• ksapi
    3.2k
    Dogovorio sam da od Dortmunda na Sjeveru imamo sushi!
  • NKDZ86
    2.1k
    neeemoj mi to govorit!
    daj dogovorite rađe bolju pivu za tih 3.5 evra.
    ps. jel si i ti maznuo kaj na ručku na r1, kažu sve pojedi, dinamo će platit, eh...
  • mali M
    5.8k
    ja fakat udaram te roštilje, al srbin mi nikad nije sjeo.. jednostavno ne vidim ništa posebno u njegovoj klopi.. možda je do trenutka, taj jedan put kad sam jeo je možda "pajo na roštilju" imao prosječan dan, ali ništa.. ko kak su mi Rubeljovi ćevapi bili kriminal, a razvikani do bola...
  • Droljo
    9k

Stvar je rutine. Mazneš 4-5 pivi do Zagreba, pa tražiš parking na ravnicama i kod srbina na pljesku. Poslije pljugica i pivica do istoka pa na tribinu. Pogotovo kad je repka. Prije je bilo kontra, vlak, konjak, ružma, pivica, tirolka itd
  • mali M
    5.8k
    :rofl: nemreš ti menu rutinu pokvarit sa prosjekom, preveliki sam gurman! Zbog silne želje i volje za testiranjem svojih granica išao sam u PŽ na onaj najljući hamburger. Tako da momci, kome se jede kipuće hrđavo željezo, jer takav okus imaš u ustima nakon prva dva griza, navalite!
  • NKDZ86
    2.1k
    a za okus hladnog željeza imate tomislav
  • Sajla
    5.9k
    jednostavno ne vidim ništa posebno u njegovoj klopimali M

i ja se slično pitam. nisam nikad bio redovan na Ravnicama jednostavno jer mi nije pri ruci, a na zapadu ima dovoljno drugih lokala (npr. gore spomenut Stari Kotač). ali sam često bio u Mitnici što je od istog gazde pa je valjda i meso iz istog izvora. prije 15 godina mi je to bio vrh roštilja u ZG ali sad se pitam zašto više nitko ne odudara. jesu li se svi zadovoljili biti prosječni ili su se meni kriteriji poremetili ili nešto treće.
  • Droljo
    9k
    Ma nije kod srbina neka specijal klopa (iako je daleko od toga da ne valja) nego blizina stadiona, kultni status, pristupačne cijene itd...
  • Eduardo
    21k
    išao sam u PŽ na onaj najljući hamburger.mali M

Jesi ga pojeo i za koliko ako jesi? Ekipa iz Gastro tražilice testirala ga je prije koju godinu.

• NitkoBitan
    19.1k
    daj dogovorite rađe bolju pivu za tih 3.5 evra.NKDZ86

Osjecani navodno imaju pivu na sjevernoj tribini Opusa za 2 ojra :gasp:
  • mali M
    5.8k
    roknuo ga za malo više od 3 min. Jako volim ljuto pa mi je to baš bila želja
  • Eduardo
    21k
    koliko iznosi rekord?
  • BBBaranja
    2.6k

Misliš na jugu?
    Koliko sam čuo taj šank nema veze s klubom..
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ma da, tamo di je Kohorta. Tko onda to drzi da je cijena tako pristupacna?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.