• sport
    3.6k
    Posto mu je dozvoljeno voziti on je upravo krivo parkirao.
  • Laugreano
    2.6k
    Koje suvisne rasprave. Pa ovo je najbolja stvar koja se mogla desit, da se bezbolno makne uhljeba.
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Nisu suvišne rasprave, Tomačić je napravio prvo štetu Dinamu, a tek onda sebi. Jer on kao član uprave Dinama direktno krši Zakon o sportu, a tek onda jedno deset stepenica ispod, ispada kokošar jer si zarađuje dodatnu lovu kao delegat na utakmici Samobora i Lokomotive. Kao član uprave Dinama, najvećeg i najuspješnijeg hrvatskog kluba, ti nisi Danijel Tomačić u javnosti, nego član uprave Dinama. Ako parkiraš na invalidsko mjesto, novine će naglasiti da je član uprave Dinama parkirao na invalidsko mjesto, ako prođeš kroz crveno i uzrokuješ nesreću, novine će pisati da je član uprave Dinama divljao po cesti i izazvao nesreću. Očito to nekim ljudima nije jasno.

Dinamo, koji pod novom upravom radi ogroman pomak u poslovanju i odmak od načina rada kakav je bio dok je četnik sa svojom svitom vodio klub, opet uvlači u mulj nekakvog nečasnog poslovanja, a stvar je još gora jer je to utakmica Lokomotive, kojoj se godinama spočitavao sestrinski odnos s Dinamom.

Mislim, meni je drago da je jazavac napravio nešto što će klubu olakšati da ga se riješi, ali je direktno naštetio ugledu kluba u situaciji kad se svi kunemo da su stara vremena iza nas. Bilo kako bilo, klub se treba jasno ograditi od ovakvog sramotnog kršenja zakona i što prije, čim se steknu pravni uvjeti za to, nogirati lika toliko daleko da pogodi svog mecenu dok bude padao.
  • Bosskovitz
    12.7k
    Dinamo (IO) je odgovoran jer je za člana Uprave postavio čovjeka koji ne zna Zakon o sportu.The Undertaker

Sastavu IO-a koji je odgovoran za njegovo postavljanje u Upravu je to jedan od manjih krimena.
  • badjibadara
    3.7k
    Ne znam koje su mu pobude za to i ne zanima me.
    Član uprave Dinama kao delegat na utakmici Gaj Mače - Trnje mi je kao da Trump odradi koji put smjenu u McDonaldsu u fušu.

Znam da nema normalnog objašnjenja, ali za klub je ovo jackpot.
  • NKDZ86
    2k
    Kad vidiš da član uprave Dinama mora radit u fušu, onda znaš da je sve otišlo u nebo.
  • scooniepenn
    3.5k

Dakle, ti radiš u korporaciji A na poziciji u visokom menadžmentu. Bez znanja kompanije sa strane radiš nešto za što tvoj poslodavac ne zna i time što radiš si u određenom sukobu interesa i još narušavaš reputaciju kompanije. Je li tvoj poslodavac odgovaran za tvoju rabotu? Niti najmanje, kao i u ovom konkretnom slučaju.
  • The Undertaker
    5.9k
    Jest. Odgovoran je jer me imenovao na tu poziciju. Ne govorimo o nekoj prekršajnoj odgovornosti ali postoji ''zapovijedna'' odgovornost jer nisi odabrao dobrog kandidata. Realno, pričamo o gluposti jer je ovo prvenstveno greška HNSa ali načelno tako stoje stvari.
    Osobno, ne vjerujem da je ovo čovjek radi zbog novca već više radi utjecaja i akivnosti u lokalnom savezu (što uopće nije loše) ali je napravio grešku i sad je tu gdje jeste.
  • Nino Bule
    14.5k

U svakom slucaju stari IO mu je dao ugovor, tomacic nije izbor novog IO-a
  • superSantos
    2.9k
    u privatno vrijemerioda

Jesi siguran :smile:
  • NORTE
    12.2k
    Stojke ti je s mladom repkom, Mbuku poziv u repku, Pavić u 19 repka.

Od zdravih će biti Ademi, Bernauer, Rog, Kule, Oliveras, Rile, Ogiwara, Kačavenda, Mmaee, Torrente.

Povratnici Perković, Perić, i Moharrami.

Neće biti lako sklepati ekipu bez da ne koristiš neke prvotimce.

Po meni, Filipović, Oliveras, Mmaee, Perić, Moha
    Rog, Kačavenda, Bernauer (zadnji vezni)
    Ogiwara (lijevo krilo) Kule i Špikić.

Nadati se da Kuleta možemo na poluvremenu vaditi van.
    Haza

Hns zaista aktivno radi kako bi nam podmetnuo klipove.

Zašto jebemu sve kup igramo u vrijeme pauze kad nam je masu igrača po repkama, čak i puno ovih s klupe koji su trebali igrati taj kup?!

Imamo tek 3 igrača koji nisu po repkama a nisu dio prvih 11, plus 3 igrača koji nisu igrali mjesecima ili godinu dana.

Umjesto da nam kup igra klupa nama moraju igrati igrači koji trebaju igrati Ligu prvaka.
    Tko radi direktno protiv interesa hrvatskog nogometa?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.