• Petar86
    1k
    to je sigurno znak da bjezim od ovog tv-a :rofl:
  • Mihaljević
    11.1k
    5fa0581e843c339ee2c1.jpeg
    Jedan od najljepših dodataka dresu, nadam se da će se nešto slično vratiti kroz godine.
  • ZrnTSCHeZ
    647

Kontra Chelsea smo bili kod Golders Green metro stanice...busevi i s aerodroma Stansteda i s Lutona imaju tamo stanicu...OK kvart na periferiji
  • NORTE
    13.2k
    Molio bih nekoga ko ima fotku onog pravog grafita s nacrtanim klaunom u Trnavi, namijenjenog Brekalu, navodno mu je tamo obiteljska kuća. Vidio sam da je preliven bojom.
  • don
    9.6k
    koji točno?

IMG-5773.jpg

IMG-5772.jpg

IMG-5771.jpg
  • bulja
    51
    vidio i ja danas ali nisam uspio slikat, nakon kaj je bacena boja, na to je još napisano Istina boli
  • NORTE
    13.2k
    koji točno?don

To su bila šaranja, a ovo o čemu ja pišem je bio pravi grafit s nacrtanim tovarskim klaunom i porukom za Judu.
  • don
    9.6k
    aha, ako ima ko sliku neka pošalje
  • Panker1312
    158
    FB188-F18-40-C9-49-D4-898-B-AB344-F810-BDB.jpg

@NORTE na ovo mislis?..ne znam jel se ucitala slika opet sam zaboravil kak se stavljaju slike tu a nemrem nac nigdje di je to objasnjeno nekoliko puta :sweat:

edit: da sad kad sam stinusl save comment vidim da se ne vidi..:roll:
  • Dinamosaur
    1.8k
    @Panker1312
    Droljo
    8.9k
    ↪ibro1986 jebo ga ti
    Odi na https://imgbb.com/ te klikni start upload. Izaberi sliku i klinki upload. Kad bude gotovo nađi bbcode full linked te njega kopiraj i samo zaljepi tu gdje pišeš

Imas u temi 1,2,3 Test...
  • vjeko1701
    11.5k
    Među ikonama iznad boxa za pisanje je sjedna koja izgleda kao slika (planina i sunce). To se stisne i unutra zalijepi direktan link na sliku, ali mora biti na samu sliku i završavati s ekstenzijom te slike (.jpg, .bmp, .png)

To se dobije desnim klikom na sliku u datom linku i odabirom "open image in new tab"

Specifično, direktan link na ovu sliku je https://i.ibb.co/py7Cjrp/FB188-F18-40-C9-49-D4-898-B-AB344-F810-BDB.jpg

To se onda zaljepi obrazac za stavljanje slike.
  • Panker1312
    158

e bravo, fala ti..sve moguce sam postiskal glup sam za popozdit kaj se tehnologije tice, a i upute sam trazil 15 minuta
    @Dinamosaur tam sam i trazil i otisel na tu imgbb al nisam znal kaj stisnut, polovicno sam svakak odradil..fala ti idem stestirat

edit: reko bi da je uspjelo..fala ckide jos jednom..nebum sad tu stavljal sliku posto ste vi odradili posel za mene :sweat:
  • Marley
    2.6k
    Svim muskarcima ovdje zelim sretan medjunarodni dan muskaraca, ajd zivjeli!
    Posto nema emoticona piva ili tako neceg, improvizirat cu :flower: :lol:
  • Mr Anderson
    9.6k

Hvala, nisam pojma ima da je to danas. Znam da je studeni mjesec za što je muškarac bez brkova.
  • Marley
    2.6k
    Ne samo dan muskaraca, nego i World toilet day je danas, kasnije cula na radiju :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.