• Nino Bule
    14.2k
    Sta znaci bit uz bok najvecim skolama ? Sta ja imam od toga da dinamo dobije u utakmici mlade LP najjace klubove svijeta ako ti nemas u prvoj ekipi koristi od toga, dinamo ove sezone je uglavnom (osim danas) u LP mladih igrao s u prosjeku 6-8 mjeseci mlađom ekipom od protivnika i s ekipama koje su fizicki ozbiljno dominantnije, naravno da nece onda polučit rezultate kao nekad kad je sve najbolje bilo u izlogu. Ovo je po meni ispravan put ako se nađe filijala i onda ove decke koji sad sa 17 godina igraju LP s 18 igraju vec seniorski nogomet i onda imas filtar do 19e tko je tko nije i rjesavas ugovore.
  • Hambi
    12
    aha znaci prihvaćamo da u proteklih 8 mj ljudi koji znaju za problem i dalje ništa ne rješavaju. To je prihvatljivo..a kad će od toga proći godina ili dvije? Kaj će onda bit? Onda ćemo reci,jebiga krivi su ovi od prije 6 godina..
  • The Undertaker
    5.8k
    Kupit ćemo 5 Sučića po 200k svaki, riješiti problem i proći jeftinije. Alternativno, platiti ćemo Lokomotivi 100k godišnje da nam razvija par igrača. Za svaki problem postoji i rješenje.
  • Nino Bule
    14.2k
    aha znaci prihvaćamo da u proteklih 8 mj ljudi koji znaju za problem i dalje ništa ne rješavajuHambi

Tko kaze da nista ne rjesavaju ? Pa nije to daj mare pizde, dinamo je bio prije ulaska u LP u ozbiljnom financijskom problemu, dogovor bilo kakve filijale je bio ozbiljan rizik/poduhvat, uz to masa posla oko prijelaznog roka da bi se time bavilo. Vidjet cemo sta ce odlucit i dogovorit do sljedeceg ljeta, prije toga je nerealno ocekivat ozbiljan projekt, ja bi volio da se ide na dinamo 2 i igrac treca liga al vjerujem da se češljaju sve opcije.
  • Zagi
    8.3k
    Sta znaci bit uz bok najvecim skolama ?Nino Bule

Očito čovjek misli na produkciju , a ne na sami rezultat.
  • Nino Bule
    14.2k
    Ocito ne misli na produkciju osim ako ne misli da je u 8 mjeseci nova garnitura mogla producirat igrace sto je suludo, iako cak i tu vidimo pomake u minutazi juniora
  • Jurki
    12.4k
    mislis da je moguce osnovati drugu momcad u toku prvenstva?
    Mislis da je moguce preuzeti neki klub npr u Sloveniji kad im traje prvenstvo?
    Ne zelim opet otvarati temu transfernog roka.. mislis da je je jednostavno traziti filijalu, rjesavati se viskova, dovoditi pojacanja sve u isto vrijeme?
    I to frisko nakon kaj su ti ljudi preuzeli klub? Ne znas kolko imas love, koji ce kosturi iscuriti iz ormara.
    Jbg sve je to posao sportskog direktora.
    To sve kaj treba napraviti na FM-u napravis u pola sata igranja.. jbg vođenje kluba nije FM.
  • Hambi
    12
    Čekaj,jel to moj posao,tvoj ili je neko jebeno placen da to odradi?
    Vjerujem da postoji netko tko bi već to riješio..ali problem rezultata seniora u ovoj situaciji je kamen spoticanja i svima visi mač nad glavom. Od SD-a do svih ostalih.
  • The Undertaker
    5.8k
    Hambi malo pretjeruje ali nije baš potpuno u krivu. Marić je odmah u prvom interviewu najavio pronalazak "filijale" kao prioritet a to još nije napravljeno niti ima nekih naznaka o tomu, barem ja nisam ništa pročitao.
  • Jurki
    12.4k
    naravno da je to posao sportskog direktora. Al jbg nemres ti razvalit nogom vrata od npr Brava i reci.. ajte vi van.. od danas je Nk Bravo filijala Dinama.
    Ali nitko ne zeli biti tuđa filijala.. mora se puno toga poklopiti da bi taj posao uspio.

smatram da treba Maricu dati vremena do pocetka sljedece sezone vremena ak to ne uspije ... onda jbg
  • Paggini
    25k
    Marić se, mislim, previše zaletio s tom izjavom, misleći da je to lakše nego što zapravo je.

Traženje ispravne filijale i sve što uz to ide, proces je koji traje duže vrijeme i koji podrazumijeva instaliranje naših ljudi na ključne pozicije u klubu, razvijanje strategije suradnje s tim klubom i sve ostalo. Kao da osnivamo potpuno novi klub, koliko sam ja shvatio.

Najlakše kao tovari istovariti 200 kila juniora Solinu ili Radomlju na vrata i reć "evo dečkiju, nek igraju ala", ali to je put u propast tih juniora.

Nadam se da se na tome intenzivno radi, ali ne krivite SD-a i za to, izletio se s izjavom ne znajući koliki je to opseg.
  • Nino Bule
    14.2k

Neko rjesenje do kraja sezone se mora prezentirat, to sto se ne izlazi vani ne znaci nuzno da ne postoji par opcija.
    Kad i ako se nista ne realizira to je naravno minus, ljudi zaboravljaju da smo mi bili blizu toga da moramo prodavat najbolje igrace da pokrpamo budzet ako ne uđemo u ligu prvaka, koliko se ja sjecam bilo je prica o opcijama u sloveniji al sve je to financijski bilo zahtjevno ako si htio ozbiljan upliv u sportski sektor kluba a ne klasicno evo vam par igraca pa sta bude.
  • Jurki
    12.4k
    ak se dobro sjecam.. bilo je lani rijeci o Inter Zapresicu, gde je Laljak ko zadnji seronja htel iskamciti kamion eura od Dinama i da Dinamo pokrije sve gubitke.
    U Sesvete se nije htjelo uci zbog povezanosti s krimosom..
    znaci to su stvari za koje se zna..
    a de su jos pregovori s klubovima koji nisu izasli van i nema potrebe da javnost to zna, ako posao nije zavrsen.
  • The Undertaker
    5.8k
    Neko rjesenje do kraja sezone se mora prezentirat,Nino Bule

Slažem se ali već danas se mora definirati što hoćemo, filijalu u Sloveniji ili Dinamo 2 u trećem rangu i na tomu početi/nastaviti raditi. Po meni, 2.liga (treći rang) je dovoljno zahtjevna da bi naši juniori u njoj napredovali ali neka struka procijeni.
  • Hambi
    12
    volim ovakve normalne konverzacije,kad se nadopunjujemo.
    Ja tebi na volej,ti meni na vugla
    Nitko ne priča o bravu,o Sloveniji
    Imaš u dvorištu,jedan Jarun,klub koji neće nikad nešto i uvijek će se selit između 4. I 2. Lige.
    Ulaganja u infrastrukturu si ionako potrebna,u dogovoru s ljudima iz tog kluba vjerujem da bi se našao zajednički jezik.
    Da se uspostavi probni rok na sezonu ili dvije i ak se dokaze kao dobar,krene u daljnji razvoj.
    Kaj mislis da je liefering bio nešto drugačiji? Ista stvar,klub je postao filijala 2012..a 70 godina nije bio.
    Da se htjelo moglo se.
    Nadam se da će igrači poput Pavica,Mikica, i tih par trazit čim prije alternativu,jer se vidi izdaleka da trenutno Dinamo nije netko tko im može dati budućnost u punom smislu te rijeci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.