• Paggini
    26.1k
    koji redovno zove u prosjeku 4 igrača Dinama, koji nam Sučiću bjesomučno diže cijenu svakom minutom koju mu daje, a mali mu je čak i prvotimac...Haza

Haza, dragi, jel pričaš o Sučiću koji je najbolji zadnji vezni kojeg Hrvatska ima, i to debelo najbolji?

Nemojmo se lagati, Dalić boljeg nema, a Sučić igra u fenomenalnoj formi. Da je Broz ostao, ne bi mi sučića gledali, osim eventualno poziva. Da ga se gura, guralo bi ga se na Euru. Guralo bi se i Baturinu, kad smo kod toga...

odmah mislimo da smo s novom Upravom postali najpošteniji klub na kugli zemaljskoj, i da će svi zaboraviti što je bilo 20 godina, a nije baš sve bilo čisto...Haza

Pa dobro, to što smo imali mamića znači da trebamo trpiti ponižavanje našeg kluba i uspoređivanje s Moggijevim Juventusom i perpetualne implikacije da mi namještamo nešto? Kad smo kod čistog, pitat ću te - što je to mamić namjestio ilegalno u prvenstvu? Jer koliko znam, imati utjecaj nije ilegalno. Ima ga i Real, ima ga i Barca.

Pitam što je namjestio ilegalno da se naš klub može zvati kriminalnim?

2004. i 2005., uz 1979. Samo ću to reći, pa mi reci tko je kriminalniji.

Ako se već furamo da smo gospodski klub, onda se držimo toga, i kao klub i kao navijači, pa čak i mi na Forumu...Haza

Biti gospodski klub ne znači šutiti dok nas udaraju na podu sa svih strana i rade o nama narative koji pašu njihovoj luzerštini.
  • vjeko1701
    9.4k
    I kolko moramo držati taj "blue guilt" radi Mamića? Hoćemo ko u SADu? 2 stoljeća pa reparacije i slično?

Ajde da se šutke puštalo i gledalo u drugu stranu. Ajde da upravo ljudi na ovom forumu nisu direktno sudjelovali u izbacivanju njegovih ostataka sa upravljačkih pozicija.

I tko k tome najviše drži prodike i igra žrtvu? Oni za koje je javno izašlo da su plaćali suce. Oni koji u tom periodu nisu bili ništa bolji i pošteniji, samo manje uspješni u u istim govnima koje je radio kompletan hrvatski nogomet. Oni koji su počeli kukat i igrat na neko poštenje tek kad su se kriminalom doveli pred stečaj.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Napisao sam šta imam, odgovarati neću, sramotite se skupa svi s napadom na HNS, koji nam je 20 godina bio sestrinska firma.Haza

I bolje da ne odgovaraš. Ti su u ratu sa svima, a spominješ neki 'rat' s HNS-om. Koji rat brate jer su se Bjelica i Dalić malo porječkali. Napadaš zonu, službeni, neslužbeni Dinamo, tamo vamo, najbolje da svi šute jer je eto 20 godina bilo nešto. I još daješ tovarima za pravo jer eto kralo ih se i vjerojatno ih se u tvojoj glavi još uvijek krade. Svi bi sad trebali isto biti zahvalni Daliću jer eto zove Sučića.

Ja ne mislim da su svi protiv nas, ali da se u medijima pumpa narativ da se krade ajduka gura se. Zbog klikova ili čega već, neke agende, ali je to svima više nego očito. Osim tebi. Zašto ne bi iz kluba reagirali da se stalno priča o sumnjivim odlukama koje idu u korist Dinama, a one u korist Hajduka se u analizama i sažecima ne spomenu ili se spomenu onako usput.

Sad bi nova uprava godinama trebala klečati na kuruzi jer eto ti i još neki niste spavali zimski san.
  • Haza
    5.6k
    Ti su u ratu sa svimaMali Zeus

Od kad je imati mišljenje biti u ratu s nekim. Dal' sam nekom osobno poslao poruku? Ne nisam.
    Iznio sam mišljenje, o detaljima neću, jer imaš sud u Osijeku, koji ima 250 svjedoka, jedan od njih je i Davor Šuker, bivši predsjednik HNS-a, koji je platio jamčevinu za izlazak Mamića iz zatvora.
    Zar stvarno treba uopće pisati o gadostima koje je radio Mamić.
    Gospodo draga, da, morat ćemo još koju godinu, i mi navijači, i nova Uprava, ipak biti svjesni da nam neće netko preko noći zaboraviti što su Mamići radili.
  • superhik
    11.3k
    ipak biti svjesni da nam neće netko preko noći zaboraviti što su Mamići radili.Haza

Da li to znači da bi se igrač Dinama trebao 3X puta više dokazati od igrača ostalih klubova kako bi izborio mjesto u reprezentaciji ili su kriteriji jednaki za sve?
  • vjeko1701
    9.4k
    Nek klubovi i javnost rade kaj žele, al gospodine dragi nitko nema nikakvu obavezu na sebe preuzimati njegove grijehe, posebno ne pred onima čiji grijesi su tolko manji koliko je bila manja njihova sposobnost a ne veće njihovo poštenje.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Gospodo draga, da, morat ćemo još koju godinu, i mi navijači, i nova Uprava, ipak biti svjesni da nam neće netko preko noći zaboraviti što su Mamići radili.Haza

Dobro i? Što želiš time reći?

Dinamo bi trebao šutjeti i trpjeti zbog Mamićevih grijeha iz prošlosti?

Inače Mamiću se u Osijeku sudi za izvlačenje novca iz Dinama.

Mogu se čak složiti da je ona izjava iz kluba nemušta, osobito kaj se tiče prošle godine, al brate mili ne radi se o nikakvom ratu s HNS-om i svirepom napadu na repku kak ti sve to dramatično prikazuješ.
  • DiddyGuela
    2.2k
    Stvorila se nepotrebna buka oko banalne stvari koja se događa doslovno svakoj repki i klubu. Nista ekstremno niti neobicno.

Da nije bilo one nepotrebne Bjelkove izjave, siguran sam da bi se sve iskomuniciralo i sredilo na obostrano zadovoljstvo. Ne trebamo glumiti zrtvu niti podgrijavati privatni animozitet između Dalica i Bjelice.
  • Haza
    5.6k
    Biti gospodski klub ne znači šutiti dok nas udaraju na podu sa svih strana i rade o nama narative koji pašu njihovoj luzerštini.Paggini

Onog trena kad smo krenuli s privatnim tužbama prema tati Šotiček, neslužbenim izjavama, uveli smo se u vrtlog sranja iz kojeg nećemo izaći niti kao moralni niti medijski pobjednici.

Po meni Dalić zove igrače Dinama koji zaslužuju, nije to tema, nego ispada kao da je prema nama nepošten, što realno nije.

Očekivao sam napade, pa i vrijeđanja, a moj upis nije bio nikakva vređaona, nego realno sagledavanje stvari.

Ali navikao sam na udaračinu, pa sve ok...
  • Haza
    5.6k

Trebamo dići glas samo kad je potrebno i to službeno, glasno i jasno.

Tema Petković ne zaslužuje neslužbene izjave, tema kukanja Hajduka oko suđenja ne zaslužuje neslužbene izjave.

Dinamo je velik klub, smetamo mnogima, i naravno da će pisati protiv nas, normalno i očekivano, sere se vani i o Real Madridu, misliš da se oni time opterećuju, da na gluposti gube vrijeme?
  • Paggini
    26.1k
    privatnim tužbama prema tati ŠotičekHaza

Opet, lik laje i LAŽE o poslovnim uvjetima koji su tajna. To je itekako utuživo. Da je to napravio Manchester kontra, ne znam, oca Joao Felixa, svi bi rekli "jebi se felix mali štakoru".

neslužbenim izjavamaHaza

Neslužbene izjave su neslužbene, nema smisla na to se navlačit jer novinari prenose što im pričaju u razgovoru.

moralni niti medijski pobjednici.Haza

Pa koju drugu opciju smo imali kad je tatko šotiček LAGAO? Koja je opcija kad nas SD Istre nazove kriminalnom organizacijom? Molim te reci mi - koja je opcija?

nego ispada kao da je prema nama nepošten, što realno nije.Haza

Mišića nije zvao, Oršića na jedvite jade, Petkovića ajde nakon dvije godine... Ali nije to tema, da, tema je da prema Dinamu pokazuje mišiće i (ne)dvosmisleno sere protiv nas i uprave, a ne želi ni riječ reći protiv Reala, protiv Citya, pa ni protiv tovara, recimo.

Ali navikao sam na udaračinu, pa sve ok...Haza

Hahaha, ovako moja mama završava rečenice, pa me nasmijalo malo. :heart:
  • vjeko1701
    9.4k
    Molim te nemoj raditi žrtvu od sebe. Ako pokreneš ovakvu raspravu očekuj odgovore. Ovakav stav "ja sam rekao svoje, to je realno točno i ne mislim dalje raspravljati" nije rasprava.

Tema je osjetljiva i šira od samih komentara Bjelica i Dalića. Da je to izolirana stvar, bilo bi na jedno uho unutra, na drugo van.

Problem s Dalićem nije neka specifična nepoštenost prema nama ili nekom drugom nego određeno licemjerstvo i politikanstvo koje pokazuje svojim potezima. Ako si želi gradit zaleđe prema hajdukomvoj javnosti prozivanjem Dinama onda nek očekuje odgovor Dinamove javnosti. To je to, jednostavno.

A ovo kud si dalje otišao sa Mamićem i ostalim samo dodatno rasplamsa sve. Dinamo i ljudi oko njega se ne smiju naguziti drugima svaki put kad se oni sjete spomenuti Mamića. Za kaljužu u hrvatskom nogometu zadnjih 20 godina su odgovorni svi i ili će svi imati pokoru radi toga ili nitko.
  • Haza
    5.6k
    Da li to znači da bi se igrač Dinama trebao 3X puta više dokazatisuperhik

Nikad se niti jedan igrač Dinama nije trebao 3x više dokazati za ući u repku.

Ulazio je Halilović sa 16 godina, Čorić sa 17, godina, danas nam u tim godinama igrači nisu ni blizu prve ekipe.

Ajmo biti pošteni i realni, odnos ne samo Dalića, nego i Mamićevog Čačića kao izbornika prema Dinamu je više nego korektan, i uvjeren sam da se ljudima diže kosa na glavi kad navijači Dinama idu prigovarati nešto izborniku repke.
  • deda
    34.1k
    Iskreno mislim da se prevelika halabuka digla oko situacije s Petkovićem. I ne vjerujem da će doći do nekog posebnog zaoštravanja na razini Dalić-Dinamo. Sve je to preuveličavanje medija koji od svake muhe rade slona.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Trebamo dići glas samo kad je potrebno i to službeno, glasno i jasno.Haza

Kad bi po tebi bila potreba?

Ako misliš da Real ne reagira službeno ili neslužbeno na razne stvari onda očito ne pratiš dovoljno.

Uostalom čemu tolika drama oko neslužbene izjave koju su novinari jedva čekali prenijeti. I još ktome to trpaš s tužbom prema tati Šotiček koja je sasvim legitimna i nužna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.