• Oluja
    4.7k
    Šarana na rašljama sam jednom jeo i vise ne planiram, imao je bas jak smrad po mulju
  • Droljo
    9.7k

    A smuđ bi bio riba za tebe onda ak baš moraš to jest.
    Po meni nema potrebe...
  • Eduardo
    21.7k
    Šarana na rašljama sam jednom jeo i vise ne planiram, imao je bas jak smrad po muljuOluja

    Ili je bio star ili je bio prevelik pa je bio previše mastan ili jednostavno nije pripremljen kako treba. Pojeo sam ih poprilično i nisam nikad osjetio neki intenzivniji smrad mulja.
  • Efes Pilsen
    9k
    Da, miris i okus mulja su najveci problem rijecne ribe. Najintenzivniji je na smedkastim dijelovima mesa. Bas zato je ni ja ne preferiram. Fish je toliko ljut da je svejedno koja je riba unutra :rofl:
    Morska riba na gradele, mazana maslinovim uljem s vegetom je dobra stvar, ali nije zasitno
  • The Undertaker
    6.2k
    Da, miris i okus mulja su najveci problem rijecne ribe.Efes Pilsen

    Ovisi koju riječnu ribu jedete. Smuđ je meni u rangu kvalitetne morske ribe.
    Probajte ribu iz Neretve, Cetine i Zrmanje. Ta se ne osjeti po mulju.
  • Efes Pilsen
    9k
    moguce, iako generalno riba dolazi iz ribnjaka i tu je stalno u mulju, jbg. Gdje se nabavi ta iz Neretve, Cetine i Zrmanje?
  • The Undertaker
    6.2k
    Pastrvu iz uzgoja, jegulje i žabe možeš dobiti u svakom malo boljem restoranu. Cipla, podustvu, riječnu pastrvu, plotice i gere moraš slučajno nabasati na lokalnoj tržnici ili znati lokalne ribare.
  • Peškaman
    5.4k
    Jedino zašto jedem ribu je zbog umaka/toća (češnjak,ulje,peršun) i što popijem koji litar gemišta usput .
    Ali u zadnje vrijeme sam joj našao alternativu u svinjskom vratu s istim umakom :lol:
  • mali M
    6k
    ma dobro, dimljena pastrva je top od slatkovodnih..
    inače sam htio potaknuti @ksapi -ja da nam malo pojača druženje, ali vidim da ste već sve dogovorili! topić!
    Inače, kakvi ste s ljutim, jel tko probao nešto tipa Toxic burgera iz Požege?
  • Oluja
    4.7k
    ajd molim te neki kratki opis postupka za dimljenu pastrvu. Flie ili cijela? Koliko dugo u sol, koliko dimljenja i jel se susi da bude ful suha ili vise kao dimljeni losos koji se moze kupiti u ducanu?
  • mali M
    6k
    ma sam još nisam nikad dimio pa da ti ne filozofiram mogu sve saznati što se tiče soljenja, ali nije file nego cijela, i bude na dimu kratko vrijeme, kako si rekao, kao dimljeni losos. Onda smo ju barem mi podgrijali u foliji u rerni i tad jeli. Čisto da bude lagano topla, ne vruća niti prehladna..
  • ksapi
    3.4k
    Ajde, kad i di cemo druzenje? :cool:
    Vidio sam da je bilo problema s odustajanjem zadnji put, ali to se moze rijesiti placanjem unaprijed
  • Eduardo
    21.7k
    @ksapi vraćam se na kotlovinu... Koje su kobasice unutra?

    BTW kakav si s kuhanjem čobanca?
  • ksapi
    3.4k


    Više se ne sjećam točno, ali sam siguran da su bile iz Igomata, vjerojatno neka slavonska ili tako nešto.

    Više preferiram gulaš od divljači, ako kuham od junetine ili nečeg drugog onda češće napravim ovakvu izvedbu kao sa zadnje slike iz onog posta (https://postimg.cc/4KpDPKp6).
  • mali M
    6k
    Ja glasam za kotlovinu, to uvijek ima prođu. Hoćeš raznog mesa, graha ma milina..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.