• Maxova dijagonala
    1.3k
    Ne moramo još paničarit jer npr danas po najavama u prvih 11 imamo Kotarskog,Gvardiola,Šutala,Baturinu i oba Sučića ali vrijeme je da se malo upale alarmi i napravi smjena par izbornika(uhljeba) po mlađim kategorijama.
    Mi smo talentiran narod i uvijek će netko isplivat ali krajnje je vrijeme da se odgovorni malo više pozabave sa mlađim kategorijama.
    Prvi korak je vraćanje B momčadi u drugu ligu!
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Olić je možda najmanje talentiran HNS uhljeb u zadnjih tucet godina. Lik nema veze s trenerskim poslom.
  • don
    7.1k
    ja se nadam da neće startat i Baturina i Sučić. Ajde Sučić neka starta jer može trčat 3 dana, ali dovoljno imamo ozljeda pred najteži misec u zadnje vrime da bi nam potencijalna ozljeda/veći umor Baturine bio koban.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    frende 100% će on i Pero počet bar jednu od ove dvi utakmice.
    Ja isto ne želim da se previše potroše ali ako danas budu u prvih 11 navijat ću za njih vjerojatno i više nego za rezultat reprezentacije :grin:
  • ZrnTSCHeZ
    333
    baš je ironično da je reprezentacija nikad dalja od naroda za vrijeme najboljih rezultata i uz slogan #familyLudovic IX

Ne znam da li je to percepcija iz ultras navijačke perspektive, ali rasprodane domaće tekme (često i u rekordnom roku), pomame za kartama za Euro, deseci tisuća naših na F4 lige nacija, brojčano jaka gostovanja, cijele familije po stadionima, masovni dočeci...nisu mi to baš argumenti udaljavanja od naroda
  • Jos-Optimus
    2.8k
    ma ne kuzis, kriv je trener golmana u Osijeku, skroz ga drukcije trenira nego sto on misli da treba
  • Marley
    2k
    Nikad mi nije bio jasan taj pretjerani hajp koji se stvorio oko Cavline. Ne kazem da je promasaj, ali sve skupa kad pogledam...nista posebno. Jos s tim stavom koji je pokazao, ne djeluje bas prebistar u glavi, a ni simpatican.
  • jp23
    2.7k
    Objavljen sastav protiv Škotske:
    467240864-1114352140576669-1446642809157890276-n.jpg
  • Mihaljević
    10.3k

Golmanska pozicija je u sigurnim rukama.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    I da Livi može igrat, volio bih Kotarskog, taman da vidimo na čemu smo sa njime, tesko da može biti lošiji od one vlaško-sinjske grdne glave Labrovića.
  • Zagi
    8.5k
    Opportunity cost iliti kako zbog kupovine Nevistića nismo kupili Kotarskog par godina kasnije.
    Šteta, mislim da će postati (ili već je) vrhunski golman.
  • deda
    34.1k
    A čuj, onda se više zeznuo Ajax nego mi. Ako gledamo oportunitetni trošak.
  • ElDorado
    342
    Jel to masni kopira Bjelkana?!
  • Marley
    2k
    pliz ne vrijedjaj mi bratica ni krivog ni duznog :grin:

ma kako to mozes reci :broken: :halo:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.