• NitkoBitan
    19.1k
    Kolegu Ksapija zaposlit u Plavom korneru...
  • ksapi
    3.1k


    Vec sam nudio svoje ideje pa me niko ne jebe pol posto :lol:
  • Eduardo
    21k
    pregledao slike, pročitao par drugih tema pa se vratio pogledati slike ponovno. Hrana izgleda brutalno. Kad je prezentacija ovakva kakav je tek okus :starstruck: Ipak, mislim da bih se prvo zadržao na kotlovini jer kobasice izgledaju top.
  • badjibadara
    3.8k
    Mislim da Zonino druženje uz Ksapijeve specijalitete nitko nebi odbio :cool:
  • ksapi
    3.1k
    Hvala decki :grin:
    Zainteresiran sam kuhat na druzenju
  • mlinchica
    2k
    @ksapi A rakovi, školjke i morske alge niš, ha? :joke:

    Sretan vam međunarodni dan muškaraca, dragi naši plavci! :flower: :party:
  • ksapi
    3.1k


    Toga se tek moram primit :smile:
    Skuham morsko tu i tamo, al nije za neku prezentaciju :lol:
  • Droljo
    8.9k
    Skuham morsko tu i tamo,ksapi

    Nemoj sad zabrljat... To da valja vuk bi ronio...
    Sad ta ribetina košta milijune za kg i onda dodaš češnjaka, peršina, maslinovo uje, limuna pa s tim zaliješ ribetinu i jedeš!!?? Ne znam koji je jači okus od tih dodataka (za tršćanski recimo). A carsko ili vratinu samo posoliš pa na rešetku i fino je.
    Bemti sad sam se iznerviro...
  • Oluja
    4.6k
    sve dobro izgleda ali kotlovina... zaronio bih u nju koliko je privlacna pa makar se utopio.
  • ksapi
    3.1k


    A kaj bumo s hobotnicom ispod peke?



    Slažem se, i mene vuče sad kad pogledamo ovako preko slike :love:
  • Droljo
    8.9k
    kaj bumo s hobotnicom ispod peke?ksapi

    Dat mačkama da nas ne jebu dok jedemo meso... :blush:
  • Nolifer
    8.6k
    Skuham morsko tu i tamo, al nije za neku prezentacijuksapi

    Ak su ovakvi morski plodovi, može proć

    images-53.jpg

    :razz: :lol:
  • mlinchica
    2k
    kaj bumo s hobotnicom ispod peke?
    — ksapi

    Dat mačkama da nas ne jebu dok jedemo meso... :blush:
    Droljo

    :monkey:

    Ni slatkovodnu ribu? Kaj vi moslavci niš ne ribolovite po moslavačkim ribnjacima ili u Lonjskom polju?
  • Droljo
    8.9k

    Ma peca se al ja ne jedem ribetinu ak baš ne moram. Sad bude šarana na rašljama kolko hoćeš za badnjak. Lud sam više od toga...
  • Eduardo
    21k
    Sad bude šarana na rašljamaDroljo

    šaran na rašljama... nema mi bolje što se tiče slatkovodne ribe :smile:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.