• mali M
    5.7k
    Realno ako novi stadion d9nese više publike tj. kupaca m9guće je i da roba bude jeftinija. Čisto iz razloga veće produktivnosti.deda

Ma znam Deda al novi stadion bumo vidli valjda za 6 godina... Ja sam u razmišljanju da ak nemam love ne kupim si pivu, ali baš je neempatičan komentar nekih forumaša da je piva na stadionu voljenog kluba luksuz... Slažem se da nije niti bi ikad trebala biti. Luksuz nek bude u ložama opcija da si uzmu Kozlovića... A pola litre točenog neka daju normalnu cijenu... Neću umrijet bez te pive, al da se ponekad osjećam ko jado ak nemam za nju, osjećam...
  • NORTE
    12.2k
    Nama se s još bodova protiv Borussije / Celtica tj. proslaskom dalje u LP otvara prilika za dovođenje još jačih pojačanja od planiranih na zimu.

Što zbog dodatnih milijuna, što zbog potrebe za pojačanjima za iduću fazu, što zbog želja koje Bjelica sigurno ima.

Centarfor svakako, a posebno jer je Petko često u banani.
    Moćno desno krilo, dakako!
    Zadnji vezni po meni bi dobro došao.

Dosta igrača se vraća u pogon, Perić, Perković, Moha, Bočkaj pa tek treba vidjet kakve će potrebe bit i na tim pozicijama.
  • Neron53
    887
    Dobar marketinski potez bi bio da klub obeca po 5 posto rezanja cijena na sav ugostiteljski asortiman do kraja sezone za svaki novoosvojeni bod u ovoj fazi LP-a :)
    Ekipa nikad zdusnije nebi navijala :)
  • Zagi
    8.5k
    Hmm vidiš.
    Taj koncept da se sam na tribinama boriš za samom sebi i ekipi jeftinije cijene nije uopče loš.
    Dalo bi se to i proširiti.

Još jača povezanost sa igračima jer ste "zajedno" nekaj opipljivo ostvarili.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Mislim da povratak Perića znači puno što se tiče planiranja rotacije kada dođe jaka europska i domaća tekma...onda bez brige znaš da imaš Dinu za npr. derbi s Hajdukom, a Teo će odraditi Europu. Raubat ga sigurno ne možemo (DInu), ali uz nekakvo doziranje imamo stopera koji je bingo za ostatak lige. O Perkoviću da ne pričam, mislim da mu je Bjelica poklon s neba
  • Boycie
    1.5k
    Da Maksimir ima posjetu 30k ili ko neki stadioni sto spominjete od 60-70k, imali bi racunicu staviti i pivu za 2.5-3€. O nabavnoj cijeni pive se isto moze diskutirati, kolicine su nemjerljive. Ekipa dolazi vec pod gasom i prodaja se desava pol sata prije tekme i pod poluvremenom, za vrijeme tekme nije vrijedno ni spomena. Za taj kratki period potrebno im je vise radnika kako bi mogli sve posluziti, a kad se podvuce crta, sumnjam da se radi o nekoj prevelikoj zaradi.
  • jakov1
    250
    Sa odgađanjem prodaje Sučića smo si priuštili "jeftinu" pivu za idućih 20 godina.GaijiZG

Doslovno ovo. Nemam pojma koliko se zaradi od piva, ali iskoristit cu za primjer 4 besplatne ulaznice za clanove zbog kojih je klub ostao bez 100-tinjak tisuca eura. U jednoj raspravi je netko iz kluba rekao da nisu te besplatne ulaznice bas tako beznacajne za klub, a ja si mislim, zamisli da Bayern dode po Baturinu s 30 milijuna eura, a ljudi u klubu otvore raspravu kako se ogrebati za jos neku sicu, jer eto, svaki euro je bitan. Naravno, u toj situaciji ce prva pomisao biti kako smo dobro prosli sto nije otisao u Fiorentinu, ali izgleda da oko piva i sitnica vrijedi neka druga logika.
  • ivanzg
    201
    Kokice 4 eura ?
  • Fanboy
    2.8k
    Malo sam pročitao ovaj razgovor na temu traženja Dinamove fijale i razvoja mladih igrača gdje se očigledno još nije pronašlo rješenje...Stalno imamo neka pitanja, na kraju ovo je najveći dinamov forum u Hrvatskoj, okuplja jako puno aktivnih forumaša, a vjerujem da ima nekoliko puta više onih koji samo čitaju.
    Koliko znam, ima ovdje i onih koji su aktivni u samom klubu, pa me zanima jedna stvar. Je li se ikad razmišljalo da barem jednom godišnje se u ime ZoneDinamo napiše tih 10-ak po dogovoru pitanja forumaša i navijača Dinama gdje bi klub u obliku intervjua odgovorio ?

Ljudi ovdje zaista daju sebe i svoje vrijeme za klub, analiziraju, promišljaju, navijaju i propitkuju. Križy ima takve uvode da bi Oscara trebao dobiti za scenarije..

To bi po meni Zonu podiglo na još jedan veći nivo, možda bi na neka pitanja i dobili odgovore dok bi vjerujem neka ostala u privatnim odajama kluba, no klub bi na taj način iskazao poštovanje malim izdvajanjem vremena za Zonu koja je već sad dala jako puno u navijačkom pogledu te kao pokret za klub...
  • BBB Mataa998
    1.9k

Da li samo meni ne radi kada dodam knjigu u kosaricu?
  • superhik
    11.2k
    Rasprava o pivu i ostalim napitcima je prebačena u Hedonistički kutak.
  • Crni86
    4.6k
    Ovaj dinamo plus je valjda nezeljeno dijete. Ne mozes uplatit pretplatu ni da zelis…. Mozda jos i bolje s obzirom da nema nikakvog sadrzaja, ali opet sam htio pogledat tekmu juniora danas.

Edit. Uspio nakon nekog vremena. Ako ce netko imati slicne probleme na mobu, izbrisite aplikaciju i sve preko internet preglednika odradite pa opet skinite aplikaciju.
  • Jaro
    7.7k
    bas svako smece moze zaradjivati na Dinamu... Da znam da je to zadnja knjiga ikad koja ce biti izdana na temu kluba ne bih platio centa...
  • Pavinho
    84
    ja sam preko laptopa...na mobitelu samo crna slika kad treba prebaciti na placanje
  • Crni86
    4.6k
    tako i meni na aplikaciji na mobu, zato sam ju obrisao i sve odradio preko preglednika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.