• striko
    1.7k
    Ne bi ni ja da imamo adekvatne zamjene. Ovako nemamo ni trećeg napadača a drugog bi utopili.
  • Maximo
    541

Haha da razumijem te...vidit ćemo kuda plovi ovaj SD brod...
  • Paggini
    26.2k
    Al su krenuli udarno agenti i menadžeri s PR člancima uh uh uh
  • Maximo
    541
    "Možda će Dinamo nakon zimskog prijelaznog roka izgledati posve drukčije. Ali kad o tome off the record porazgovarate s ljudima iz kluba, onda stiže odgovor da se ovog trenutka ne zamaraju sa zimskim mercatom. I ne trebaju se zamarati, jer financijski zagrebački klub stoji jako dobro, pred vrhuškom su samo slatke brige."

Ovo može i nemora biti istina, ali ako je, jao nama s takvom upravom
  • Sajla
    5.9k

ovo također ovisi o tumačenju - ne zamaramo se s eventualnim ponudama i izlaznim transferima jer imamo dovoljno love da ne moramo prodavati. za to upravi ide :up:
    dok smo treći, lijevog beka nemamo, neke posudbe završavaju, a imamo dvije špice od kojih je jedan ozlijeđen, da ne nabrajam sve ostalo - nitko pri zdravoj pameti ne bi rekao da se ne zamara što će biti na zimu što se tiče dolazaka i pojačavanja.
  • Crusades1986
    13.4k
    Nije ni cudo da se stancaju takvi clanci kad jos uvijek ima indvidua koji su u stanju povjerovat u napisano u njima.
  • Maximo
    541

A istina da...
  • Daliban
    2.2k
    Nikakve prodaje do ljeta. Jedino Hoxhu ako ima kupaca.

Kulenovića i Torrentea i ja vidim kao prodaje na ljeto, a da se Sučića i Baturinu opet ostavi i gradi dalje. Ljudi nisu svjesni koliko mi možemo dobiti za Kuleta ako on samo nastavi u ovom ritmu, samo da održi dosadašnju golgetersku formu. On realno može srušiti Eduardov rekord. Samo mu treba dati i penale + sve direktne slobodnjake. Znamo da ima solidan slobodnjak.

Kakva god ponuda da dođe za Kuleta na zimu, mi na ljeto možemo uzeti mnogo više ako nastavi formu koju održava posljednjih godinu dana. Tada će neupitno biti i reprezentativac.

Zato je imperativ prezimiti u LP i dogurati što dalje, a na domaćem planu riješiti prvenstvo. Mi tada komotno možemo zadržati Baturinu i Sučića, a Kuleta i Torrentea bismo mnogo lakše nadomjestili.

ovo također ovisi o tumačenju - ne zamaramo se s eventualnim ponudama i izlaznim transferima jer imamo dovoljno love da ne moramo prodavati. za to upravi ide :up:
    dok smo treći, lijevog beka nemamo, neke posudbe završavaju, a imamo dvije špice od kojih je jedan ozlijeđen, da ne nabrajam sve ostalo - nitko pri zdravoj pameti ne bi rekao da se ne zamara što će biti na zimu što se tiče dolazaka i pojačavanja.
    Sajla

I zato je ovo ključno. Srediti obranu, gas do daske i bezrezervno. Naprijed kada se Petković oporavi krenuti gurati igru s dva napadača. 442 romb i 442/433 hibrid s jednim krilom i dva napadača. Krila koja imamo su nam tada dovoljna i ne trebamo tražiti pojačanja, a 442 romb nam pak otvara više mogućnosti za davanje minuta razvojnim veznjacima poput Pavića, Stojkovića i Kačavende.

Cordobi treba u nastavku sezone davati više minuta. Osim što je brz i konstantno napada dubinu, ima nos za naći se na pravom mjestu i u gužvi. Zna i asistirati. Zabijat ćemo u prosjeku još više s njim i treba balansirati između minuta za njega i Pjacu.
  • don
    7.1k
    Samo mu treba dati i penale + sve direktne slobodnjake.Daliban

je da, i kornere i aute..

hvala Bogu pa nismo import export firma
  • Jurki
    12.6k
    Prodaja Kulena je veca glupost kaj sam procital u zadnje vrijeme na ovom forumu. Pogotovo sad nakon kaj je konacno proradio i pocel trpati.

Covjek je sretan u Dinamu, ne sere, ne rovari kontra kluba, trenera ili suigraca. Zadovoljan je sa svojom ulogom drugog napadaca.
    Tak smo se i Gavre rijesili prvom prilikom, pa se sa njegovim zamjenama nismo usrecili.
    Ako bu Kulen svake sezone isporucil 10-15 golova, nemam nist protiv da ostane u Dinamu duzi niz godina.
  • ElDorado
    340
    kaj ti nije dosta uliga SDa sad bi i trener bio
  • Captain America
    18k
    Samo bi totalna budaletina prodala Kulea. On više nije talent već gotov igrač. Ako je Ivanušec isforsirao transfer za sramotno nisku odštetu, koliko možemo dobiti za Kulea koji nije ni prvi napadač Dinama, ni reprezentativac, a ima 25 godina za 20 dana? Nama daleko više vrijedi od potencijalna 3 milijuna.

Nadam se da su izvukli pouku nakon kiksa s Brodićem.
  • Daliban
    2.2k
    kaj ti nije dosta uliga SDa sad bi i trener bioElDorado

Imaš i ti svoja mišljenja oko svega, slobodan si ih podijeliti. Eto, stvarno mi nije jasno što sam sad napravio da ste opet skočili na mene.
  • Daliban
    2.2k
    Samo bi totalna budaletina prodala Kulea. On više nije talent već gotov igrač. Ako je Ivanušec isforsirao transfer za sramotno nisku odštetu, koliko možemo dobiti za Kulea koji nije ni prvi napadač Dinama ni reprezentativac, a ima 25 godina za 20 dana?Captain America

Napadači kasnije sazrijevaju. Ako nastavi ovim tempom i dođe do 40-50 golova (sva natjecanja) u sezoni, on ide za rekordan iznos u neki ambiciozni mid table engleski klub.
  • Zagi
    8.5k
    Koji kiks s Brodićem?
    Cijelu prošlu sezonu su se on i Kule borili za status drugog napadača u ovoj sezoni.
    Kule je poprilično jasno pobijedio i Brodiću bi ostale mrvice od minutaže, a Kule je dobio na samopouzdanju i strpao već 14 golova.
    Ni za Dinamo niti za Brodu nebi bilo dobro da je ostao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions