• Crusades1986
    13.4k
    2 napadača su dovoljna, tko bi pristao bit treći napadač pored dvojice koji reprezentativan kadar.

I da netko pristane bit to taj sigurno nije klasa koja će odlučit nešto dok ove dvojice nema. Da si imao treću špicu sigurno Kule ne bi imao učinak kakav sad ima jer bi mu minute bile manje nego ove koje ima sada.

Petko, Kule i Pjaca/Mbuku (pa i Cordoba) koji igraju to su i više nego dovoljni.

Taj Brodić ko da je Suarez u najboljim danima.
  • Sajla
    5.8k
    Postavio je logično pitanje, zašto se uvodi u igru ozlijeđen Petko, bilo to 30 ili 10 minuta.

Bjelica sigurno ne bi uvodio Petkovića u Gorici zadnjih 15 minuta da imamo trećeg napadača iliti Brodića.
    Peškaman

sam si već u sljedećoj rečenici dao odgovor na to logično pitanje. jer nema drugog napadača (a nije htio uvesti nekoga kome to nije primarna uloga. pošto smo zabili, može reći da je odluka ispravna). Dalić ih ima još nekoliko pa je zato Bruno ostao doma. ali treba popuniti dnevnu kvotu članaka...

što se tiče neslužbenih izjava, odnosa s medijima i sičnog o čemu drugi pišu. - Marku Šapitu možeš dati 100 ekskluziva i popiti s njim bazen kave, on će i dalje biti tovar. na MaxSportu svaki vikend javno mišljenje oblikuje trojka u sastavu: bivša Marka Livaje, nekadašnji kapetan Hajduka te njihov bivši igrač i deklarirani navijač koji je još uz to Mamiću nosio novce iz Švicarske i po vlastitom priznanju lagao na sudu. e, ali zato mi imamo jednog komentatora koji će stati u obranu kluba u podcastu kojeg gleda 17 ljudi. uopće nema sumnje da imamo jednaki tretman u medijima. nekome je dozlogrdilo. i neka je. neka nastave dalje i prozivaju sve i svakoga za licemjerje i laži. bez brige, neće nam ostati dužni, a teško da mogu lošije govoriti o nama pa nismo na nikakvom gubitku.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Taj Brodić ko da je Suarez u najboljim danima.Crusades1986

Pa nije Suarez, ali je bio solidan i čisto bi nam dobro došao. Samo 2 napadača apsolutno nisu dosta, osobito ako mnoge tekme igraš s 2 napadača. Taj isti Brodić je bio spreman biti treća opcija pored Kuleta i Petkovića. Uostalom eto zbog samo 2 napadača od kojih je jedan podložan ozljedama nam ponekad Pjaca mora igrati špicu.
  • Crusades1986
    13.4k
    Taj isti Brodić je bio spreman biti treća opcija pored Kuleta i Petkovića.Mali Zeus

Zasto je otisao u Ujpest onda kad su mu ponudili?

Bio je spreman bit treca spica jednu polusezonu i to kad Kule nije ni blizu bio sa statusom kakav ima sad.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Zasto je otisao u Ujpest onda kad su mu ponudili?Crusades1986

Zato što mu je bilo poručeno da se na njega ne računa.

Uostalom to prva druga treća opcija nije zapisano u kamenu. Ako recimo Kule padne u formi, a Petković ozlijeđen imaš trećeg koji uhvati priliku. Tako je to i bilo prošle godine.
  • Peškaman
    4.8k
    Treći napadač je apsolutno potreban i nadam se da će se na zimu ići po njega.
    Ne znam koliko će trajati Petkovićev oporavak ali pretpostavljam bar još mjesec dana,ostat ćemo na Kulenoviću koji će morati izgurati sam ritam srijeda-vikend.

sam si već u sljedećoj rečenici dao odgovor na to logično pitanje. jer nema drugog napadača (a nije htio uvesti nekoga kome to nije primarna uloga.Sajla

Htio sam reći da nije pogreška niti Dalića niti Bjelice nego SD-a koji nije doveo trećeg napadača s kojim bi se spriječilo 'raubanje' Petkovića.
  • Haza
    5.6k
    Bruno Petković ne može smisliti Dalića, znam to pouzdano, ali Bruno Petković je sam kriv što je prošle sezone ozljeđen igrao i za Dinamo i repku, mislim da je svima jasno da igrač može prijaviti ozljedu, on nije.
    Ako nisi prijavio ozljedu, ako si na klupi, trener te ima pravo koristiti.
    Drame nema, Petko je ručao u Sheratonu, vratio se u Dinamo, predlažem da i forum i neslužbeni Dinamo zatvori ovu temu zauvijek.
    I za kraj, nisam nikakav navijač Dalića, od njegove poniznosti mi se riga, ali dokle god je on izbornik repke, s njim se treba igrati pametno.
    Voditi klub kao što je Dinamo, te tjera da prije svakog poteza medijskog, bio on službeni ili neslužbeni, pet puta promisliš što ćeš reći.
    Da je Bjelica išta mislio, ne bi pričao prije o nama kao o korporaciji, niti bi na press konferenciji iznosio detalje tipa Zajec je nazvao Dalića.
  • rioda
    5.3k
    Nije nemoguće da je Kulenović kod potpisa novog ugovora uvjetovao da bude druga opcija
  • scooniepenn
    3.5k

Ne vidim točno što si želio reći sa "Slučajem Šotiček Sr."? Ako je čovjek oklevetao Dinamo, a dokazano je iznoseći neistine, ne vidim nikakav problem da se ta priča istjera na sudu. Ne znam koliko znaš i razumiješ što su imidž i reputacija, ali ta situacija ili ona događanja s Barom su puno više od malog reputacijskog rizika za Dinamo. Dakle, nova garnitura je punim jedrima krenula u jačanje i reputacije i imidža, ali i prepoznatljivosti kluba pa ne vidim nikakav problem u ovom konkretnom slučaju. Dapače, na taj način se vrlo jasno pozicioniraš kao ozbiljan igrač koji će štititi svoj ugled, ne dozvoljavajući svakom drugom jazavcu da se istovari po klubu kako mu se prohtije bez ikakvih reperkusija.
  • vjeko1701
    9.4k
    Generalno je zadnjih godina histerija u nasem nogometu na granici izdrzljivosti a ovo sve je produkt toga. Uz konstantnu shizofreniju je lako planuti. U klubu trebaju pametno, to se slazem. Al tanka je granica izmedu promisljenosti i pasivnosti. Ako je cijena borbe za sebe ponekad pretjerati ili prejako reagirati, bolje i to. Ne mogu svi biti taoc histerije i frustracija jednog kampa.
  • Droljo
    8.9k
    Uz konstantnu shizofreniju je lako planuti. U klubu trebaju pametno, to se slazem. Al tanka je granica izmedu promisljenosti i pasivnosti.vjeko1701

Nego, kad smo kod tih što su voljeli planuti, jel onaj novinar prebijen ko mačka? Već dugo prebijač nije u dinamu a tako nekako je išla kletva...
  • vjeko1701
    9.4k
    Za to bi prvo trebali biti u istoj drzavi.
  • Haza
    5.6k
    da se ta priča istjera na suduscooniepenn

Zar stvarno misliš da ćemo na sudu nešto postići, dok taj sud završi, tko živ tko mrtav. Koliko znam, nismo niti podigli tužbu protiv starog.

O Bari i njegovoj povezanosti s Dinamom, bi mogao, ali neću na forumu. Ipak je javni prostor. Po mojim info, trenutno je u jako dobrim odnosima s klubom. Ako bacamo paralelu klevetanja, mogli smo i sa Barom ići na sud, ako se dobro sjećam dva aktualna člana Uprave kluba su rekli jedno na temu Brekala, Bara sasvim suprotno. Da zaključim, kakav god da je Bara, rađe bi ga gledao s nama nego s tovarima, ali dobro je da smo ga sveli u okvire, i dali mu do znanja da nas ne spominje u medijima (taj potez podržavam, ali to mu se sve reklo direktno, bez uvijanja, i on je svjestan da je pretjerao).

Nemam ništa protiv jačanja reputacije kluba, određene aktivnosti, marketinške, posebice Dinamovo, plave noći, podržavam sto posto, ali ne postoji osoba koja je pobjedila medije, koja je pobjedila internet trolove, ili koja će pobjediti kuknjavu navijača i rukovodstva Hajduka. To treba ignorirati.

Tvoje postove cijenim, i mislim da si stručan u PR-u, pa onda evo, reci mi zar stvarno misliš dal' smo na kraju dana pobjedili u očima javnosti u recentnim aktivnostima, misliš da neće neki novi tata Šotiček opet lagati, neki novi predsjednik Hajduka kmečati o sucima, ili neki novi Dalić pozvati nekog poluozljeđenog igrača (prije će biti da ćemo se ljutiti jer nekog nije pozvao nakon ovoga).

Reputaciju kluba ćemo dići pobjedama, europskim uspjesima, transparentnim i otvorenim poslovanjem, demokratskim promjenama, gospodskim potezima (kad su igrači skupili lovu za ozlijeđenog igrača Banjole), radom kroz Zakladu nema predaje, a svađama preko medija nećemo postići ništa, osim eventualnog produbljivanja sukoba.
  • Sajla
    5.8k
    ne postoji osoba koja je pobjedila medije, koja je pobjedila internet trolove, ili koja će pobjediti kuknjavu navijača i rukovodstva Hajduka.Haza

Nije poanta u pobjedi, nego u borbi. Ako se ne boriš - izgubio si. Ignoriranjem umjesto demantiranjem ostavljaš samo jednu stranu "u ringu". Dinamo mora iznositi svoju stranu priče u javnost. To nije utakmica koja će završiti nakon 90 minuta i imati konačnog pobjednika već konstantna priča. Dok je nogometa, o njemu i svemu što ga okružuje će se pisati. Dinamo tu mora imati nekoga tko će govoriti u njegovu korist. Ako to nije nitko od medija, onda to moramo sami.
  • Haza
    5.6k
    Što se tiče Marija Mamića, imam info da se već duži period dogovara s USKOK-om oko potencijalne nagodbe.
    Zadnje što znam USKOK inzistira na plaćanju love (novčanoj kazni )i zatvorskoj kazni, a Marijo želi platiti koliko treba kako bi izbjegao zatvorsku kaznu. Zadnje cifre koje su se spominjale su 8 milijuna eura odštete, a koliko znam, na tu bi lovu Dinamo imao pravo u cijelosti.
    E sad, dojma sam da je ova današnja predstava dio nagodbe...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.