviđa.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    meni od ovih njihovih ovaj Bezeljak na golu djeluje najozbiljnije.
    Gledao sam ga par puta i u reprezentaciji,nema se šta reć dobar golman.
    Po meni već sad bolji od onog smotanog Buljana.
    Ovo ostalo mehh
  • badjibadara
    3.7k
    Hajduk bolji u prvih 20min, mi u nastavku. Preuzeli smo kontrolu, lopta nam je konstantno u nogama, iz jedne prilike morali smo poentirati. Sredina nam je malo mekana, no obzirom tko sve fali dobro izgleda.
  • Crni86
    4.6k
    Drugo poluvrijeme jako lose. Jesmo mi oslabljeni, ali defanzivno lose stojimo i trcimo. Prema naprijed se igra na nabijanja dugih lopti malog jakira, decki ne znaju odigrat 5 dodavanja u komadu a da nisu s golmanom.

Ne razumijem zasto horvat igra desno. Pa on nam je najopasniji igrac, stavi ga na njemu prirodnu poziciju i radi razliku preko njega.

Edit. Najveci poraz je sto mi na 0:0 u 90. otezemo i cekamo kraj, a tovari jure i ganjaju pobjedu. To nije pristup kojim se brani dinamov grb.
  • Hambi
    27
    Srednja žalost
    Teško za gledat,nešto slicno jakirbalu
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Jedna osd najdosadnijih utakmica koju sam pogledao u zadnje vrijeme. :lol:
    Igra na duge lopte Jakirovica,Mikica oofenzivno nismo koristili…
    Sutalo dva puta treba smiriti loptu i zavrsiti akciju ali ne on ide iz prve sto je nemoguce pogoditi.
  • Hambi
    27
    Da su se pojavili odgovorni za situaciju u školi i situaciju da se ekipa nezna dodat,možda bi vidjeli koji su problemi.
    Potjerat trenera od kud je došao..nevjerujem da smo toliko nesposobni da moramo dovest trenera iz njemačke na ustrb prijateljstva.
    Jedna velika 0, a sumnje u proizvodnju se samo povećavaju..
  • sebenico
    728
    Ja stalno upozoram da smo u mlađim kategorijama ozbiljno zabrljali u zadnjih par godinama i to će tek doći na naplatu. Omladinsku školu je ustrojio Jozak i dok je on bio dosta je to dobro funkcioniralo. Otkad je otišao smo u velikom padu. Dovoljno je vidjeti da već skoro tri godine nakon Baturine nemamo igrača za prvu ekipu. Prije su naše mlađe kategorije bile dominantne u Ligi prvaka, a sada je Lokomotiva preuzela primat čak i u Zagrebu.
    Najlošije karike Dinama su Marić i ove neznalice koje je postavio u omladinsku školu. Slučam ovog Banovića nakon debakla u Bratislavi i njemu je ok što se propusti dva gola prednosti protiv inferiornog protivnika u zadnjih deset minuta.
  • Laugreano
    2.6k
    Jos jedan kiks juniora i ocekujem da se novi izbori raspisu. Uprava odlazi.
  • Jurki
    12.6k
    Am najte decki.. najbolje sve polijati benzinom i vuzgati.

Bilo je igraca i igraca koji su godinama zarili i palili u juniorskoj konkurenciji pa na kraju od njih nismo nist dobili.

Najbolje bi po komentarima bilo da raspustimo kompletan klub pa da se prebacimo na navijanje za klubove koji uzimaju lige prvaka i titule u svojim prvenstvima u nizovima da se ne stresiramo.

Malo se zajebavam..
    ali od ove ekipice.. Jakir jr, Mikic, Pavic, Cutuk.. ocekujem bar 2 igraca u udarnih 11 sljedecih za par godina..
    i bas me zanima ko bu sral zato kaj danas nismo dobili tovarcice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.