• GeneralNapoleon
    749
    "samo split ovo moze samo hajduk!!!"Paggini

Dok procitam ovakve izjave povraca mi se u mlazu. Zato kao sto kazes jebes tih par bodova manje sto ce imat. Mi svakako moramo mljeti ligu. Dugorocno im je puno gore da od europe ne vide ni e. I financijski, i nogometno i u svakom drugom pogledu.

Rijeka bas tak nek igra sto uspije. Ali ova dna, koja su vec davno trebala bit ugasena, ne zasluzuju nista.
  • Bosskovitz
    14.7k

Ovo je gotovo sigurno AI, ne znam zašto bi inače ovo dijete imalo sijedu kosu ili slova na majicama klinaca bila tako spigana. Ne treba se boriti protiv AI-a, to je kao da se boriš protiv vremena - sigurno ćeš izgubiti. Samo ga treba pametno koristiti.

Inače, sretno danas našima. Nezahvalan termin za doći na tekmu, volio bih prekid suše za Kangu i puno golova bez puno muke.
  • El Madrigal
    96
    Momci i djevojke kakav se sastav ocekuje?
    Smatram da ne treba podcijeniti Bjelovar. S druge strane mislim da 4 barem igrača treba odmarati a uvesti zamjene da se vidi jesu li ili nisu?
    Moje mišljenje je ovako:
    Čavlina
    Mikić KTC Galešić Perković
    Pavić
    Cordoba Kačavenda Baturina Hoxha
    Kanga
  • Paggini
    38.3k
    Jel Mikić s klincima u Barceloni?
  • don
    10.9k
    Di se uopce igra protiv Osijeka? Tamo kod njih?Paggini

na Maksimiru
  • Crni86
    8k
    Ocekujem da ce krenut prva obrambena linija. Trebaju im minuta za uigravanje i ovakve tekme su idealne. Uz jos jedan clean sheet da se napunimo samopouzdanjem. Pa uz tekmu proitv gorice da povezemo 3 clean sheeta sto ce imati jako veliki utjecaj na glavu cijele momcadi i na cemu cemo grsditi buduce rezultate onda.

Bilo bi idealno da se razigra i neko od desnih krila samo kako bi dobili jos malo u sirini.
  • Omake
    5.7k
    Sudeći po najavi, Moha starta. Ili krećemo baš ofenzivni ili izrotirani.
  • Majki2111
    3.8k
    Dečki jel tekma u 13:30 ili 14:30? 14:30 pišw na razultatima. I na službenoj slici. Ispravite u naslovu ako treba.
  • jedan u nizu
    11.5k
    Dečki jel tekma u 13:30 ili 14:30? 14:30 pišw na razultatima. I na službenoj slici. Ispravite u naslovu ako treba.Majki2111

U naslovu ti pise i da je tekma 20.11.2024.

2+2=?
  • Hnlovac
    1.5k
    AI je jedno jako moćno oružje koje se mora pokopati u startu, jer ni sami nismo svjesni horora koji se može dogoditi s njim

Evo samo na primjeru Dinama, zamisli da netko s dobrim AI modelom i dovoljno slika dinamovih igrača uspije napraviti model Petka kak kako tuče nekog ili govori o iznuđivanju para, ili još gore kako napastvuje nekog.. uz dovoljno dobar model AI je i to moguće

To zlo treba ubit odmah , a za dizajn zaposliti nekog studosa s dizajna i dat mu kjz 30e po dizajnu
  • GeneralNapoleon
    749
    Moja zelja za sastav je ovako:
    Cavlina - Mikic, Galesic, Mmaee, Perkovic - Pavic - Mbuku, Kacavenda, Rog, Hoxha - Kanga

Da se gradi forma i da dodu u ritam Cavlina, Mmaee, Galesic, Kanga i Mbuku.
    Da se da sansa i minute Mikicu i Pavicu.
    Da se vrati u zivot Perkovic.
    I da se izrotira vezni red plus Hoxha.
  • Madness
    19
    Sastav Dinama:
    Filipović-Moharrami, Mmaee, Galešić, Pierre-Pavić, Mbuku, Kačavenda-Hoxha, Cordoba- Kulenović(c)

Klupa: Čavlina, Torrente, Stojković, Baturina, Oliveras, Kanga, Pjaca, Mišić, Faye
  • Bosskovitz
    14.7k

Skrenuli smo s teme, ali sigurno neće Dinamo spriječiti razvoj AI-a :)
  • Mali Zeus
    15.9k
    Dobar sastav, Mmae i Galešić se i dalje uigravaju, sredina Pavić i Kača, pretpostavljam Cordoba kao desetka?

Jedino još da je Mikić unutra umjesto Moharramija.
  • Crni86
    8k
    MbukuMadness

Mbuku u sredini, dosta zanimljivo. Mnogo ga je ovdje zazivalo u sredini.

Mmae i galesic su ocito prvi stoperski par kod cannavara.

Edit isto zanimljivo rile ni na klupi… i sta je sa ademjem? Njega se ne nabraja pod ozlijedene a vec ga nema nekoliko tekmi u kadru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.