• Jos-Optimus
    2.8k
    Danas smo osvojili naslov...ovo je bila prilika Hajduku, a oni opet po starom, hvala im, pusa i bok
  • NitkoBitan
    19.1k
    Neka malo i lazne napetosti da se proda koja karta vise za domace utakmice haha. Najte bit uplaseni, mi smo uz duplo zahtjevniji ritam utakmica egal, a tu je jos i faktor srece koji nije na nasoj strani.

Treba izvuc maksimum iz Lige prvaka za financijsku i svaku drugu stabilnost, a u prvenstvu smo komotni do ja bih rekao nekih 6 bodova zaostatka, 7-10 bodova zaostatka je razlog za zabrinutost a tek sve preko toga razlog za crvene alarme i paniku.
  • Zagreb1992
    1.8k

Isto je uspoređivati baš Goricu , Istru i Slaven sa Brightonom , Arsenalom i Liverpoolom
  • NVKOD
    1.5k
    Nakon ovakvih suđenja na našoj utakmici i utakmici tovara i Istre, nije ni čudno što su svi naši suci, blago rečeno, antitalenti.

Aposlutno mi je nepojmljivo mi je da na našoj utakmici Bel sudi 5 minuta nadoknade i to nakon 8 izmjena, nakon gola Mbukua Banić leži i liječnici ga saniraju barem 2-3 minute. Uz to, bilo je i odugovlačenja i izležavanja ranije. Za takve stvari dobijemo pišljivih 5 minuta. Da ne spominjem da se od tih 5 minuta igralo ravno 2 minute jer se opet 2-3 minute sanirao Maloču... šlag na tortu što na naš aut Bel sudi podbacivanje, a Majstorović uopće ne ispoštuje fair play i napada Sučića koji nije ni dotaknuo loptu!

Bel nije kriv što mi ne znamo od 34 udarca zabiti više od 2 gola ili to što primimo 2 gola iz 2 udarca, ali još jednom smo svjedoci "raskoši" talenata hrvatskih sudaca.

Obavezno tražiti strane suce za derbi(je) jer ne želim ni pomisliti što bi se dogodilo na Poljudu gdje bi i krivo dosuđeni aut mogao završiti u članku tovarskih medija, a kamoli da sudac dosudi čisti jedanaesterac za nas. Siebert je prvu utakmicu protiv tovara prošle sezone sudio perfektno i suca takvog kalibra očekujem da se pojavi 1. 12. na Titovom stadionu, neovisno koliko koštao!
  • Crusades1986
    13.4k
    Sve točno za suce.

Nije nam Bel kriv što Baturna s 2m pogodi pod kao u rukometu, ali ovo sve sa sudačkom nadoknadom je teški cirkus.

Kolega iznad je sve jako precizno, realno i argumentirano rasčlanio.
  • don
    7.1k
    Gattuso: "Hajduk kao veliki klub zaslužuje poštovanje. Kada se dođe na ovaj stadion suci to moraju poštovati."

9.11. Čisto da zabilježimo i službeni početak kmečanja.
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Gennaro Gattuso

„Ne volim govoriti o sucima, ali prvih 15 minuta je trebalo za prvi žuti karton. Po meni je bio kazneni udarac. Četvrti sudac mi je rekao da je penal. U mojoj kući se povlačenje za dres sudi kazneni udarac. Pred 20 tisuća ljudi moraš imati poštovanje. Hajduk to od sudaca očekuje, najmanje što mogu je da se sudi po pravilima.“

Je li ovo početak da se Hajduk zaustavi?
    „Ne želim biti žrtva. Govorim o današnjoj utakmici. Penal je bio, Vjerujem u čiste nakane, ne želim plakati i govoriti o urotama. Četvrti sudac te zove, vidiš da je bilo povlačenje i ne sudiš. Čovjek iz VAR-a mi je rekao da je penal, a sudac je odlučio. Jesam li samo ja vidio penal. Glavni sudac mi nije znao objasniti.“

Ovaj isto bi najrađe da se ipak malo gurne hajduk jer vidi da ipak nisu toliko dobri da se mogu borit na terenu svih 36. kola. Kakvo poštovanje u tvojoj kuci i 20k ljudi, ako je glavni sudac odlucija da nije penal onda nije penal. Znaci sudac bi triba rec u svojoj glavi “ aha sad je to taj trenutak kad mogu dosudi penal jel igramo na Poljudu prid 20k i nitko mi neće pizdit iako možda nije za penal.”

Lagano kreće i Gattuso pritiskat da umanji lošu igru svoje ekipe koja traje od početka sezone samo sad dolazi na naplatu pomalo.
  • veselko tenžera
    2.6k
    hvala za video. Odmah sam uočio u prijenosu, vidjelo se iz aviona.

Nakon prve 3 utakmice na Poljudu gdje su im suci poklonili 5-7 bodova evo još jednog, nek ostane zabilježeno.

Bogu hvala da su nam oni ovakvi glavni konkurent, a naša sramota da smo na -4.
  • San Lorenzo
    16.9k
    Tko je bio taj četvrti sudac koji je uvjeravao Gatuza da je penal?
  • Praskaton
    2.5k
    Svaki derbi je važan al ovaj 1.12 na Poljudu ne mogu opisat.
    Zgazit,pomesti pod s njima,vratit ih na tvornicke.
    Tog dana nam to mora bit finale Lige prvaka.
  • bluepower86
    991
    Jel utakmica s Rijekom potvrden termin 23.11 u 17.45? Unaprijed,hvala
  • Zagi
    8.5k
    Tko je bio taj četvrti sudac koji je uvjeravao Gatuza da je penal?San Lorenzo

Onaj iz slobodanke ga je osobno nazvao na telefon.
  • Nino Bule
    14.5k
    Meni je ova gatussova izjava top, 2 kiksa zaredom s kriminalnom igrom i on odma o suđenju, samo nek se ne prica o njihovoj igri i vođenju ekipe sto dulje to bolje za nas
  • Paggini
    26k
    Tovarski trenerski circulum ad infinitum:

Sve ide dobro - "hehe, da da, igra je odlična, ali ne trebamo se zanositi..."

Prvi kiks - "dogodi se, trebamo nastaviti dalje"

Drugi kiks - "suci!!!!!"

Treći kiks - "neki igrači bi se trebali zapitati..."

Četvrti kiks - "hvala Hajduku na ovoj prilici, nadam se da će uz idućeg trenera imati uspjeh!"
  • Danko
    1.2k
    Fora kako nitko ne spominje kad rakitić objema rukama povlači za dres igrača istre u svom šesnaestercu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.