• ElDorado
    344
    Meni nije jasno ko drži tog Sukija da već godinama izigrava gazdu svemira. Kae on uopće u klubu?!
  • Crusades1986
    13.4k
    Suki je dobio cipelu nedavno, pisalo se tu
  • Haza
    5.6k
    Zašto jebemu sve kup igramo u vrijeme pauze kad nam je masu igrača po repkamaNORTE

Termin kup susreta biramo sami. Općenito nam je teško sad uloviti neki termin zbog repke i Europe, a na proljeće nam je riskantno zbog terena, koji su tada u najgorem stanju.
    Iskreno, ako ne možemo dobiti Bjelovar s B ekipom, neka ispadnemo iz kupa.
    To je super tekma za dokazivanje Kačavende, Oliverasa, ili da Mmaee i Bernauer pokažu da se vraćaju, ali i za povratnike s ozljeda, tipa Perković, Perić i Moharrami. Žao mi je samo što neće biti minuta za juniore, jer su svi sada s reklama.
  • Haza
    5.6k
    Suki je dobio cipelu nedavno, pisalo se tuCrusades1986

Pisao sam ja, međutim, za sada je degradiran. Previše je on politički/društveno umrežen da ga se samo tako lako riješi.
    Neke promjene raditi preko koljena nije baš tako lako kako se čini nama iz daljine.
    Otvoriš nekad sto frontova s nekim potezom, a sad nam treba prije svega mir.
  • Neron53
    887
    Ma dobro....tesko da ce se ista vratiti od tih placa.
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Nadam se samo da ono smeće od Rožića nije ni blizu Dinamu. On mi je još najveći ljigavac od svih. Nebitni političarčić, teška uhjebčina i poltron svjetske klase. Smeće klošarsko, fuj baš odvratan lik
  • NKDZ86
    2k
    tu vam je popis ljudi u tijelima kluba: https://gnkdinamo.hr/hr/klub/clanovi-odbora pa da znate tko je sve u klubu + ljudi iz skupštine, taj popis nemam (bilo bi dobro ak neko ima da ga stavi)
  • Droljo
    8.9k
    ono smeće od RožićaDr Hofmann

Zgleda da si je stari napravio svoj dinamo kad nije na ovom popisu šta je kolega stavio iznad :snicker:
  • Mr Anderson
    8.7k
    To je super tekma za dokazivanje Kačavende, Oliverasa, ili da Mmaee i Bernauer pokažu da se vraćaju, ali i za povratnike s ozljeda, tipa Perković, Perić i MoharramiHaza

I Bočkaj trenira s ekipom, možda i on dobije priliku u Bjelovaru.
  • Fanboy
    2.8k
    Ne znam jel tko ovo vidio...Znači večernji je i službeno hajdukovo glasilo, mogu zamisliti šta bi bilo da je večernjakov novinar u ruke dobio dres Dinama i Petkovića da uruči Miočiću, jel bi bio bojkot i režimski mediji....

https://www.vecernji.hr/sport/pogledajte-miocicevu-reakciju-nakon-sto-smo-mu-urucili-rakiticev-poklon-1816200

pred vratima Madison Square Gardena, sreli smo bivšeg hrvatskog olimpijca, danas džudaškog trenera, Tomislava Marijanovića u društvu prijatelja muJosipa Tenžere

Njih dvojica su u New York došli navijati za Stipu a u svom ruksaku su za njega imali specijalan poklon kojeg je ovom američkom Hrvatu nekako trebalo i uručiti. No, kako je oko glavnih zvijezda priredbe UFC 309 ovih dana velika strka i do njih nije nimalo lako doći, Marijanović i Tenžera su ovom Večernjakovu novinaru povjerili taj "sveti zadatak".

A taj zadatak je bio uručiti Stipi potpisani Hajdukov dres Ivana Rakitića kao znak podrške bivšeg hrvatskog reprezentativca i jednog od velikana hrvatskog nogometa. s obzirom na to da tu primopredaju nismo smjeli izvesti na pozornici na kojoj se odvijalo službeno vaganje uspjeli smo u tome u hodniku hotela Hilton Midtown.
  • Cosey
    519

Ok, budem. Nadam se da buš i ti, kad si već moderator, obavljao svoj posao.
  • NORTE
    12.2k
    Petar Sučić bi pretpostavljam trebao ostati u krugu repke i ići s njima u Split.
    Potpuno nezaslužen crveni karton za njega u Škotskoj, loše za njega, a ni mi ovime ne dobivamo previše, iako će realno biti odmorniji ne igrajući tekmu i pol.
  • Chempers
    212
    Sad će i Baturina 2x90 min ako će se igrat za nešto protiv Portugala
  • masacusec
    3.9k
    zadatak je bio uručiti Stipi potpisani Hajdukov dres Ivana Rakitića kao znak podrškeFanboy

Steve, daj mi to! Taman sam bacio stari otirač.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.