Još uvijek svako okupljanje pokazuje da je najbolji vezni igrač reprezentacije. I to za dosta.Ima ugovor u Realu do 30. lipnja iduće godine, u rujnu će napuniti 40. Kaj će nam točno on? — Kepec
Baturini je na ljeto vrijeme i gotovo sigurno odlazi osim možda ...Radije se pobrinuti da Baturina i Sučić ako treba ostanu još jednu sezonu da stasaju u prave kontinuirane igrače i da ih se pošalje van s dobrom snagom, igrom i po dobroj cijeni. — Kepec
Tu ambiciju može ispuniti sutra.Jel nije svatko tko ga pozna rekao da je njemu ambicija završiti karijeru u Realu? — vjeko1701
Za ovo će mu trebati minutaža. Ne vjerujem da mu je plan statirati na zadnjem reprezentativnom natjecanju.Mada ja sam siguran da je u njegovoj glavi plan izdržati do ljeta '26. u Realu, oprostiti se od klupskog nogometa, otići na SP i nakon njega se oprostiti od nogometa općenito. — vjeko1701
"Je li vrijeme da se i Vi, kao Ivan Perišić i Ivan Rakitić, vratite u SHNL?
U Hajduk ili Dinamo? Mislim da znate kome sam bliži. Drago mi je zbog Rakete da je tu. Često smo u kontaktu. Za mene - vidjet ćemo, nije to tema ove press-konferencije. Pratim utakmice Hajduka i Dinama, cijeli SHNL. Kad god uhvatim vremena, pogledam Rakitića." — superhik
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.