• Sajla
    5.9k
    tako je, to sam napisao, Čavlina je glavni krivac za sve. daj se smiri.
    primjetio sam to u zadnjim utakmicama gdje sam ga gledao, u U21 i u Osijeku, baš mi je zapelo za oko da je uvijek na lopti, obrani udarac ali sve te odbijene lopte ostanu negdje pred golom. ne znam je li to posljedica onog što je pričao da ga novi treneri tjeraju da drugačije radi ili kaj.
  • M94
    1.4k
    Uvijek smo imali grozne mlađe kategorije, nije ovo novotarija.Paggini

Pa ne bi bas rekao, imali smo jako dobrih generacija, samo su lose vođene po meni.
    Ova danasnja u-21 je jedna od slabijih u zadnjih nekoliko godina, ako ne i najslabija.
    Tu ne vidim nikoga ko bi odma za godinu-dvije mogao uskociti u A reprezentaciju.
  • hardek
    3.1k
    Ko je ovaj Badelj? Dečko je kriminalan za sada
  • Paggini
    26.2k
    Pa ne bi bas rekao, imali smo jako dobrih generacija, samo su lose vođene po meni.M94

Ha ne znam, Zvonarek mi se sviđa, Stojković mi se jako sviđa, Hrgović možda, Vidović isto ovisno kako se bude razvijao, Ivanović možda?

Iako se slažem da su grozno vođene.
  • ElDorado
    343
    Olic je u par tekmi promjenio sve sustave, sve igrace kak ocekivati bilo kaj. Zasto opet nije zvao Kačavendu? Oko tih nasih mladih igraca mediji stvaraju neki hype te dragulj ovaj dragulj onaj. O ovom Zvonareku kao da je vanzemaljac. Lagano nas spuštaju na zemlju.
  • Omake
    3.4k
    bivši junior Dragovoljca, sada igra u prvoj Rumunjskoj.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Kaj je s Kačavendom i Beljom? Kartoni?
  • miro
    4.7k
    Kačavendu nije zvao čak ni nakon svih otpadanja zadnjih dana, što mi je u najmanju ruku čudno
  • Nino Bule
    14.5k
    Ovu u21 gledat je teška pokora, a i čavlina bas gluposti radi
  • DiddyGuela
    2.2k
    Cavlina je definitivno rupetina.
  • KrunoPesca
    60
    Znači Čavlina radi takve pogreške da to nije normalno
  • ElDorado
    343
    Kaj da vratimo Čavlinu?!
  • Peškaman
    4.8k
    Ponudit Varaždinu trampu Čavlina - Zelenika dok još nije kasno.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Ponudit Varaždinu trampu Čavlina - Zelenika dok još nije kasno.Peškaman

Nisu ni oni pali s Marsa.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Baš neinteligentno od Čavline, to se šalje u kuruzu bez razmišljanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.