• Peškaman
    4.9k
    Valjda čovjek ima pravo na mišljenje,isto kao što on neprekidno pljuje po SD-u, vi ga neprekidno branite.
  • Jurki
    12.6k
    nitko ne brani SD-a.
    Nitko ne kaze da je napravil fantastican posel, ali bi bilo glupo tjerati covjeka nakon 1 prijelaznog roka u kojem je trebalo pocistiti sva sranja bivse nesposobne i lopovske Uprave.

Cak i da dovede samo kapitalce i sa svim igracima jebeno pogodimo, a ne rijesi se npr filijala.. to je po meni veoma dobro opravdanje za otkaz.
  • vjeko1701
    9.4k
    Valjda čovjek ima pravo na mišljenjePeškaman

Kao što se već objašnjavalo tisuću puta. Mišljenje može imati svatko. Kada se to mišljenje ponavlja 100 puta, na svim mogućim temama, svakom mogućom prilikom onda se to pretvara u nešto drugo što je protivno pravilima foruma. Krajnje je vrijeme da se nauči razlika i da se stvari poput spamanja ili flaminga ili trovanja prestanu braniti "pravom na mišljenje".
  • Peškaman
    4.9k
    Kada se to mišljenje ponavlja 100 puta, na svim mogućim temama, svakom mogućom prilikom onda se to pretvara u nešto drugo što je protivno pravilima foruma.vjeko1701

Normalno da će se ponavljati kada se na mjesečnoj bazi potegne 100 puta ista tema na raznim sub-temama. Čisto sumnjam da uvijek isti čovjek započinje o temi.
    Dovoljno je pogledati temu "SD" i vidjeti da se konstantno ponavljaju jedni te isti komentari, bilo kritika nakon loše utakmice,bilo pohvala nakon dobre utakmice.
    Pola foruma onda sudjeluje u spamanju što je i normalno kada pogledaš broj korisnika foruma i suprotstavljena razmišljanja.

Vjerojatno posve nepotreban moj komentar (prethodni) a i rasprava uopće.
  • vjeko1701
    9.4k
    Na temi o sportskom direktoru pričanje o sportskom direktoru nije spam. S druge strane stalno spominajnje mišljenja o sportskom direktoru na temama - Dinamo, transferi, Scout služba, Gorica - Dinamo, Mlađe kategorije... sve u zadnjih tjedan dana, sve više manje isti komentar... Da je sve u temi SD ili temi trensferi, ajde...

Uostalom, sve je rečeno. Nemam volje dodatno pojašnjavati. Nemam potrebe dodatno pojašnjavati. Kada netko pređe granicu, bit će direktno upozoren. Ako se ogluši na upozorenje, bit će sankcioniran sukladno pravilima foruma. Ako po isteku sankcije ne stane, bit će udaljen s foruma.

On još nije direktno upozoren a kamoli sankcioniran. Al da ide prema tome, ide.
  • Captain America
    18k
    Na temi o sportskom direktoru pričanje o sportskom direktoru nije spam. S druge strane stalno spominajnje mišljenja o sportskom direktoru na temama - Dinamo, transferi, Scout služba, Gorica - Dinamo, Mlađe kategorijevjeko1701

Od svih navedenih tema, jedina tema gdje ne bi trebalo komentirati Marića je tema utakmice s Goricom. S obzirom na ishod iste i vruće glave, treba razumjeti da se zakotrljala rasprava i tamo.

Hoćemo onda trenera komentirati samo u topicu trenera ili igrača u njegovom zasebnom topicu? U imenu ove teme doslovno stoji "o svemu pomalo"? Hoće li topic utakmica onda ostati samo za halfspejs analize, hvaljenja atmosfere na tribinama i vrijeđanje komentatora/sudaca kako su se svi okrenuli protiv Dinama?
  • vjeko1701
    9.4k
    I ovdje staje rasprava o tome.
  • Lihtmašinac
    258
    A na kraju će SD ionako ostati ili pasti sa zimskim prijelaznim rokom i drugim dijelom sezone.

Činjenica je da na ljeto nismo doveli zapravo nijednog teškaša, ali isto tako ne znamo koji su točno razlozi za to - Marićeva nesposobnost ili nešto drugo. Što se pak dovedenih dečki tiče, kod nekih se možda vidi kamo tendiraju, ali kod nikog od pridošlih zapravo još ne znamo hoće li se već uskoro razviti u top pojačanje ili su propala investicija. Po mom mišljenju mogućnost da netko još pozitivno iskoči nije isključena ni za koga, a da bi se sada već rigorozno mlatilo po Cordobi, Mbukuu, Mmaeeu ili Filipoviću. Da, po negativnom se u zadnje vrijeme ističe Mmaee, po pozitivnom možda Pjaca, ali budemo vidjeli kroz sljedećih par tjedana.

Nadalje, sa Sučićem je Marić očito prije sezone skoro žešće zeznuo, OK, ali čini mi se da ni tu ne znamo stopostotnu istinu koliko je tko inzistirao na njegovom odlasku u Como, a koliko se koga pogrešno razumjelo. Osim toga, mi, recimo, ne znamo srednjoročne i dugoročne planove sportskog sektora. Možda se već u 7. mjesecu dogovorilo da se određena lova i određeni kontakti čuvaju za siječanj, nakon što se vidi kako roster bude funkcionirao kroz jesen, s par šarenih pridošlica, nadajući se da će možda i one biti dovoljne jer, realno, nismo dovodili totalni otpad, štogod tko od kritičara mislio. U tom kontekstu može biti i da se ipak nije skroz vjerovalo Jakiroviću pa se čuvala i neka pinka po strani za kojekakve odštete, a nije se znalo kako će se stvari rezultatski razvijati. Tako se nešto naravno neće i ne smije komunicirati javno.

Uglavnom, za moj ukus ima tu previše detalja da bi se sada već samo tako olako pljuvalo po sportskom direktiranju. No, kakgod bilo - vjerujem da ćemo se svi složiti da, ako se na proljeće ponovi sličan omjer dolazaka, odlazaka i čekanja da se novi nametnu, a ako k tome od ljetos dovedenih nitko više ne iskoči kvalitetom minimalno poput Torrentea, teško da će Marko Marić imati argumenata za obranu ili pohvalu. Tak da bih ja pričekao zimu pa ćemo onda vidjeti dalje.

No, ak pustimo sad kadar po strani, mene bi najviše zanimalo kako se napreduje s filijalom, ali detalje o tim pregovorima nažalost sigurno nećemo dobiti u javnost :sad:

----
    * Naknadni edit: Sad vidim da se u međuvremenu, dok sam zujao i laganini tipkao, zakotrljalo pitanje o spamanju ove teme. Slobodno onda ove filozofirancije prebacite u temu o sportskom direktoru ili kamoveć, mene ne bude smetalo. Živjeli!
  • ElDorado
    348
    Lijepo je vidjeti Mmaee da se smije.
    Svima nam je bilo jasno da ćemo prije ili kasnije postati Petkovi taoci. Te hoce ili nece ili ce ostati. Zar je bilo očekivati da ce se dobiti nekog vrhunskog napadaca koji bi unaprijed trebao biti svjestan da ce grijati klupicu?!
    Sasvim je izvjesno da bi Beljo dosao da je Petko otisao. Puno veci klubovi zapravo nemaju treceg napadaca. Moje je misljenje da to za nas i nije neki osobit problem s obzirom na broj krila i da recimo Pjaca to moze bez problena odigrat.
    Trnutno nam je puno veci problem golman jer je problem s leđina Neve doista problem a ne ozljeda.
  • Haza
    5.6k
    Moje je misljenje da to za nas i nije neki osobit problem s obzirom na broj krila i da recimo Pjaca to moze bez problena odigrat.
    Trnutno nam je puno veci problem golman jer je problem s leđina Neve doista problem a ne ozljeda.
    ElDorado

Potpisujem. Mene najmanje muči napadač, probao bi ga dovesti, ako bude prilika, ali ne bi gomilao prosječne igrače više na niti jednu poziciju.
    Nevistić je sigurno ozbiljan problem, jer ne bi Zeko samo tako u medije pustio problematiku golmana.
    Šokiran sam formom Čavline, onu grešku koju je imao u mladoj repki neki dan sugerira da je dečko, da budem fin, glupast. Treba mu dobar psiholog.
    Borna Barišić, iako mu je stari kriminalac, bi mi možda bio neka opcija na zimu, pod uvjetom da nećemo naći boljeg (osobno mi niti jedan naš igrač ne pada na pamet, a da je dostižan za tu poziciju).
    Oršić, osobno ga ne bi vraćao sad na zimu, možda na ljeto, iako, on ako bi došao, onda bi Pjacu mogli bez problema više gurati u napad.
    Nama trebaju ovaj prijelazni rok isključivo motivirani igrači, iskusni igrači, za koje možemo reći da odmah mogu uskočiti u ekipu. Potencijale smo dovodili na ljeto, na zimu nemamo vremena za mlade perspektivne talente.
    Što se tiče golmana, osobno bi na zimu doveo Zeleniku, ne kao dugoročnu jedinicu, nego kao pouzdanu zamjenu za Nevistića dok se ovaj oporavlja.
  • miro
    4.7k
    Zelenika bi bio puni pogodak, plus lijevi bek koji može odigrat drugu polusezonu u punoj snazi. Ostalo nema potrebe tražit sad (iako se ne bih žalio ni da Orša sleti pod bor - kaj mogu, slab sam na njega)
  • Praskaton
    2.5k
    Volim Oršu nikad mu necu zaboravit svu radost koju je donio i to mu nitko nece oduzet al dajem ruku u vatru da je Hoxha trenutno bolji igrač.A on je druga opcija na krilu.

Zao mi je Orša napravio si grešku kad si išao sad je kasno
  • Dzoni
    773
    Oršić iz 2022. prije ozljede u Dinamu, da
    Oršić u trenutnoj formi, ne
    Hvala mu na svim predivnim trenucima, ali jednostavno više nije ni sjena onog što je prije bio
  • NORTE
    12.2k
    Jel to Dinamo jedini ima samo dva napadača u LP ili ima još koji klub?Smotanihaker

Nemam pojma, ali mislim da su samo dvojica ipak premalo za LP i ligu.
    Posebno kad imaš sredstava da imaš i trećeg napadača u kadru.

Jedan ti se ozlijedi i nemaš mogućnost ni zamjenit ovog drugog, dobije kartone, nije u formi ili što god, a riječ je o ipak glavnoj poziciji za momčad klub poput dinama koji ganja svaku titulu.

Imaš juniore, ali budimo realni, ovo je ipak dinamo.
  • Krizy
    46.5k
    Nije Dinamo jedini. Čak 18/36 klubova nema više od dva napadača u kadru.
    Dinamo, Brest, PSG, Liverpool, Celtic, Borussia Dortmund, Juventus, Aston Villa, Barcelona, Bayer Leverkusen, Sporting Lisabon, Arsenal, Real Madrid, Shakhtar, PSV, Atalanta, Bayern, Manchester City
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.