• flexXy
    2.4k
    Ne znam kad je krenulo, ja sam slucajno vidio obavijest oko 2 sata i ostao je bio jedan sektor izmedu sjevera i zapada. Klasicno #family razdjeljivanje karata
  • Sajla
    5.8k
    INDEX piše:

"BRUNO PETKOVIĆ (30) će propustiti reprezentativnu pauzu koja je na rasporedu u sljedeća dva tjedna. Hrvatska reprezentacija prvo igra sa Škotskom u Glasgowu 15. studenoga, a onda tri dana kasnije dočekuje Portugal u Splitu. Dogovor izbornika Zlatka Dalića i Dinama je da Petković zbog ozljede ne konkurira za te utakmice.

Ozbiljan je to udarac na napadački roster Hrvatske. Tako je Dalić sada ostao na Anti Budimiru, koji sjajno igra za Osasunu u La Ligi, ali za utakmicu sa Škotskom ima suspenziju od dva žuta kartona. Osim njega, Dalić na popisu nema niti jednog napadač koji je u iole reprezentativnoj formi. Andrej Kramarić i Igor Matanović su u krizi što se golgeterskog učinka tiče, a drugih špica nema.

Točnije, nema ih na popisu. Već neko vrijeme se kao opcija nameće Sandro Kulenović koji briljira u dresu Dinama, a nije isključeno da će zbog dobre forme i manjka drugih napadačkih opcija sada i dočekati svoju šansu u reprezentaciji.

Igra u formi života
    Miljenik Dinamovih navijača zabio je dva gola u velikoj pobjedi nad Slovanom u Bratislavi (4:1). Bila je to druga pobjeda u nizu za Plave u Ligi prvaka, a UEFA je prepoznala odličnu utakmicu hrvatskog napadača i dodijelila mu nagradu za igrača susreta.

Kulenović je zabio gol i Red Bullu u Salzburgu, a s tri zabijena gola u natjecanju trenutačno dijeli šesto mjesto na ljestvici najboljih strijelaca Lige prvaka. Zabio je više golova od, primjerice, Mbappea i Griezmanna, dok je na istom broju golova kao i Erling Haaland i Robert Lewandowski.

Najbolji je hrvatski strijelac u 2024.
    Kulenović ove sezone u prosjeku zabija svakih 80 minuta i najbolji je strijelac Dinama i u ligi i u Europi. Zapravo, prema podacima Transfermarkta, Kulenović je najbolji strijelac s hrvatskom putovnicom u čitavoj 2024. godini."

Ako se Sandru ostvari i ovaj san, mislim da će to biti najbolja sportska priča koju nismo mogli ni zamisliti. Baš za film. Sad još nekako da ga navedem da sanja da neki dinamovac (mogu i ja, ajde nek bude) dobije eurojackpot i plati pola novog stadiona (dio ipak moram zadržati sebi, jbg)...
  • NitkoBitan
    19.1k
    Jel moze Dalic pozvat Kulenovica na reprezentativno okupljanje ili je prosla baba s kolacima? Mislim, ako vec Petko otpada sa popisa neka barem uleti Kule da skupi neko iskustvo i ubere savjet reprezentativaca, bit ce mu to dodatan motiv za dalje.
  • flexXy
    2.4k
    Trenutno je reprezentacija na 2 stopera jer Šutalo mozda nece biti spreman. Ne znam zasto Dalic jos nije zvao zamjene, pogotovo ako misli sa 3 iza igrat. Ovo mu je jedan od ludjih popisa kad se pogledaju minutaze i pozicije igraca koje je zvao.
  • Neron53
    887
    Ceka valjda da prodje vikend da vidi tko je u kakvoj formi i hoce li se jos tko ozlijedilti.
  • hardek
    3.1k
    Već 3 puta sam pisao i dalje ne mogu vjerovat u nivo neozbiljnosti da se zove 4 stopera a igramo u sustavu sa 3 odiza. Ne samo to nego ukupno imamo 3 beka. Bitno da imamo 9 veznih i 7 napadača
  • hardek
    3.1k
    Jel moguće da mi stvarno idemo sa 3 stopera i jednim bekom na Škotsku i Portugal? Pa on stvarno nije normalan
  • Mali Zeus
    14.2k
    4 golmana i 5 obrambenih na novom popisu :lol:IstinaZaDinamo

Al koji kurac 4 vratara, tim više ak Livaković igra protiv Portugala.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Trenutno je reprezentacija na 2 stopera jer Šutalo mozda nece biti spreman. Ne znam zasto Dalic jos nije zvao zamjene, pogotovo ako misli sa 3 iza igrat. Ovo mu je jedan od ludjih popisa kad se pogledaju minutaze i pozicije igraca koje je zvao.flexXy

Pongračića je zvao. Što je isto glupost, bolje Erlića zvati, al dobro Dalić zna.

Jel moze Dalic pozvat Kulenovica na reprezentativno okupljanje ili je prosla baba s kolacima? Mislim, ako vec Petko otpada sa popisa neka barem uleti Kule da skupi neko iskustvo i ubere savjet reprezentativaca, bit ce mu to dodatan motiv za dalje.NitkoBitan

Mislim da nije na pretpozivu što ne znači ništa, ali.. Uostalom kaj ne zove Belju onda?
  • flexXy
    2.4k
    Pongračića je zvao. Što je isto glupost, bolje Erlića zvati, al dobro Dalić zna.Mali Zeus

Erlić ima ozljedu zadnje lože, Pongračić u zadnja dva mjeseca igrao ravno 9min nogometa. Kad si već u takvoj situaciji stvarno ne vidim razlog da se ne nagradi neki mlađi stoper kojeg računaš u budućnosti poput Vuškovića. Isto kao što nemaju nikakvog smisla pozivi Mori, Marcu Pašaliću, Oršiću i Petkoviću. Samo zauzimaju mjesto a neće odigrat ni minute. Pa jbt daj bar to jedno mjesto Belji ili Kulenoviću koji su jedini u formi od naših napadača.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Erlić ima ozljedu zadnje lože, Pongračić u zadnja dva mjeseca igrao ravno 9min nogometa. Kad si već u takvoj situaciji stvarno ne vidim razlog da se ne nagradi neki mlađi stoper kojeg računaš u budućnosti poput Vuškovića. Isto kao što nemaju nikakvog smisla pozivi Mori, Marcu Pašaliću, Oršiću i Petkoviću. Samo zauzimaju mjesto a neće odigrat ni minute. Pa jbt daj bar to jedno mjesto Belji ili Kulenoviću koji su jedini u formi od naših napadača.flexXy

Ma boli glava od popisa, zove 7 krila, nijedno ne koristi osim polomljenog Perišića. Lik pozove 3 stopera i 4 vratara i fali nam napadača.
  • Marley
    2k
    Zivo me zanima sto bi bilo da je i Sutalo otpao, s obzirom da nije bio ok prije tjedan dana. Jucer je opet fenomenalno odigrao cijelu utakmicu, tako da valjda je ok. Ali pitanje je koliko je to pouzdano s obzirom da nije ni bila klasicna ozljeda, nego zamor misica, jer on fakat sve minute odigra i u Eredivisie i u Europi.
    Erlic ozlijedjen, Pongracic sto reci uopce, Sosa isto nije bas bajno zadnjih mjesec dana.
  • GaijiZG
    1.8k
    Zlatko Dalić je bahati egomanijak koji se želi svidjeti svima, a na kraju se sviđa samo bezdusnim hdzovcima koji rade jezivo tihu atmosferu na domaćim utakmicama, psihopati i narcisi bez duše koji provode zamjenu stanovništva. Zato će nam i nestat kult reprzentacije, jer ovaj lik će ostavit spaljenu zemlju, sa 4 klana koja se međusobno već sad ne podnose, a kad nestane rezultara nece ti ni hdzovci dolazit, a ni purgeri ni tovari. Zadnju put sam bio na Osijeku protiv Turske, i više nikad.
  • Sajla
    5.8k
    Netko će reći da se opterećujem glupostima i da iskopavam stvari iz pretpovijesti, ali na slici ispod je objašnjenje zašto se igrač Dinama mora odazvati pozivu izbornika hrvatske reprezentacije, makar i bez jedne noge.
    Na fotografijama su kapetani Dinama, Hajduka i Šibenika iz '80ih godina prošlog stoljeća (i jedan sudac ;)). Pogledajte što kapetani nose oko lijeve ruke i sve će biti jasno.

kapetani.png
  • The Undertaker
    5.9k
    Naravno da se mora odazvati. Igranje u klubu je, za većinu, posao dok je igranje za reprezentaciju čast.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.