• Neron53
    887

Nitko ni ne zna da li se pojavio i ako je, kada :)
  • ZrnTSCHeZ
    329
    Ante Rebić je sve rekaoGaijiZG

Da mi je netko rekel da bu Rebić na Zoni postal pozitivno mjerilo...

jebeš rezultateGaijiZG

Važno je sudjelovati...idemo uživati...
  • Jurki
    12.6k
    Ma zajebi ovo sve, kaj je linolada rekel, dal se danas posral ili nije, kojeg igraca bu ili nebu zval..
    najgluplji dio sezone kad su reprezentativna okupljanja... kad ce ta Rijeka.
  • badjibadara
    3.7k
    Prijateljska U-17 Hrvatska vs. Ukrajina uzivo na HNS YT kanalu. Na prvu pohvalno, a onda dobijes ovo:

h8JF20D.jpeg

Najgori amaterizam, negledljivo, plus krivo napisano ime protivnika.
  • Mali Zeus
    14.2k
    to je bilo ono evo karata aand its gone.

Inače odlična mi je fora da prvo moraš ispuniti podatke a onda ti javi da nema karata. Plus kaj je stranica za prodaju karata pretpotopna.
  • ZrnTSCHeZ
    329
    Nitko ni ne zna da li se pojavio i ako je, kada :)Neron53

to je bilo ono evo karata aand its gone.Mali Zeus

Jučer kada su objavili je sigurno bilo dostupnih karata...doduše nisam primjetil za gostujući kavez što bi bilo logično ako se radilo o "portugalskim kartama, ali bilo ih je za sektor N (zadnji sektor istoka prema sjeveru)...očito su to bile one kojima je istekao rok za naplatu pa nisu kupljene već vraćene u prodaju, ne znam o kojoj količini se radilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.