• vjeko1701
    9.4k
    Ovo nepotrebno ide dalje. Svi smo živčani. Bilo bi bolje za zonu da se nakon ovakve tekme nađemo u bircu i zapijemo, podjelimo par šamara nego da se sad nad*ebavamo da svako od nas upravo zna kaj je ključ neuspjeha.
  • San Lorenzo
    16.9k
    Ekipa se svim silama trudi ugasiti svaki plamićak euforije koji se zapali.
  • Praskaton
    2.5k

Upravo to.Ne znam sta je.Motivacija,postava,krivi igraci,trener,sudac,teren...

Na Bjelici je da otkrije sta je jer je dogorilo do peta i ne smijemo vise kiksat.Muka mi je od ovakvih utakmica gdje nam bodove uzimaju mali klubovi
  • Zagi
    8.5k
    Na Bjelici je da otkrije sta jePraskaton

A kaj bi bilo...
    17 primljenih golova u 13 utakmica, a trend se baš i ne smanjuje.

golman , desni stoper i lijevi bek
  • gaTeDZG
    71
    STOJIM UZ TEBE I KADA TI NE IDE!!!
  • vjeko1701
    9.4k
    Puno toga, sve pomalo. U ovakvim situacijama treba netko iskočit. Trener, igrač, SD i napravit izvanredan potez kojem prelomi stvari na našu stranu. Ako to nitko ne uspije, onda nije za tu poziciju. Dinamo ne trpi prosječnost.
  • Praskaton
    2.5k

Ma je ima svega pomalo,po meni je koncentracija i priprema za utakmicu ključ.Ocito ulaze sa stavom lako cemo,idemo igrat svoju igru polako pa ce gol doci.

Mora se ulazit u utakmicu puno jače,kasno je kad ga primimo se vadit.
  • Praskaton
    2.5k

Ma znam al kakav je to izvanredan potez.Ne cini mi se da igracima nije stalo.Kadar je takav kakav je,po meni najkvalitetniji u hnlu sa svim svojim manama i ovakve utakmice se moraju dobivat ga rutinu.

Razgovor,priprema utakmice,rotiranje.Imamo to sto imamo do zime.Sve osim pobjede protiv rijecana i tovara je loše.
  • Zagi
    8.5k
    Ma je ima svega pomalo,po meni je koncentracija i priprema za utakmicu ključ.Ocito ulaze sa stavom lako cemo,idemo igrat svoju igru polako pa ce gol doci.Praskaton

Ne znam, ne bih rekao. Nemam zamjerki na pristup.
    Ali realizacija šanski nikakava , a sa druge strane čim ti netko pređe centar primiš gol pa se moraš mentalno resetirati , a oni dobe punjenje energijom.

Ako napadu ne ide, ne ide. Ako golman ima svoj dan , jbg.
    Ali ovoliko golova u ovakvom omjeru snaga se jednostavno ne smije primati.
  • Haza
    5.6k
    Prvi prelazak centra Gorice gol, prvi korner Gorice gol, pa dokle više. Nemoguće koliko nemamo sreće ove sezone. Nije lako nakon Europe dati nekom 3 komada. Ovi su igrali bunker na lošem terenu, a u napadu nije bilo ni sreće. Stvarno je nakon ove tekme teško reći da je pristup bio loš, da je prva postava bila loša, jednostavno, nemoguće koliko ove sezone neke tekme odu u krivu ulicu.
  • Peškaman
    4.8k
    Nije lako nakon Europe dati nekom 3 komada.Haza

Imali smo 4 zicera u prvom poluvremenu,ljudi su bili zreli za petardu.
    Prvo poluvrijeme smo odigrali ekstra,drugo i ne baš.
    A primljeni golovi,ne znam,ono nije čak ni manjak koncentracije, jednostavno neobjašnjivo.
  • M94
    1.4k
    Trebalo bi nekad povest sa tribina di-fens, di-fens... Znate kako u NBAu kad su clutch minute a domaća ekipa se brani, možda pomogne dečkima.
    Baš je užasno postalo kako lako golove primamo.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Nije lako nakon Europe dati nekom 3 komada.Haza

Ali je lako u Europi nakon HNL vikenda zabiti 4 komada Slovanu i obraniti se na prekidima. Izgleda da u noći s nedjelje na ponedjeljak stamina skače na 100%. Za prvi gol se teško može zamjeriti previše, jednostavno je tako, oni igraju bunker, mi stojimo visoko i napadamo i normalno je da će se dogoditi kontre. Btw do kontre dolazi nakon "stopostotne" šanse Kulenovića. Kontre se događaju i u Europi, tako smo i primili gol od Slovana pa me to ne brine toliko koliko me brine neozbiljnost u prekidima, kao ajde lako ćemo. Kako smo se u Europi obranili u prekidima kojih je bilo milijun, a ovdje se ne možemo skoncentrirati na jedan u cijeloj utakmici? Love nas nespremne i šarani i ovi iz močvare. Stvar je glave i ništa drugo.
  • Haza
    5.6k

Ma slažem se, ali teško je biti pametan, želimo ofenzivan Dinamo, pa nas kontriraju, mene generalno muče prekidi, od naših 11 kornera nisam previše vidio, njihov jedan je bio koban.
    Danas nemam primjedbe niti na pristup, niti na formaciju, iako bi osobno Mbukua više koristio, a danas bi mi Rog igrao prije Ademija.
    Ne znam dal bi to promijenilo tijek utakmice.
    Ipak sam dojma, da nemamo sreće, i Osijek je protiv nas prvi prekid imao pa gol, prvi udarac eurogol...
    Možda to nije slučajno, možda je i do nas, samo eto, danas nisam od volje udarati po klubu, treneru, igračima, samo sam tužan. Najgore je što će me sad ovo držati dva tjedna, i neće me dići ni da nekim čudom Istra pobjedi danas.
  • Zagi
    8.5k
    Dobro kontriraju nas. Pa ne moramo baš iz svake kontre popiti gol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.