• NitkoBitan
    20.8k
    Sretno nasem dvojcu, da pokazu kako su dostojni reprezentacije, ali i ozbiljna opcija za udarnih 11 :victory:
  • Zagi
    8.7k
    Kaj , naši će igrati krila? meh
  • jakov1
    325
    Očekujem dominantnu pobjedu, možda ne rezultatski, ali sigurno igrom.

Već dugo zagovaram da najbolji igrači moraju igrati na svojim najboljim pozicijama, a naši najbolji igrači svi gravitiraju prema sredini terena, čak i napadači i braniči. Na treneru je da to sve ukomponira, ali mislim da i u ovom prvom pokušaju možemo izgledati odlično - samo nek se Krama, Baturina i Sučići stalno otvaraju i nude i šanse će već nekako doći.
  • veselko tenžera
    2.8k
    Ovo škotsko izvođenje himne gdje 1 frajer svira gajde, a cijeli stadion jednoglasno pjeva je jedna od moćnijih stvari koju sam odavno vidio na nogometnim stadionima.
  • JMastermind
    136
    Sttašno koliko smo tehnički nadmoćniji...
  • don
    8.4k
    dobro izgledamo
  • Mihaljević
    10.7k
    Igramo dobro ali jednu od ove 3-4 Kramine šanse Kulenović rješava.
  • Facke
    4.5k
    A da ni jedna nece u gol
  • BBB Mataa998
    2k
    Hoce li Zlatko reci jednom javno da je Kramaricu mjesto u 16m a ne da gusi nase desetke iz utakmice u utakmicu
  • Marc
    220
    Moje mišljenje je da je ovo u ovom trenutku najboljih jedanaest Hrvatske. Svidja mi se igranje nogom Kotarskog, jel bi ga se moglo vratit u Dinamo? P.S. Koliki broj igrača od ovih jedanaest je poniklo u Dinamu ili ima veze sa Dinamom… zaista frapantan podatak.. koliko smo veliki
  • sebenico
    1.1k
    Odličan žuti Sučića
  • don
    8.4k
    Sučića nema protiv Portugala

neloše :grin:
  • Marc
    220
    Bravo Sučić! Ajde doma :)
  • Blueshadow86
    2.1k
    Daj vadi ovog Kramarića van. Svaku našu akciju i priliku ili uspori ili usere do kraja
  • dZg1986
    523
    Ovo se ne isplati slušati sa komentatorom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.