• NORTE
    12.2k
    Sad će i Baturina 2x90 min ako će se igrat za nešto protiv PortugalaChempers

Nisam ni računao na ovo jer površno to pratim.
    Nadam se da večeras ovo prolazimo i da će i Baturina odmarat u ponedjeljak, a da će protiv Portugala igrat Pjaca.
  • don
    7.2k
    lipo je vidit zdravu atmosferu na treningu

IMG-5724.jpg
  • rioda
    5.3k
    Posebno s RPG-om i Ademijem u istoj ekipi... :grin:
  • desno
    20
    Zna li se sto o Janu Oliverasu, trenira li on s prvom momcadi itd...
  • BBBaranja
    2.6k

Trenira,neki dan sam ga vidio na slikama što je klub objavio..
  • Crni86
    4.6k
    Prema nicoti i petko i neva jos nisu zaljecili svoje probleme i vrlo vjerojatno nece biti spremni za rijeku.
  • sport
    3.6k
    Bojim se da na Petka do kraja ove polusezone više ne možemo računati u nekakvoj ozbiljnoj minutaži,ostaje nam moliti se Bogu da Kule ostane zdrav.S obzirom na Petkove godine i probleme sa ozlijedama nama treba igrač koji će "sutra" biti prvi napadač.
  • ShanKu
    1k
    Sportski direktor mora več sad imat spremna imena igrača koji dolaze na zimu... sve drugo je razočarenje
  • NORTE
    12.2k
    Petko je na raspolaganju klubu i Bjelici za svaku utakmicu.

Kulenović će započet svaku tekmu do daljnjeg.

To što nemamo trećeg centarfora je ogromna sramota za klub koji igra LP i samog sd-a.
  • Smotanihaker
    771
    Jel to Dinamo jedini ima samo dva napadača u LP ili ima još koji klub?
  • sebenico
    749

Ima još klubova i to vrhunskih koji imaju samo dva klasična napadača u rosteru, ali ono što je sramota je da je Brodiću rečeno da treba ići jer će doći novi mlađi napadač. E sada, ili je to bila prijetvorna laž što bi upućivalo na ohol karakter sportskog direktora ili upućuje na kroničnu nesposobnost da realizira i najjednostavnije planove. U svakom slučaju je jako loše. Očekivati neka pojačanja dok je on kreator sportske politike je iluzorno. Bolje bi bilo da direktno zasposlimo Baru nego da mu samo suflira što i kako raditi.
  • mali M
    5.7k
    stari moj ja neznam šta mi je veća misterija, to da si još uvijek na forumu toliko ogorčen sa Dinamom ili da još nisi popio trajni ban zbog trovanja svake moguće teme sa tvojom mržnjom prema SD-u.. daj više sjaši uništavaš svaku moguću temu
  • Jurki
    12.6k
    steta kaj nije bil na forumu kad nam je SD bil Marijan Vlak.. siguran sam da bi imali puno toga za cuti o Vlakovom poslu koji je obavljal.

Siguran sam da nitko nije sto posto zadovoljan sa prijelaznim rokom i vidimo svi kaj ne štima. Al kak velis nema potrebe da se zatruje svaka tema pricom kak Maric ne valja.
    Kraj sezone bu tak i tak svoje rekel.. pa bumo mogli potegnuti crtu i sagledati (ne)uspjeh.
  • mali M
    5.7k
    pa jel vjeruješ da mi je palo na pamet da koda piše Marijan Vlak il neko njegov koliko mrzi Marića
  • vjeko1701
    9.4k
    ili da još nisi popio trajni ban zbog trovanja svake moguće tememali M

Bez brige, na tankom ledu je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.