• Bosskovitz
    12.7k
    Kao treće, kao kolega godišnjak ne moraš se brinuti za moju uštedu i za moju godišnjuivanzg

Ali čemu onda sve ovo? Zašto onda prigovaraš da kupci godišnjih ulaznica više neće značajno ušparati i više im se neće isplatiti to kaj su uzeli godišnju, iako i sam znaš da to nije istina?
  • IstokKa96
    761
    Protiv Rijeke kad jos postoji mogućnost prodaje značajnijeg broja ulaznica omogućiti besplatno članstvu čini mi se sasvim nerazuman potez.
    Ali dobro, neka sa ovom godinom konačno završi ta očajna pogodnost.
  • jakov1
    250
    postoji mogućnost prodaje značajnijeg broja ulaznicaIstokKa96

Slazem se u potpunosti. Ne mogu vjerovati da je klub odabrao pune tribine umjesto zarade za npr. malo skuplji kozni kauc za ured predsjednika.
  • deda
    34.1k
    Ali dobro, neka sa ovom godinom konačno završi ta očajna pogodnost.IstokKa96

Taj benefit za članove kluba neće biti ukinut u 2025. godini.
  • ZrnTSCHeZ
    329
    pričamo o financijskim stvarima a to je da je predstavljeno da će kupac godišnje značajno zašparati i da se isplati uzeti godišnju što u ovakvim slučajevima dijeljenja ulaznica za utakmice koje nisu bile spomenute pada u vodu i da to jednostavno nije tako.ivanzg

Kao negodišnjak do sada sam ove sezone potrošil više nego je cijena godišnje za sjever (a tek je studeni)...ok, u taj zbroj je uračunati LP paket, al svejedno nemaš straha da ušteda godišnjacima s redovitom posjetom nije značajna.

A pošto je članirana godišnja, mijenjanje uvjeta unutar članske godine (između sezona) nije baš po "štatutima i paragrafima".

Kao što sam dobio bilo kad kad je bio kakav popis tako sam dobio i za Bratislavu, nisam se ja bunio zbog sebe nego zbog svih koji kao imaju isto pravo kad se pravila pišu i donose a kad se to treba realizirati se ta pravila zaboravljaju i kršeivanzg

A pravila se najviše krše upravo kod tih popisa na koje upadaju i negodišnjaci.

Za svaku takvu izdanu kartu za gostovanje negodišnjaku, u slučajevima kada potražnja premašuje ponudu, svaki godišnjak, a posebice onaj koji je stajal u redu i ostal suh ima valjanu pravnu osnovu za utuženje.
  • bluepower86
    991

Doslovno na svaku odluku kluba postoji “zgrazanje”dijela navijaca i propitkivanje svake odluke.Zasto klub nebi izasao navijacima u susret ponekad s nekim pogodnostima.Protiv Osijeka se to pokazalo kao odlicna ideja.Blagajna je ionako “puna”nakon lp-a.Cisto sumnjam da bi se zapad gore rasprodao,isto kao i sjever gore a na ovaj nacin vjerujem da ce zapad bit ispunjen.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Stvarno katastrofa, klub daje određene pogodnosti članovima, nerazumno, nepotrebno, drsko, surovo i bezobrazno.
  • IstokKa96
    761
    Gospodo, realno ste potpuno u pravu svi kojima je ta odluka super jer klub je ustrojen kao udruga građana i kao takvom cilj mu je 'održivo' poslovanje, a ne poslovanje s (prevelikim) profitom, a obzirom i da je članskog modela još je logičnije komentirati (čak i zgražati se) ne samo pojedinačne nego i sve odluke koje donosi.

Vama se sviđa mukte na Rijeku, meni bi bilo draže mukte na zadnju tekmu ove godine jer smatram da će 21.12. biti lošiji vremenski uvjeti nego 23.11, protivnik će biti neatraktivniji, troškovi će navijačima biti veći zbog blagdana...takva odluka bi meni bila smislenija.

Na sreću, u debeloj sam manjini u mišljenju pa se mogu samo nadati zajedno s vama da će odluka imati smisla i da će biti 20000 ljudi protiv Rijeke.

P.S. Predsjednik će svakako imati kožni kauč u uredu ako mu je potreban neovisno o broju prodanih ulaznica, slažem se.

Sportski pozdrav svima!
  • jedan u nizu
    9.2k
    , meni bi bilo draže mukte na zadnju tekmu ove godine jer smatram da će 21.12. biti lošiji vremenski uvjeti nego 23.11, protivnik će biti neatraktivniji, troškovi će navijačima biti veći zbog blagdana...takva odluka bi meni bila smislenija.IstokKa96

Na tu utakmicu svakako mozes besplatno ako si clan i imas pogodnosti za besplatnu ulaznicu.
    Nije da se naustrb ove utakmice maknula mogucnost za neku drugu 'manju' utakmicu
  • NKDZ86
    2k
    mene zanima da li je povećan kapacitet kaveza na titu i kakve su šanse da će za arsenal ostat karata za članove?
  • IstokKa96
    761
    @jedan u nizu razumijem, znam da se može na manje i da nije ukinuto/zamijenjeno npr. Rijeka za SB, ali me muči zašto za tako jaku tekmu nuditi tu mogućnost kad bi trebali pod normalno pričati o broju prodanih karata za npr. ZG, a ne o mukte/članskim ulaznicama za istu tribinu...
  • deda
    34.1k
    Činjenica je da će zbog odluke kluba doći 2-3 tisuće ljudi više na tekmu. Ti će ljudi potrošiti nešto u fanshopu i nešto na šanku. Meni je ta odluka ok.
  • DrawTube
    5.4k
    koliko gledam po slikama rekao bih da je proširen za oko 280-300 mjesta i pocupano je oko 100 stolica desno od njega da bi se stavila ograda
  • NitkoBitan
    19.1k
    Posalji slike da strucnjaci sa Zone procjene situaciju...
  • DrawTube
    5.4k
    27636935.jpg mislim da cijeli ovaj pravokutnik desno od izlaza

Ako je prije kavez ppčinjao na stepenicama, ovo bi trebalo biti 29x9 +17. Mogli su nagurati još 20ak stolica dolje ali ajde nisam ocekivao ni da će ovo napraviti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.