• Facke
    4k
    Pa ja ne znam el se tu moze spomenuti koji igrac da ga se ne blati. Roussillona sam gledel dosta posto pratim Bundesligu. Stvarne je dober levi bek. A reci za igraca od 32 godine da je penzioner mi je neshvatljive. Onda su i Rile i Ademi penzioneri ili? Srati se po njemu more same ak ga se nikad nije gledele. Kratkorocne bi bil dobre resenje. Al dobre budemo vidli ste nam bude "pick" na zimu. Ste god da je treba ga lepe prihvatiti. Nami na leve strane treba kvaliteta , a Roussillon to ima.
  • Krizy
    46.5k
    Otpišite vi ove svoje penzionere i prestanite zagovarat brukanje kluba.Daliban

Spusti se na zemlju.
  • Daliban
    2.2k
    Spusti se na zemlju.Krizy

Jer je plaćanje 32-godišnje rezerve, koja već dvije sezone nije skupila ni 1000 ligaških minuta, preko milijun po sezoni stajanje čvrsto na zemlji. To je upravo ono što našem klubu treba.

Ne voliš me, preskoči me. Nema potrebe da se ubacuješ s ovakvim besmislenim komentarima.
  • Krizy
    46.5k

Ne zanima me uopće čiji je prijedlog bolji, ne javljam se zbog toga nego jer sve uvijek gledaš s visoka i misliš da si u svemu u pravu i najbolji.

Neću te preskočiti jer sam moderator i pročitam gotovo sve upise, pa tako i tvoje.

Smiri doživljaj ili ćeš letjeti, pun mi je k takvih pametnjakovića. Nauči se više pristojno komunicirati, nije ti 14 godina.
  • ElDorado
    341
    Uopće mi nije jasno kak se tu analiziraju neka imena i igrači a bez ikakvog temelja u stvarnosti. Otkud mi znamo koga SD i trener promatraju i analiziraju. Taj Dahl je bio opcija i sam igrač je rekao da ga Dinamo uopće ne zanima. Čemu se onda vraćati i drviti po tome. Eto ja uopće ne sumnjam da će ovaj puta kad smo i nahrčkali lovicu riješenje za lijevog beka biti pravo.
  • Noel
    7k

Možda ima 14 ,tak mi izgleda..
  • Chempers
    211

Ja itekako sumnjam, prvenstveno zato što smo promašili zadnjih 48 puta. Al ono što bi svakako morali je odrijesiti kesu s obzirom na prihode iz LP i činjenicu da se borimo za izravan ulazak iduće godine. Ako ne pogodimo sa lijevim bekom bar bi mogli sa zadnjim veznim ili krilom :grimace:
  • ElDorado
    341
    Meni osobno je zadnji vezni must have bio i prije sezone. Mislim da su toga i bili svijesni pa je prvo pojacanje trebao biti Gnezda no lik je nakon SPa postao nemoguća misija. A očito su htjeli nekog jakog pa nisu nasli. A vrijeme je da pogodimo s tim lijevim bekom. Ne znam opće kae s tim Olivaresom. Ipak je prosao te spanjolske akademije.
  • mali M
    5.7k
    Možda ima 14 ,tak mi izgleda..Noel

Tužno je što sam uvjeren da nema.

Ontopic, nemojte mi ni spominjati da neće dovesti LB-a. Sad kad smo se nakrcali u širinu sa poludokazanim igračima, vrijeme je da SD i sportski sektor utuku svu svoju pažnju na LB-a, napadača i zadnjeg veznog. To se trubi već 3 sezone i baš se besmisleno nikad te pozicije ne pojačaju... Imali su sad vrijeme, imaju resurse, jedino što mi nemaju je isprike.
  • Maximo
    541

Samo da ne dovode neke poluigrače na poluposudbe opet...
  • mali M
    5.7k
    A nadam se i ja.. probali su na taj način, naravno da nemože biti sto posto uspješan, niti jedan klub ne pogodi baš svakog igrača kojeg dopelja, ali sad imaju mir da potraže dokazanog igrača
  • sebenico
    744
    Najveće pojačanje bi bilo da dovedemo sportskog direktora.
  • Maximo
    541

A ne znam da...možda mu treba još vremena...ali realno dinamo u zadnje 2 godine nije doveo niijedno instant pojačanje...to nebi trebalo biti tako za klub te razine...sad bi trebali i beka i veznog i napadača koji su upgrade...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions