Kao treće, kao kolega godišnjak ne moraš se brinuti za moju uštedu i za moju godišnju — ivanzg
pričamo o financijskim stvarima a to je da je predstavljeno da će kupac godišnje značajno zašparati i da se isplati uzeti godišnju što u ovakvim slučajevima dijeljenja ulaznica za utakmice koje nisu bile spomenute pada u vodu i da to jednostavno nije tako. — ivanzg
Kao što sam dobio bilo kad kad je bio kakav popis tako sam dobio i za Bratislavu, nisam se ja bunio zbog sebe nego zbog svih koji kao imaju isto pravo kad se pravila pišu i donose a kad se to treba realizirati se ta pravila zaboravljaju i krše — ivanzg
, meni bi bilo draže mukte na zadnju tekmu ove godine jer smatram da će 21.12. biti lošiji vremenski uvjeti nego 23.11, protivnik će biti neatraktivniji, troškovi će navijačima biti veći zbog blagdana...takva odluka bi meni bila smislenija. — IstokKa96
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.