• GaijiZG
    1.7k

Ali LinoDala iskorištava tu situaciju da se posere po Dinamu i Petku, i da uzdigne svoj ego.
  • The Undertaker
    5.8k
    Ne vidim što se on, kako kažeš, posrao po Petku i Dinamu. Nije normalno da je igrač ozlijeđen a igra i to protiv Gorice. I onda se traži od Dalića da ga poštedi. Ne treba pravdati naše greške. Ovaj put je Dalić u pravu.
    Što se tiče njegovog odnosa prema Dinamu nisam primjetio ništa strašno i neprimjereno. Ima pravo na svoj izbor i rezultat mu daje za pravo.
  • GaijiZG
    1.7k

Nije Petko ništa igrao, statirao je na desnom krilu 10tak minuta. Jest Bjelicina greška, al nema potrebe opet srat po Petku i po Dinamu. Svaki jebeni put samo sere taj Dalić samo traži neka opravdanja buraz lik ima jaču ekipu nego Slaven Bilić 2007me, a rezultati su mu Ćire Blaževića 99te.
  • GaijiZG
    1.7k
    Najsretniji izbornik u povijesti nogometa, a najlošiji hrvatski izbornik. Pola svlačionice ga ne podnosi.
  • flexXy
    2.4k
    Pola svlačionice ga ne podnosi.GaijiZG

Istina je, ja sam vjesalica za jakne. Ne znam sta stvarno mislis da bi netko izdrzao 7 godina na klupi reprezentacije da ga pola ljudi ne voli
  • Majki2111
    3.4k
    Isprovovirati sreću je umjetnost i vještina koji kogu samo mudi i pametni. Sretan trenutak može doći slučajno u život, ali konantno izazivanje sreće je baš odlika kvalitetnih i pametnih ljudi. Čak i sposobnih jer je to sposobnost.
  • vjeko1701
    9.4k
    Meni je problem kaj se on postavlja kao da je njegova stvar kako i kada Dinamo koristi svog igrača. To je realno stvar Dinama i tog igrača.

Njega se zamolilo da ga poštedi jer ne trenira mjesec dana. Hoće, hoće, neće, neće. Tu bi trebala stati svi njegovi komentari. To je činjenica. U tih mjesec dana zbilja igra na kapaljku. On je bacio komentar ko da je Petković odigrao 180 minuta protiv Slovana i Gorice.

Realno, on jako proračunato radi sve kaj radi. Ovo je čisto pokrivanje guzice i preventivno rađenje "problema" preko medija kako mu iz smjera Hajduka i njegovih novinara ne bi doletjele strelice da mu "Dinamo slaže roster" i da stavlja interese Dinama ispred reprezentacije. Ovako je to lijepo sredio. Ako ga se pita, samo će reći da je Petković maknut radi procjene medicinske službe a ne zahtjeva iz Dinama i to je to.

Samo kaj mi smo ko i uvijek puno mirniji pa onda nema straha da od nas iako bi trebao biti samo jako tiho po tom pitanju odkad nam je prošle godine Petkovića izbacio na dva mjeseca van pogona sa pozivanjem na dva okupljanja reprezentacije dok je bio načet i nespreman.
  • The Undertaker
    5.8k
    Realno, on jako proračunato radi sve kaj radi. Ovo je čisto pokrivanje guzicevjeko1701

Slažem se. S obzirom da je ista osoba liječnik i Dinama i reprezentacije, Dalić dobro zna pravo stanje Petka.
  • vjeko1701
    9.4k
    I to je upravo najsuludija stvar u svemu ovome. Mislim nije jer je jasno da je igra za javnost...
  • NitkoBitan
    19.1k
    Veliki katolik i domoljub koji laze i vara zenu, ajde...
  • Izet Hajrović
    2.3k
    nije valjda i tu Lille upletena? :joke: To onda objašnjava zašto Perišić mora igrati, jedan drugome drže lojtre.
  • Fanboy
    2.8k
    koji laze i vara zenu, ajde...NitkoBitan

Od kuda ti ovo ?
  • Paggini
    26.1k

On mu je ljubavnica
  • NKDZ86
    2k
    brzo je otišlo u krivom smjeru :rofl:
  • Droljo
    8.9k

Ili u pravom. Kak se uzme :snicker:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.