• Captain America
    19.6k
    Petko je sigurno rekao sirovini koju prvi put vidi da ide piti i gledati utakmicu.

Izvor:

Trust me, bro.
  • Probirštift
    855
    Koji auto košta 150k eura kaj se u mclarenu vozi taksi
  • duksy
    313
    Njušim mamićevca...
  • mokoxax468
    1.2k
    Nije mamićevac nego tovarski navijač, ima statuse na kojima se uspoređuje s Livajom te crveno-plava srca
  • Crni86
    9.1k
    Ocit je modus operandi od prije samo eto rijetki vrlo vjerojatno to prijave. Sad je kljucno u cijeloj prici da se posere petka, a o covjeku vec napravljen clanak da je prevarant. Jos ova prica da je tovarcina…

Sta nam se sve nakotilo u glavnom gradu….
  • Dudu 9
    586
    Vozi auto od 150 tisuća eura pa je opravdano da naplaćuje vožnju od 7 km 92 eura?:rofl:
  • Crni86
    9.1k
    Treba njemu pokeljit taj auto od 150 hiljada eura sa naljepnicama :cool:
  • mali M
    7.2k
    Vjerujem da je taj isti lik to napravio mojim starcima. Poklonili smo staroj za rođendan karte za HNK, oni su penzići i nemogu si priuštiti takve stvari pa da je malo razveselimo. Nakon predstave sjeli su u taxi i pitali za cijenu i lik im je rekao da je cijena "normalna". Oni kako nisu znali su rekli okej i do Maksimira. Lik im je naplatio 89 eura. Žao mi je što nisam bio doma kad su došli do kuće, ali tom liku bi možda bilo korisno dati malo razloga da uloži u obnovu automobila... čisto da malo dođe do balansa zarade i potrošnji. I koliko sam shvatio, neznam dal ima dva cjenika i taksimetra, ali u svakom slučaju su penzići njegove žrtve prevare. Baš me zanima kako bi meni naplatio 90 ili 100€ za 7 minuta vožnje...

al slažem se, siiiigurno je Petko išao to reć nekom random vozaču taksija... Treba to još raširiti pa neka si zarađuje tako u svom selu
  • Miro Vugrinec
    7.6k
    Dovoljno je otic na profil ovog Kljajica koji je nasrao svakakvih stvari po Petku i kad pogledaš 3 slike jasno ti je o kojoj se tu (ne)inteligenciji i zlobi radi. Odmah vidiš da je neki mali krimos, još kad vidiš na profilnoj da se slikao s Vladom Kasalom, čovjekom koji je ogroman kriminalac i radi kojeg je pola ihraca iz generacija 93 do 96 napustilo dibamo radi psihičkog i fizičkog zlostavljanja sve ti je jasno.
  • bongo
    1.1k
    Odlazimo malo offtopic, ali jednostavno moram napomenuti da je navedeni taksist poznat kao teža "glava" sa niželigaških nogometnim terena.

Trenutno je na hlađenju :rofl:

https://cityportal.hr/kaos-u-lomnici-udario-sakom-protivnika-pa-suca-i-dobio-godinu-dana-suspenzije/
  • Marley
    3.6k
    Katastrofa, kakav lik iskompleksirani... ma sve mi je zao da mu nije Bruno odvalio jednu preko nosa. Jasno, dobro da nije, uvalio bi sebe u probleme.

Podrska Petkovicima, dolje debili :down:
  • Droljo
    14k
    Lijepo se izreklamirao taksist i sad kad sretne nekakvog bišćana negdje svi drugi mu budu krivi...
  • Marley
    3.6k
    koja je fora s Biscanom, daj me podsjeti nisam u toku
  • Sajla
    7.8k
    to je jedno 15-20 godina stara priča, potukao se s taksistom koji je izvukao deblji kraj. nekaj oko parkinga ak se dobro sjećam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.