• Paggini
    26.1k
    tjedan iz paklatp1997

Ili iz raja. :cool:
  • Boycie
    1.5k
    7min nadoknade tovarima zbog Banicevog lezanja. Kompromis.
  • dzis
    865
    Kakvi su jazavci ispred nas 4 boda.
    Nasa sramota
  • San Lorenzo
    16.9k
    Očekivani kiks orjune, zato sam i napisao da očekujem nas na +1 prije derbija, ali nisam mogao uračunati naše gluposti iz Gorice.
    Šteta što dolazi reprezentativna pauza.
  • Krulek
    534
    Umjesto da suvereno nastupamo u hnl-u mi čekamo kiks tovarije. Što god tko rekao, jadno je.
  • Jurki
    12.6k
    Ovo je odlicno kakve zapravo rezultate postizemo u Hnlu.
    Neno.. nagazi ih sljedecih 2 tjedna.. obranu moramo podhitno srediti jer nebu dobro..
    dragi Boze de je kraj polusezone.
  • IceMan
    2.2k
    Al realno mi smo bar nešto igrali, ovdje Istra bila kudikamo bolja, više su kombnirali i opasniji bili.
  • GaijiZG
    1.7k
    Jel ovaj Livaja ima gumu za zube, il su mu poispadali svi zubi?
  • Nolifer
    8.5k
    Ostaje mi žal za prosute bodove protiv Gorice...
  • NitkoBitan
    19.1k
    Da smo mi pobjedili pobjedili bi i tovari.
  • Eduardo
    20.9k
    Kakvo je pravilo kod autogola postignutog rukom?Eduardo

Sad ispadam bedast, ali ako je ruka "neregularan dio tijela za igru" i ako se poništava svaki "normalni" gol pri kojem je došlo do bilo kakvog kontakta lopte i ruke u akciji koja je prethodila golu - kako je onda autogol rukom regularan?

Slijedeći tu logiku, autogol rukom bi trebao rezultirati jedanaestercem, a ne priznatim golom.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Očekivani bod Istre čak lakše kroz igru nego što sam mislio, previše pimplanja koštalo ih je pobjede.

Tovari su meni prošle godine puno bolje igrali,ove godine su mi još ovisniji o Livaji,Pukštas totalno potonuo.
  • Nolifer
    8.5k
    Da smo mi pobjedili pobjedili bi i tovari.NitkoBitan

Ki bi, da bi....
  • M94
    1.4k
    Sad ispadam bedast, ali ako je ruka "neregularan dio tijela za igru" i ako se poništava svaki "normalni" gol pri kojem je došlo do bilo kakvog kontakta lopte i ruke u akciji koja je prethodila golu - kako je onda autogol rukom regularan?

Slijedeći tu logiku, autogol rukom bi trebao rezultirati jedanaestercem, a ne priznatim golom.
    Eduardo

pušta se prednost. Pa neće poništiti čisti gol zbog ruke i vratiti penal, da je promašio vratio bi na ruku.
    Ne kažnjava se ekipa koja napada, nego koja se brani.
  • Jurki
    12.6k
    Jos kad bi sutra Eszek sjebo Rijeku....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.