• wolfgang14
    1.7k
    Imam osjećaj da će hajduk u naredne dvije utakmice uzeti maksimalno bod. To nam je šansa, Rijeka na maksimiru MORA past
  • Jurki
    12.6k
    Magarad je goli k od ekipedb-izbjeglica

Ovo je tocna opservacija, ali je i nasa obrana goli k.
    Strasno je iza kakve smo mi ekipe na tablici.
    Uzet cemo titulu.. al ovo je kriminal kaj mi igramo defenzivno.
  • Dudu 9
    332

Tu bi jedino Sigur mogao dobiti 3 žuti, Livaji nitko neće imati muda dati 3 žuti pred derbi, Uremovuću isto svašta prolazi bez kartona, a Rakitić i Biuk rijetko rade prekršaje .
    Sve u svemu i sa ovim igračima oni su lošija ekipa od nas i moramo ih dobiti.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Ovo je tocna opservacija, ali je i nasa obrana goli k.
    Strasno je iza kakve smo mi ekipe na tablici.
    Uzet cemo titulu.. al ovo je kriminal kaj mi igramo defenzivno.
    Jurki

Također istina, ali dinamo to može popraviti, oni ne.
  • don
    7.1k
    derbi nam dolazi u dobrom momentumu, odnosno u lošem po njih jer im ni jedan igrač koji je bio u formi više nije.
  • Jurki
    12.6k
    ma nema tome uopce spora.. al ne sjecam se kad smo zadnji puta bili ovak losi otraga.
    Stvarno je muka to gledati.. igras dobro, ovi ti pređu centar dva puta i jedva iscupas x.
    Inace pohvale za domacina utakmice.. imaju teren odlican za sadnju krumpira.. i zelim im od srca da ispadnu iz lige.
    Jedino kaj me veseli kaj se nitko nije ubio na ovom smecu od terena.
  • Daliban
    2.2k
    Ista meta, isto odstojanje! Moramo gledati samo sebe...najbitniji period dolazi nakon reprezentativne pauze! Ja bi riskirao i protiv Borusije stavio 2. Momcad nominalno pa sta Bog da, a udarne igle ostavio za Hajduk i Rijeku.....ima Bjelica sad opet 2tj da pokusa posloziti sto se posloziti da....Orc123

BvB nam je uz Celtic najbolja prilika za bodove u preostalim utakmicama. Bilo bi jako glupo izaći s drugom ekipom.
  • Orc123
    8.7k
    nisam mislio da ces promijeniti 11 igraca nego ne treba forsirati igrace koji su i tako preforsirani....
  • Daliban
    2.2k
    nisam mislio da ces promijeniti 11 igraca nego ne treba foesirati igrace koji su i tako preforsirani....Orc123

Ma kužim, ali najbolji igrači trebaju biti na terenu protiv BvB-a. Imamo šanse u toj utakmici, u svakom slučaju više nego protiv Arsenala i Milana.
  • vjeko1701
    9.4k
    Realno, sad je reprezentativna pauza u kojoj nijedan naš igrač neće odigrati punih 180 minuta. K tome se nadam da će Petković biti pošteđen.
  • Zagi
    8.5k
    Riješiti prolaz u daljnju fazu odmah protiv BvBa.
  • Omake
    3.4k
    Teško je igrati u ritmu srijeda subotu. Evo npr Man City plovi prema 4. porazu zaredom
  • Orc123
    8.7k
    Morali bi poceti vise koristiti sirinu koju imamo! Rog, kaca, Stojke, Mbuku, Hoxha....ima materijala...treba koristiti to....cemu Spika starta ako imas gladnoga Mbukua na klupi? Lik pokazuje da zna i moze....zasto Kaca jednom ne starta prije Ademija, pogotovo kad nema Misica....
  • Daliban
    2.2k
    Teško je igrati u ritmu srijeda subotu. Evo npr Man City plovi prema 4. porazu zaredomOmake

S tom obranom i Kovom na zadnjem veznom i ne čudi.
  • Blueshadow86
    1.9k
    Ne znam šta nam se događa. Imamo 24 boda u 13 kola! U pišljivom HNL-u!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.