• ShanKu
    995
    Ide to preko 10000, to je ipak derbi i baš u toj utakmici lovimo 2. mjesto.
  • ivanzg
    200
    Očekujem sad drvlje i kamenje ali dijeljenje karata za članove za utakmice koje nisu bile navedene prije sezone jednostavno nisu fer prema godišnjacima koji na kraju ispadaju jedini koji plaćaju kartu za svaku utakmicu.

Za Osijek sam podrzao odluku kluba zbog neke euforije poslije Salzburga ali ovo mi se ne sviđa previše.
  • The Undertaker
    5.8k
    Ne znam kako to utječe na godišnjake? Oni su svoju kartu pošteno platili i dobili obećano.
    Ovim putem podsjećem da nismo dobili informaciju o raspodjeli ulaznica za Bratislavu, o rezultatima istrage gdje su "nestale" ulaznice i o novim pravilima za raspodjelu.
  • Brusa
    1.7k
    veoma pogrešno zboriš. Prvi puta je rečeno da neće biti "besplatnih" karata za članove negdje u 7. mjesecu. Dakle, svi koji su se učlanjivali u prvih 7. mjeseci su prilikom učlanjivanja "dobili" povlasticu i za "besplatne" karte i za "derbije", no kasnije je klub tu poslasticu ukinuo, da bi je sad vraćao.
  • ivanzg
    200

Nisi dobro čitao ili shvatio, napisao sam da su oni jedini platili svaku utakmicu dok se sad dijele karte za utakmice koje nisu bile napomenute prije sezone članovima.

Ispada da osim pravo prvokupa za gostovanja ( a to se vidjelo na zadnjem slučaju ) godišnjak nema puno veću uštedu sa kupnjom godišnje ako nije na velikom postotku utakmica od člana kluba.
  • ivanzg
    200

A dobro, prihvaćam da pogrešno zborim ako je tebi normalno da se pravila i odluke mijenjaju 3 puta godišnje, ovisno o pobjedi ili porazu u Ligi prvaka.

Onda bolje da ih nema.
  • bluepower86
    991
    Mora bit 15 tisuca ljudi na tekmi! Nema izgovora,jednako bitna tekma kao i ona na poljudu uskoro.
  • The Undertaker
    5.8k
    Razumijem ja tebe ali ti ne razumiješ mene. Da li si ti za kupljenu godišnju dobio sve što su kod kupnje obećali? Koliko znam jesi, osim za Bratislavu. Prema tomu, nemaš razloga biti nezadovoljan. To što su neki članovi prošli bolje nego što im je obećano je njihov dobitak ali nije tvoj gubitak.
  • Brusa
    1.7k
    nisam ja pisao protiv tvog stava! Tvoj je i ja ti neću govoriti da je pogrešan, toliko si ne bih dopuštao. Samo u odnosu na fakt o "besplatnim" ulaznicama am se ja referirao.
    A svakako se sslažems tobom da ne treba pravila mijenjati nekoliko puta kroz godinu.
  • ShanKu
    995
    Ja mislim da ja ni necu potrosit te 4 besplatne, jer na zapad nejdem nema šanse
  • ivanzg
    200

Sve u redu nema ljutnje, pričamo o financijskim stvarima a to je da je predstavljeno da će kupac godišnje značajno zašparati i da se isplati uzeti godišnju što u ovakvim slučajevima dijeljenja ulaznica za utakmice koje nisu bile spomenute pada u vodu i da to jednostavno nije tako.

Kao što sam dobio bilo kad kad je bio kakav popis tako sam dobio i za Bratislavu, nisam se ja bunio zbog sebe nego zbog svih koji kao imaju isto pravo kad se pravila pišu i donose a kad se to treba realizirati se ta pravila zaboravljaju i krše.
  • deda
    34.1k
    Stanje za Milan okvirno:

ZD 255
    ZG 1.210
    SG 1.840
  • Bosskovitz
    12.7k
    Sve u redu nema ljutnje, pričamo o financijskim stvarima a to je da je predstavljeno da će kupac godišnje značajno zašparati i da se isplati uzeti godišnju što u ovakvim slučajevima dijeljenja ulaznica za utakmice koje nisu bile spomenute pada u vodu i da to jednostavno nije tako.ivanzg

Moram demantirati par stvari. Kao prvo, nema nikakvog "slučaja dijeljenja ulaznica" - nitko nikome ne dijeli ulaznice, članovi imaju pravo na četiri besplatne ulaznice tijekom godine. Možemo o tome misliti ovako ili onako, ali to je pogodnost članstva koja vrijedi za sve članove.

Kao drugo, vrlo jasno je na stranici o članstvu napisano da besplatne ulaznice za članove vrijede za utakmice za koje klub odredi - "Pogodnost besplatne ulaznice se odnosi na tribine koje klub odredi za svaku pojedinu utakmicu, a informacije o tome možete pronaći u vijestima o ulaznicama za pojedinu utakmicu koja vas zanima" - tako da ne može ni biti dijeljenja ulaznica za "utakmice koje nisu bile spomenute" jer niti jedna nije spomenuta.

I kao treće - a ovo ti govorim kao kolega godišnjak koji je isto tako kupio svoju godišnju ulaznicu - ako misliš da je netko tako više uštedio, onda ne vidim razloga zašto da sljedeće sezone uzimaš godišnju umjesto četiri besplatne ulaznice. Ne mislim ništa negativno, naprosto: ako bi više uštedio na taj način, to znači da ideš na puno premalo utakmica da bi imao godišnju.
  • ivanzg
    200

Kao prvo, besplatna ulaznica je podjeljena odnosno poklonjena ulaznica i nemam problema sa tih 4 makar bi ja to ukinuo, ali poštujem odluku kluba i sve u u redu.

Kao drugo, možda slabo pamtim ali bilo je napisano prije sezone da za članove te besplatne ulaznice ne vrijede za derbije i da djeca do 12 godina imaju besplatan ulaz na sve osim na derbije, ako se nešto mijenjalo ok, nemam vremena svaki dan pratiti promjene u odlukama.

Kao treće, kao kolega godišnjak ne moraš se brinuti za moju uštedu i za moju godišnju jer ja odrađujem domaće i gostujuće utakmice u vrlo vrlo velikom postotku tak da si krivog konja uhvatio za rep.
  • Liks90
    2.4k
    Stanje za Celtic

SG 1265, ZD 353, ZG 1105
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.