koji redovno zove u prosjeku 4 igrača Dinama, koji nam Sučiću bjesomučno diže cijenu svakom minutom koju mu daje, a mali mu je čak i prvotimac... — Haza
odmah mislimo da smo s novom Upravom postali najpošteniji klub na kugli zemaljskoj, i da će svi zaboraviti što je bilo 20 godina, a nije baš sve bilo čisto... — Haza
Ako se već furamo da smo gospodski klub, onda se držimo toga, i kao klub i kao navijači, pa čak i mi na Forumu... — Haza
Napisao sam šta imam, odgovarati neću, sramotite se skupa svi s napadom na HNS, koji nam je 20 godina bio sestrinska firma. — Haza
Ti su u ratu sa svima — Mali Zeus
Gospodo draga, da, morat ćemo još koju godinu, i mi navijači, i nova Uprava, ipak biti svjesni da nam neće netko preko noći zaboraviti što su Mamići radili. — Haza
Biti gospodski klub ne znači šutiti dok nas udaraju na podu sa svih strana i rade o nama narative koji pašu njihovoj luzerštini. — Paggini
privatnim tužbama prema tati Šotiček — Haza
neslužbenim izjavama — Haza
moralni niti medijski pobjednici. — Haza
nego ispada kao da je prema nama nepošten, što realno nije. — Haza
Ali navikao sam na udaračinu, pa sve ok... — Haza
Da li to znači da bi se igrač Dinama trebao 3X puta više dokazati — superhik
Trebamo dići glas samo kad je potrebno i to službeno, glasno i jasno. — Haza
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.