• dinamo u srcu
    1.7k
    Do nedavno Osječko crni radler mi je bio broj 1. Sada je Karlovačko 0,0. Bomba stvar. Redovito pijem unazad par mjeseci. Čisti gušt.

Kao i višnjevac koji je perverzija. Kad smo već na alkoholnim pićima, jel
    Majki2111

Kao i Somersby. Kad smo već na opasnim alkoholnim pićima, jel tako?
  • Majki2111
    3.4k
    Alkohol daje oštrinu u okusu. Bezalkoholno pivo je ugadn spoj gorkoslatkog okusa. Oviis naravno o pivi ali općenito je tako. Ne volim oštrinu alkohola ako prevlada. Plus manje kalorićna od svih pića ovih svakodnevnih. Možeš je pit više.
    Nisam to nikad pio
  • mali M
    5.7k
    Vi ljubitelji ljutoga, jel se itko od vas odlučio za probati Tocic burger u Požegi? Kako vam zvuči 2 mil. Scolvila?
  • superhik
    11.3k
    Bezalkoholno pivo je ugadn spoj gorkoslatkog okusaMajki2111

Alkohol je nusprodukt vrenja, nešto što je apsolutno normalno u procesu proizvodnje piva, što znači da je bezalkoholna piva stejk od soje. Kriza identiteta.
  • Tercel
    488
    Moram malo izreklamirat kraj, nećete se ljutit. 22. i 23. 11. U Jaski prvi puta Sajam pjenušaca. Ako nekog zanima takvo iskustvo ili želi izvest ženu, curu, muža. Regularni ulaz 50 eura i u toj cijeni pijete pjenušce kolko vas je volja od 15 do 19h. Svi najjači proizvođači iz Hrvatske plus predstavnici stranih proizvođača prvenstveno iz Champange regije. Ukupno preko 60 pjenušaca u ponudi. Plus gastronomska ponuda i radionice dodatno ako nekog zanima.

https://swfcroatia.com/
  • serbus
    4.3k
    Regularni ulaz 50 euraTercel

Postoji li možda nergularni ulaz u ponudi :lol:
  • Tercel
    488
    Maybe I know a guy who knows a guy. :rofl:
  • Marley
    2k
    sto fali soja stejku :grimace: samo nemoj rec, meso :lol:
    Za bezalkoholno "pivo" se slazem.
  • Majki2111
    3.4k
    Pa dobro al ti procesom uklanjaš alkohol a ne uništavaš ostale nutrijente.

Pivo=vod. otopina nutrijenata+alkohol
    Bezalkoholna piva=vod. otpina nutrijenata-alkohol

Manipulacija alkoholom. Srž pive ostaje.

Alkohol imaš u raznim pićima, al takva otopina nutrijenata je samo u pivi.
  • jedan u nizu
    9.2k
    pivaMajki2111

Srž piveMajki2111

u piviMajki2111

Ovo me tako uzasno bode u oci da je to strasno. Mislim i ja pisem sa puno tipfelera, najcesce na tipkovcnici bez slova sa kvacicama, i sigurno puno puta pogrijesim u pravopisu.
    Ali ovo, reci PIVA, a ne PIVO mi je jako veliki grijeh.
    A Majki, evo, na pocetku si dobro i napisao:

PivoMajki2111

Ako se to zove pivo, onda je to imenica muskog roda. Ne moze piti PIVA, od PIVE, u PIVI. Nego PIVO, od PIVA, u PIVU.

Vec duze zelim to napisati kad god se spomene PIVA, ali uvijek odustanem, ali jbg majki, ti si mi dosao u nezgodan trenutak nakong onog Belovog masakra :sweat:
  • Dino
    2.9k
    Ako se to zove pivo, onda je to imenica muskog roda.jedan u nizu

E jebiga stari sad si se zjebal. Pivo je srednjeg roda ako cemo standardnim jezikom bas.

Puno pojmova se u Zagrebu i okolici naziva drukce nego u ostatku Hrvatske, zasto te bas piva pika u oci? :lol:
  • jedan u nizu
    9.2k
    E jebiga stari sad si se zjebal. Pivo je srednjeg roda ako cemo standardnim jezikom bas.Dino

ma na to sam i mislio, vidis sto brzopletost i vruca glava radi :lol:

Puno pojmova se u Zagrebu i okolici naziva drukce nego u ostatku Hrvatske, zasto te bas piva pika u oci? :lol:Dino

Ma ovo nije stvar neke specificne regije ili kraja gdje se govori drugacije ili nesto, ovo je nesto sto se govori u cijeloj RH. Nije to bicikla kao u dalmaciji, nego stvar krivog pravopisa\izrazavanja posvuda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.