• Izet Hajrović
    3.8k
    Pavić ipak ide s prvom momčadi u Bjelovar jer je neke prvotimce zahvatila viroza. Samo se nadam da nije gripa i da nije zahvatilo puno njih jer smo onda u problemu i za Goricu i za Rijeku.

"Dan nakon potresa iz Maksimira nakon smijene Marka Marića s pozicije sportskog direktora i ideje da Fabbio Cannavaro podnese ostavku u ponedjeljak je momčad uhvatila viroza. Zbog toga je talijanski strateg povukao Branka Pavića, jednog od najiskusnijih juniora iz momčadi koja putuje u Barcelonu na ogled juniorske Lige prvaka, te će s momčadi put Bjelovara.

Zasad iz Dinama nisu izvijestili na koje igrače Cannavaro neće moći računati u Bjelovaru."

Izvor: Sportklub
  • hardek
    4.1k
    Inače Bjelovar je vjerovatno najjači niželigaš kojeg smo mogli izvući. Kup gostovanja nikad ne prođu po očekivanom pa se nadam da će dečki bit 100% unutra.

Bjelovar u ligi na prvom mjestu, a doma u 8 utakmica imaju 20:8 gol razliku. Igrom slučaja gledao sam jednu njihovu utakmicu ove sezone i po stadionu, kvaliteti terena pa čak i semafora čini mi se da bi mogli u sljedećih par godina biti konkurentna ekipa u 2.HNL jer mi djeluju kao ambiciozan projekt.
  • don
    10.9k
    već imam grč u želucu, dan prije Bjelovara..
  • Dinamo-SB
    66
    Bjelovar je dosta ozbiljan klub. Imaju solidan stadion,najavljuje se i dogradnja stadiona koja je realna i mislim da je natjecaj vec raspisan. Zdravo se razvijaju.Središte bjelovarsko-bilogorske županije.Par sezona igraju vec u 2.NL. Razlika 1. i 2.NL je minimalna,to zna svatko tko prati te lige. Treba ozbiljno ući u utakmicu bez imalo podcjenjivanja,iako očekujem suverenu pobjedu.
    Bjelovar i Gorica vjerujem da ce Fabiu jos iskristalizirati neke stvari oko igrača i mislim da mogu vrhunski poslužiti za posložiti dodatno sve za Rijeku i Hajduk. Evo i prilike dečkima na klupi da se dokažu.
    Očekujem: Clean sheet + gol Kange i/ili Kuleta.
    Ozbiljnost i profesionalnost za klub veličine Dinama moraju biti prisutne uvijek. Samo je bitan vrijedan rad i prvo mjesto će doći. Korak po korak,a svaki korak je bitan koliko god bio malen.
    Ajmo Dinamo!
  • BBBaranja
    3.1k
    Ne pocjenjujem domaćina,nadam se da neće ni naši igrači..uz pravi pristup to mora biti lagana utakmica
  • Crni86
    8k
    Iskreno da vam kazem zelim da prodemo, ali ispadanjem ne bih bio razocaran ni 5% vec bi to gledao kroz prizmu da cemo imat vise vremena za hnl sto bi mozda moglo biti i kljucno u onom tjednu kad se igraju polufinala kupa izmedu dva derbija.

Bit ce kako treba biti. Ali uvjeren sam u prolaz i novi clean sheet cavline.
  • don
    10.9k
    samo šta bi se ispadanjem stvorila tolika drama i "kriza" koja bi se prelila i na hnl da bi to bilo ravno samoubojstvu
  • hardek
    4.1k
    Očekujem sutra nešto tipa:

Hoxha Kule Mbuku
    Kačavenda Ademi Rog
    Perković Galešić KTC Ristovski
    Čavlina

Iako postoji puno upitnika jer navodno ima viroznih igrača. Mišić je nedavno oporavljen a od onda je igrao sve utakmice, Bati je vjerovatno načet od Šibenika a i RPGa bi se moglo odmorit za Goricu.
  • jedan u nizu
    11.5k
    Ma kakvo mrtvo ispadanje. Pa nije da bi nastavkom natjecanja igrali jos 10 utakmica.
    Nakon Bjelovara imamo maksimalno 4 utakmice.

Uostalom, Kup mora biti imperativ, jer jedino pobjednik kupa ide u EL.

Znam da smo svi poprilicno optimisticni po pitanju osvajanja prvesntva, ali u klubu se mora postaviti i B plan, a to je igranje Europa lige, kao sto su vec naveli u svojim planovima za sljedecu godinu (pod B plan).
    A da se to desi, ili cemo ispasti u kvalifikacijama za LP. ili cemo igrati preko kupa.

Cim se ovi jadnici dolje izgube iz trke za naslov, odma ce i popustiti zelja za kupom. Iako to i njima i Rijeci isto mora biti imperativ, ali sjetite se samo kako smo 'lagano' prosli preko Rijeke kada su psihicki bili 'unisteni' nakon sto smo im uzeli prvenstvo na proljece.

All in
    I prvenstvo i kup, dupla kruna!
  • Paggini
    38.3k
    Ma uzet ćemo im SVE!!!
  • DrawTube
    6.1k
    Planirano ispadanje je dobro za Goricu koja bi dan nakon kupa igrala sa Šibenikom za 9. mjesto

Za klub veličine Dinama je samo dizanje 2 kante opcija
  • GeneralNapoleon
    749
    Uostalom, Kup mora biti imperativ, jer jedino pobjednik kupa ide u EL.jedan u nizu

Treba to gledat i tako da ako uzmemo prvenstvo opet je dobro uzet kup jer onda ostatak ostaje zakucan za UECL.

Inace je smijesno govorit o kupu kao dodatnom opterecenju kao da je to LP. Mi to moramo razrokat kao da igramo jednu tekmu tjedno.
  • jakov1
    443
    ako uzmemo prvenstvo opet je dobro uzet kup jer onda ostatak ostaje zakucan za UECLGeneralNapoleon

Kome je to dobro?
  • GeneralNapoleon
    749

Pa nama? Njima manje para ako udu, a ako udu onda cak vece sanse da podignu koeficijent.
  • Paggini
    38.3k
    Ako vam je sad muka od tovarske propagande u medijima, zamislite koja bi eksplozija oduševljenja bila nakon 1:0 pobjede iz penala u 9. minuti na titu protiv shamrock roversa i sve članke koji uzdižu taj monumentalni uspjeh, kao i dojmove oduševljenja tim uspjehom svake osobe koja je u hrvatskoj igrala nogomet - "samo split ovo moze samo hajduk!!!".

Neka se koprcaju u mulju, dugovima, muljažama i raspadanju još 100 godina, bmk, radije ću to nego da eto igraju par utakmica tjedno pa mozda budu imali manje bodova, neka hvala.

Za Rijeku me briga hoće igrati europu ili ne.

Di se uopce igra protiv Osijeka? Tamo kod njih?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.