• superhik
    11.3k
    Prestanite se na forumu koji se bavi temom Dinama više baviti debilima nego Dinamom
  • Beowulf112
    339
    Steta sto se moralo odgoditi...bas sam htjeo vidjeti povratnicke minute Perkovica i Bočkaja
  • Zoran
    63
    Teren je ocito bil los i dobro kaj se odgodilo da se netke ne ozljedi bezveze. Mislim da ni jedni ni drugi ne zele riskirati sa ozljedama. A za misljenje mitomana sa juga me bas briga… jedino mi zao ekipe koja je uzela i potrosila dan godisnjeg, pa se nadam da su se barem zabavili kad vec nisu vidjeli tekmu.
  • Eduardo
    21k
    Teren je ocito bil los i dobro kaj se odgodilo da se netke ne ozljedi bezveze.Zoran

Ma najbolje da smo igrali po ovome kako bi žgadija bila zadovoljna... I nije tu samo kiša bila u pitanju već i vjetar koji je između ostalog skinuo krov s pomoćnih objekata.

Ed0GXDi.jpeg
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.