• rioda
    5.3k
    Meni je nevjerojatno da vi od njega sad očekujete da će izjaviti "Da, vraćam se u Dinamo!" ili "Ne, ostajem u Realu". To se neće dogoditi, taman da nešto od toga i ima zacrtano u glavi, neće to sad izjaviti jer tko zna što se može dogoditi do ljeta. A pogotovo ne na pressici reprezentacije gdje im je svima praktički zabranjeno davati nekakve klubaške odgovore.
  • Jurki
    12.6k
    sve ok, ali je mogel jos politicki korektnije izjaviti.. danas smo tu zbog reprezentacije, Portugal je samo u fokusu, te ce o daljnjim mojim potezima javnost biti pravodobno izvjestena. Bla bla bla

Edit: kak za njega, tak i za ostale.. vrati se onda kad mozes jos nekaj dati, a ne onda kad ti treba da se nekam sparkiras do velikog reprezentativnog takmicenja.
  • Zagi
    8.5k
    A daj, pa izjavio je skroz politički koretno.

Nama može još dati. Pa instant bi postao debelo najbolji igrač kluba.
    Mi njemu minutažu za reprezentaciju.
    Trasaktivna ljubav ali ne očekujem da voli Dinamo kao mi tu. Ni on , ni Petko ni Zagorac.
    Zaposlenici.
  • Jurki
    12.6k
    A daj, pa izjavio je skroz politički koretno.Zagi

Sve ok. Ali nogometni klubovi nisu samo kompanije.. vec puno vise.
    Ak igrac sa 40 godina ne zna al bi piskio ili kakio.. vozi.. i nek mu je daleko kuca.
  • Zagi
    8.5k
    Sve ok. Ali nogometni klubovi nisu samo kompanije.. vec puno vise.Jurki

Ali nama jesu. Njima... Kako kome ali većinom ne.
  • Captain America
    18k
    vrati se onda kad mozes jos nekaj datiJurki

Stavim ruku u vatru da je samo Theo od naših igrača na njegovoj razini fizičke pripreme što se i vidi po domaćim utakmicama nakon europskih utakmica ove sezone.
  • Jurki
    12.6k
    Ako se odluci vratiti, navijal bum za njega ko i za svakog drugog igraca koji obuce Dinamov dres.

Ali o njemu kao covjeku, koji je potpisal antidatirani aneks ugovora, podijelio pare sa sotonom.. i sad sa 4 banke ne zna kam bi.. jer kalkulira.. jbg.

Za mene nikaj vise od epizodista u Dinamu sa zlatnom loptom i 2 medalje sa SP.
  • Zagi
    8.5k
    Za mene nikaj vise od epizodista u DinamuJurki

Ako ode na ljeto, jel i Baturina epizodist?
  • ElDorado
    352
    Anceloti sugurno leti. Što znači ide se u rekonstrukciju momčadi. Teško da bu tu Modrić našao mjesta.
  • ZrnTSCHeZ
    341
    u sportsko-igračkom smislu ne vidim pretjerano pojačanjemasacusec

Ima više upisa na tom tragu, ovaj je najexplicitniji pa sam ga zato izdvojil kao primjer

Razmišljanje da Luka ne bi bil pojačanje mi na granici SF.

Lik već do sada ima 17 tekmi u sezoni najzvjezdanijeg kluba na svijetu koji si može priuštiti apsolutno svakog igrača na kugli...i platil masne pare za mnoge koje Luka izgura iz ekipe...nisu to pune minutaže, al nije baš ni garbage time.

I neki dan u Škotskoj se vidjela razlika između njegove igre i naših glavnih vedeta

Mogu razumjeti neke druge argumente zakaj ga ne želite, al da ne bi bil igračko pojačanje je nerazumno
  • don
    7.2k
    slučajno lajk
  • Jurki
    12.6k
    Ako ode na ljeto, jel i Baturina epizodist?Zagi

Ako se bu ponasal nakon odlaska iz Dinama kao Modric. Da, epizodist.

Dinamo te lansiral u orbitu, omogucil super lijep zivot u bogatstvu.. bar bi bil red, nakon kaj pobere pare na zapadu...vratiti nekaj klubu pri kraju karijere.

Edit: ako nist drugo, nebi imal takve pickaste nastupe u medijima.. vec bi ako bas nist drugo rekel.. kam pripadam.
  • ElDorado
    352
    Uopće se nebi čudio da ak ga Real vrlo izvjesno odjebe da se vrati do svjetskog odigrat kod tovara pod utjecajem Dalića. Sjetite se samo kako su isforsali Livakovića da ode, a i uvijek narativ Dalića za naše igrače da moraju otić na višu razinu. Jebala ga razina na kojoj je npr Vlašić
  • Zagi
    8.5k
    Uopće se nebi čudio da ak ga Real vrlo izvjesno odjebe da se vrati do svjetskog odigrat kod tovara pod utjecajem Dalića.ElDorado

Pa ako ga Real više ne želi i mi ga ne želimo ...
  • ElDorado
    352
    Možda je onaj kum i njegov kum :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.