• Jurki
    12.6k
    Novinari su pisali i pisat ce. Isto bi bilo kao da je dobil vritnjak prije 2 mjeseca.. ili pola godine.. ista stvar bi bila.
    Ne treba se na to osvrtati.. jedno govno je u klubu manje i ajmo dalje.
    Pogotovo kaj bu na ciscenje ovog govneta Dinamova blagajna gledala blagonaklono.
  • ivanzg
    201

Ponavljam se i siguran sam da su svi sve znali i čekala se prava prilika, delegat nisi da te netko nazove i za pol sata dođeš na utakmicu nego se zna danima prije sve.

Jedino ako ima u ugovoru da može delegirat kao clan uprave i da ne snosi posljedice na svoju stetu što mi čak nebi ni bilo iznenađujuće kakva banda je prije radila u klubu i kakvi su se ugovori potpisivali.

Vidjet ćemo, na nama je da čitamo i komentiramo a na upravi da radi svoj posao.
  • Toni90d
    705
    Jedno pitanje za upućene.
    Kad se saznalo za ovo? Je li se saznalo tik poslije utakmice? Ako da, zašto se čekalo do sada? Ako se i nedavno saznalo, tko je pustio u medije? Zašto klub nije sve preduhitrio, odradio izvanrednu sjednicu i onda obavijestio medije? Radi o imidžu kluba, umjesto da se dvije mušice riješe jednim udarcem, opet ime kluba mora patiti, jer nas se povezuje sa lošim stvarima, ma koliko god klub ne imao veze sa gluposti dotičnog glupana.
  • sport
    3.6k
    U ovom slučaju Dinamo je potpuno nevin,HNS-ov povjerenik je imenovao Tomačića za delegata na utakmici ranga u kojem se natjeće i Dinamo,tu je napravljena greška a o Tomačiću koji bi trebao znati neke stvari o Zakonu o sportu(da nešto zna mogao je sam nazvati i otkazati delegiranje zbog sukoba interesa) bolje ništa ne komentirati jer on nikad u Dinamu nije trebao ni biti a svi znamo kako i zašto je imenovan.Hvala na ničemu i doviđenja.
  • reziser
    6.9k
    Slazem se sa sportom.

Clanak 115 zakona o sportu je jasan.

To je veliki propust HNSa a. Ne dinama.
  • masacusec
    3.9k
    Evidentno je da je riječ isključivo o krimenu hns-a i tomačića i tu sve priče o involviranju nekog trećeg prestaju!
  • Captain America
    18k
    Bitno je da će kreten odlepršat kroz par sati. Nek si pozdravi hanžela i njegovog grobara.
  • The Undertaker
    5.9k
    Kako mislite da je Dinamo nevin? Radi se o članu Uprave koji se ogriješio (valjda neznanjem) o Zakon o sportu. Nije krivo parkirao. Da se razumijemo, nije to neka strašna stvar ali ukazuje na nestručnost i nemar i u klubu (za što smo odgovorni) i u HNSu (za što nismo).
  • rioda
    5.3k

Pa ne vodi njega nitko iz kluba za rukicu svaki dan da bi sad klub nešto bio "kriv". Čovjek je u privatno vrijeme radio što je radio, a koliko sam ja uspio ubrati, ovaj "skandal", kako ga neki mediji nazivaju, ne bi ni izašao u javnosti da Dinamo nije pokrenuo temu njegove smjene.

Lijepo se dočekalo da ga se bezbolno makne iz kluba :cool:
  • Jurki
    12.6k
    Bas lijepo, sad je Dinamo odgovoran za to kaj u slobodno vrijeme radi clan Uprave.
    Ljudi pa kaj je vama?
    Dal je bilokoji poslodavac odgovoran za postupke svojih zaposlenika u njihovo slobodno vrijeme?
    Iskljucivi krivac je Tomacic jer ne zna propise, a jos veci krivac je Hns i povjerenik koji odlucuje koga bu se delegiralo na pojedinu utakmicu.

I onda se cudimo kaj novinari seru po Dinamu, kad to isto bez razloga rade navijaci Dinama.
  • miro
    4.7k
    Neka HNS sam sebe kazni, to je jedino što ima smisla ovdje
  • ShanKu
    1k
    Sad baš gledam, mi do kraja godine imamo 3 protivnika u HNL koje nismo pobijedili u prvom krugu sezone i vragulasti Varaždin (+LP i Bjelovar). Nijedan protivnik nije za podcijenit, tako da igrače i trenera čeka ozbiljan posal... Na nama je, da ih maksimalno podržimo na svakoj tekmi, posebno u HNLu :strong:
  • Sven
    16
    Nije odgovoran Dinamo ali pozeljno je da se clanovi uprave i ostalih bitnih funkcija takvog kluba doslijedno ponasaju i van samog radnog mjesta. Slicno kao npr. i drzavni sluzbenici. Drugi par rukava je sto je on ostavstina nekih prijasnjih vremena na sto se do sada nije moglo utjecati pa u svemu ovome ima i nesto pozitivno :D
  • blubach
    500
    Nije Dinamo kriv, ali je opet Dinamu ukaljan ugled jer ima takve spodobe koje krše zakon. Naravno da je bitno naglasiti da je dio te stare garniture koje se polako rješavamo, ali svejedno, mrlja je tu.
    Nadam se da bar ljudi kuže to da on nikad nije bio ni u planu za budućnost i da imamo boljih rješenja.
  • The Undertaker
    5.9k
    Dinamo (IO) je odgovoran jer je za člana Uprave postavio čovjeka koji ne zna Zakon o sportu. Tako stoje stvari u normalnom poslovnom svijetu. Nije ovo neka strašna greška niti je, po meni, razlog za otkaz ali negirati odgovornost kluba je ignoriranje činjenica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.